Відповідь: Тільдоманія! поки Матільда лисенька і встидається буду показувати її частями оце її ніжки а оце її супер-модні сандалі
Відповідь: Тільдоманія! А я теж трошки похвалюсь: привезла мені мама з дачі свій старий тільдохалат. На порізку. Я щаслива: раритет!
Відповідь: Тільдоманія! Ой, ти знаєш, у мене із шиттям не склалося ще зі школи. Не моє і все. То взагалі подвиг, що я біскорню й гольнички зшивала. А от розмальовувати - запросто. Правда, олівцями воно не так файно, як професійними маркерами, але де я візьму тіцько грошей на тоті маркери...
Відповідь: Тільдоманія! І я до вас трошки в цю тему зробила нині тильдо-равлика... думала сестрі подарувати (вона дуже хоче), ага.. не встигла зішити докупи, як мала сказала, що вона така файна і воно нею буде бавитись )
Відповідь: Тільдоманія! клааааас! Така дівчача а мені Ума подарувала тільдо-волоссячко! Дяяяякую!!!! не відкладаючи справи я нарешті довела тільду-Матільду до фотографувабельного (ото закрутила) вигляду. фото не дуже, бо таке освітлення, потім перефотографую
Відповідь: Тільдоманія! ще хусточка на голову їй належиться і крилля (я почекаю на тканинку) п.с. вона вживу ліпчіша, клянусь головою акули
Відповідь: Тільдоманія! моя красуня Матільда в природному оточенні (вона ж садовий ангел ) крил ще нема, але вони обов"язково виростуть
Відповідь: Тільдоманія! я ще до вас офіційно не записуюсь, але вже привезла бабусину швейну машинку (мінерва 1954 року випуску!!!!!) і шукатиму викрійки Тільд!
Відповідь: Тільдоманія! дівчатонька, а де ви берете викрійки? самі ідейки знаходжу, а на викрійках все якийсь ступор... вже нашукала лашків і фарбується льон...
Відповідь: Тільдоманія! в інтернеті, яктреба то пошукаю сайт, хоча я його з цієї темки і брала. Паперова.
Відповідь: Тільдоманія! дяки-дяки!! вже маю гостренькі ножиці і знаю яку подушку розпатрошувати чогось в мене переважають лашки в клітиночку (рожева, червона, голуба)... і ... червона смужечка.... то, певно, щось буде новрічне (хоч до того ще далеко, але як так карта лягає, то шо зробиш?)