Відповідь: Тільдоманія! Думаю, що можна. Але для тіла як на мене льон найкраще, хоч то чисто моя думка.
Відповідь: Тільдоманія! Тканинки. Стояла і любувалась Не питала про склад, на дотик, ніби дуже цупкий льон
Відповідь: Тільдоманія! а де то такі тканинки? і ще дайте мені пару силок на схемки, я теж хочу приєднатись
Відповідь: Тільдоманія! а може той строгий тільдо-фейс-контроль вартує трохи послабити? не такий носик/ присутній ротик/вдосконалена чи змінена викрійка - і юж не тільда? імхо, весняні пташки, котрі Аделя первинно розмістила в цій гілці, а потім їх було перенесено в іншу тему, цілком "тільдокровні"... інакше -
Відповідь: Тільдоманія! Ооооо!!! Які гарнюні!!!! А коли завезуть не сказали??? Тканинки то моя слабість..... Хоча "тільд" я не шию, але на свої лялі я також вишукую різні гарнюські тканинки... Одного разу в магазині в продавця запитала чи є в них гарні тканинки в дрібний візерунок, він спитав для чого мені, кажу для іграшок..... а він мені на те:- "То вам треба дешеві тканини... ідіть в "Домар" біля оперного там такі дешеві і продають... - німа сцена я так і не зрозуміла, чого то він вирішив, що для іграшок треба якесь дешеве "г". Знав би він за які гроші я скуповую маленькі клапті на лялькових виставках )))))), щось доводити не стала, розвернулась і пішла )))).
Відповідь: Тільдоманія! Погоджуюся, що через домальований ротик та інші незначні зміни тільду не можна вважати нетільдою (Це я хіба що суб'єктивно можу сказати, як і Мар'яся, що суто для мене це вже не тільда). Але якщо викрійка взагалі не тільди, або якщо змін так багато, що тільду важко розпізнати, то, напевно, все-таки мають бути якісь критерії... Дуже перепрошую, якщо Аделині пташки таки тільди, - я ще не всі знаю, тому й написала, що якщо є якісь сумніви, можна обговорювати, радитися, можна, зрештою, сказати - викрійка з такої-то книжки Тоне.
Відповідь: Тільдоманія! Потрібно зайти з вул. Вашигтона біля будівельного магазину, відразу за перехрестям Зелена- Вашингтона. Заходите на територію, повертаєте на ліво, і ведразу перше приміщення це гуртівня "Текстиль- контакт"
Відповідь: Тільдоманія! Хоч поняття "тільда" охоплює не лише ляльки. та я не впевнена. що викрійки брала саме з книжок Тоне (давно це було. і я не пам'ятаю ), тому і сама мала сумніви та з перенесенням в іншу тему погоджуюсь . І я однозначно проти кардинальних перетворень у образі тої чи іншої ляльки (за мотивами Тоне), але ту. що я показала на фото нетільдою назвати не можу ...
Відповідь: Тільдоманія! Урааа, сьогодні поштар приніс мої тканинки! Я навіть тримаючи конверт у руках, не одразу зрозуміла, ЩО це, - думала, це чоловікові (розплачувалася його карткою і відповідно його адреса була на конверті). Зате потім ледь не застрибала від радості Такі гарні тканинки навіть страшно різати
Відповідь: Тільдоманія! Вау!!! а де такі замовили? я як була за кордоном то хотіла придбати собі підбірку кольорових тканинок, правда були дорогуваті - 15шт різних (50х50см) за 30 фунтів!!!! але потім закрутилося і я забула... я шити вмію і тому страшенно люблю файні тканини - ще й підібрані в одній кольоровій гаммі, тональності і т.п. Ех... здалося б собі машинку купити, бо моя шити вже не хоче
На численні запитання в карму "здаю точку" Умо, ці тканини ще дорожчі, точніше, 15 квадратів коштуватимуть ті самі 30 фунтів, але шматки тут менші - 50 х 34 см. І все одно з усіх "проінспектованих" мною магазинів тільдові тканини тут найдешевші. Але тут мало інших тільдоприбамбасів (немає корон і т.п.) Доставка в Україну - 4 фунти, 6 днів. Ще є такий англ. магазин, але тканина тут продається лише метрами. Великий вибір тільдових товарів, є навіть набори паперу для листівок і фотоальбомів. І ще є такий непоганий магазин (модератори, об'єднайте, будь ласка, цей допис з моїм попереднім)
Відповідь: Тільдоманія! Ох! Які душевні..... особливо ті в трояндочки і в дрібну крапочку..... Як я Вас розумію.... Сама над своїм добром чахну )))))
Відповідь: Тільдоманія! може б то по тканинах якесь СП зробити? бо мені дуже їхні тканини пасують на дачу Мрію собі оформити в такому стилі: фіраночки, покривалка, подушечки... мммм
Відповідь: Тільдоманія! О, зробити СП - чудова ідея. А то в мене лежить "тільце" тільди, а я ніяк не підберу їй красиву одежинку..
Відповідь: Тільдоманія! тіко там тканин відімо-невідімо, якось треба певно зорієнтуватися хто шо би хотів чи шо, ну і знайти постачальника
Відповідь: Тільдоманія! Якщо комусь потрібно терміново корону для тильти, можна зробити самому туди виклала МК Випадково натрапила на тильдо клуб в "Контактах" а тут показано ті тканини які є в наявності. Закупки проводяться з PANDURO, можливо якщо ми організуємось на СЗ, то безпосередньо в них?
Відповідь: Тільдоманія! Покажу скромний початок нової тильди, на цьому поки зупиняюсь, немаю тканини на тіло і наповнювача. На крильца наскубала з подушки, так як Маріася казала Буде величенька пані, на решту плаття потрібно 30*50см тканини
Відповідь: Тільдоманія! Косметичка. Дуже цікавий і пізнавальний процес - вчилася вшивати потайну блискавку, робити аплікацію і згадувала, як вишивати гладдю