Тільдоманія!

Тема у розділі 'Інші види ручних робіт', створена користувачем Orman, 28 Листопад 2010.

1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Тільдоманія!

Результатом сьогоднішньої поганої погоди і такого ж настрою став ось такий Місьо.
    Довго думала, чи показувати його тут, бо дуже вже кострубатенький він в порівнянні з роботами наших вернісажниць :girl_blush2:, але зроблений з любов"ю. :girl_dance:

2. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А я все ще чекаю, коли ж то Наторелла звіт здасть про виконану роботу. Ну хоч про шматки підібрані...

3. natorella

natorella Well-Known Member

дєточка, я як чувствовала шо ти тут письнеш про мну
    ти на тижденьок поганяй замість мене, а я бу шити
    падходіт?
    я нині тіко 120 з гаком км намотала
    а ти кажеш - тканини. буде, всьо буде
    от буде останній місяць вагітності і я МОЖЕ сяду на дупі

4. Мар'яся

ага, я така :girl_cool:

йой, то мені ще стільки чекати?

5. natorella

natorella Well-Known Member

шо там того літа.....
    почекай, придумай мені роботу

6. Мар'яся

поки не вшиєш торбу, родити не смій!

7. irushka

irushka Well-Known Member

Довго сумнівалась чи показувати вам те,що в мене вийшло, але таки ризикну :girl_crazy:. Відразу виправдовуюсь: я в житті нічого не шила, тому як то треба було правильно робити, допетрала тільки тепер,коли наробила повно помилок. Коралики тут не дуже пасують, але треба було приховати маленький дефект на шиї,більше нічого не придумала. Ну і вата,якою я набивала свого зайця,напевно теж не найкращий варіант для тільди, треба було синтепон купити. Одним словом, моя зайчиська:

8. lapocka

lapocka Well-Known Member

І то треба було так на себе наговорити:girl_nea:Дуже файна зайчиха вийшла, і стильна така. :girl_tender:

9. irushka

irushka Well-Known Member

10. Nemi

Nemi Well-Known Member

тільдо-пташка

до речі, мені так важко дається наповнення тільд. використовую синтепон, який ріжу і розриваю на дрібніші клаптики. і попихаю його потім то олівцями, то ножицями і гачками. чим би то було ліпше користуватися? :girl_smile:

11. Orman

Orman Модератор-бомба

я теж так робила. Вже синтепон закінчився, думаю синтепух спробувати. Дівчата кажуть, що добрий.

мушу похвалитись, бо я собою дуже гордюся

тільдо-комбінезон
    кишенька натуральна, туди можна щось класти
    і щоб було видно який він великий

решта тільди буде коли приїде чоловік, бо я не годна машинку піднімати

по ідеї має вийти така лялька

Останнє редагування модератором: 13 Червень 2011
  12. mamulja

mamulja Member

З тільдівської серії

13. Orman

Orman Модератор-бомба

аааааа, я це зробила! Я пошила її тулуб. Це я вам скажу не для слабонєрвних, але вийшло прикольно. Ще треба волосся, оки, крила і тапки, і буде Тільда-Матільда :)

14. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

чекаєм :)
    Маю до вас таке питання, дівчатка, ваші равлики та інші тільди стоять самі? як ви то робите?

15. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Кажуть, дівчаткам-тільдам треба зашивати мішечки із сіллю, пардон, у п'яту точку, а равликам - у тулуб. Я Пенелопі (равлику) так робила, але її велика мушля все одно переважувала, тому сама вона не стоїть (до речі, вона зараз живе в Ізраїлі, звідки всім переказує вітання :) ).

Останнє редагування: 27 Червень 2011
  16. Мар'яся

Я нікому ніц не зашивала, але великі равлики в мене стояли самостійно, а маленькі треба підпирати. Я так розумію, то ще від набивки залежить. Не знаю, правда, як Лілін равлик після перельоту чи стоїть самостійно, бо в мене вдома стояв, бо сестри равлик стоїть точно. Чим ширша нижня частина тулуба і чим сильніше вона набита, тим більша ймовірність, що стоятиме сам.

17. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

так викрійка ж у всіх однакова, тобто пропорція тулуба до мушлі?

18. Мар'яся

Викрійка однакова, але роздрукувати її ж можна різного розміру, якщо я роблю маленького равлика (тобто роздруковую на половинці А4, то він не стоїть, основа дуже вузька виходить. А якщо на А4, то тіло равлика вже суттєво ширше, і коли я його набиваю, то роблю таким ніби приплюснутим.

19. Orman

Orman Модератор-бомба

равлик не стоїть, хоч я великого робила, а тільду навіть не пробувала саму садити, але так виглядає, що при великому бажанні (моєму), то сиділа б сама.

Сіль в мягкоє мєсто може і хороша ідея, але я ледве її зшила і без додаткових прибамбасів, наразі це не для мене.

Фото нема, бо вона бідна ще лисенька і якось не випадає її такою показувати.

Тепер клич -дівчата, хто в"яже - дайте-дайте не минайте ниточок на волоссячко :)!

П.С. обходила півміста - нема ні ниток на волосся (тільки чорні), ні однотонної бавовни (тільки біла) - шо дєлать?

20. Alexx

Alexx New Member

А Вам якого колоьру треба? Можу виділити пучок ;). Маю трохи ниточок на волосячко. Є пару відтінків коричневого, рудого і навіть для сивенької лялі знайдеться. Але ниточки досить грубенькі (такі, як теплий светрик в"язати) :)