Тільдоманія!

Тема у розділі 'Інші види ручних робіт', створена користувачем Orman, 28 Листопад 2010.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Тільдоманія!

всьо
    мій вагітний мозок разорвало
    я хочу сумку з тільдою
    хто таке змайструє? тканини буду шукати сама. треба шоб хтось 2 праві руки приклав

2. natorella

то так кввітка в мене не вірить
    ну всьо - я азвєрєла))))
    наберусь наглості і спортивної злості і зроблю собі сумку з тільдою
    тільки коротко мене просвітіть - то має бути спеціальна тканина? викрійки, нюанси - гдє сматрєть?

а бувають хлопчики в стилі тільди?

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

тканини - любі, які подобаються, головне, щоб натуральні і в "селянський" малюночок (дрібні квіточки, смужечки, клітиночка)

викрійки під тільди є спеціальні, вже готові. І хлопчики там теж є, дуже файні. І тваринки теж. Правда, дівчаток більше :)

5. natorella

елементарно - секонд наше всьо. там тих натуральних і красівих, з яких пошиті рагульські лахи - купа
    викрійку поіщу. мальчіка зваяю
    но абіщати стахановські методи, як ви - не буду. бо я маю ше клієнтов вшисткіх ружних

6. Мар'яся

Записую. Максимум через два тижні чекаю звіт про виконану роботу (куплені шматки зараховуються :) )

7. natorella

8. Мар'яся

я тобі навіть заздрю: в мене б вже завтра до обіду на столі стояв стосик всіх необхідних матеріалів, а ближче до вечора я б вже почала, ну і десь на ранок я б вже тішилась обновкою :)

Ну, добре, маєш 3 тижні :)

9. natorella

я не така нарвана до роботи))
    я мушу спочатку пройти теорію, зрозуміти шо мені треба. прикинути шо я хочу
    по можливості підібрати матеріали так шоб було менше махання. тобто - якшо то має бути сумка, то саму сумку-основу я б пошукала готову. якусь еко-торбину. потім підкладку, ручки, кишені - підібрала би матеріали. попередньо зрозуміти якого тільдика мені треба
    процес клопіткий
    спєшка нужна при ловлє блох

10. natorella

ну от. то називається знак, фатум
    зайшла в одну закладку де були сумки моєї мрії, а там перше фото
    і робоче місце
    [​IMG] [​IMG]

11. Nemi

Nemi Well-Known Member

ось моя перша тільда) коли почала її робити, то полінувалася почитати більше інформації, тому із тканиною помилилася.. а після невдалої спроби затонувати готову тільду, лишилися трохи плями(((( єдине, чим справді задоволена, то фризурою)

12. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

13. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Дуже гарно! І платтячко таке стильне. Тільки я б іще рум'янці радила зробити, якісь персикові в тон волоссю.

14. lapocka

lapocka Well-Known Member

Моя нова тильда. Як каже доця "принцесна"
    Панна ще не пришита до подушок і у долоньках має бути фетрова квіточка, але у мене нетерплячка і тому показую як є.
    хотіла зробити корону по МК на який давала ссилку, але моя пластика затверділа і стала непридатною до роботи. Зробила з фетру:girl_dance:

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ага, принцеса на горошині. класнюча така.! цікаво, чи Ума розібралась зі своїм садовим ангелом!

16. Ума

Ума Super Moderator

ще ні. наразі в пошуку швейної машинки. ніби придивилась одну, але ще мушу чоловіка переконати що то дуууже необхідна річ :girl_crazy:

17. Holly

Holly Moderator

Ми сьогодні дивились за технікою у фокстроті, то я теж свого переконувала, що швейну машинку дуууууууууже треба

18. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

І мені дуууже треба, я йому пояснюю, але фото тільд щось на нього не дуже діють :girl_mad:, шукаю інші аргументи, мо то йому пообіцяти штани підгинати?:d64:

19. lapocka

lapocka Well-Known Member

Свого чоловіка переконувала, що мені швейна машинка дуже потрібна на господарстві.
    Шию не лише ляльки, тюль підгинала і навіть чохол на диван пошила:girl_dance:.
    діє готовий результат:girl_wink:

20. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member