Тільдоманія!

Тема у розділі 'Інші види ручних робіт', створена користувачем Orman, 28 Листопад 2010.

1. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Відповідь: Тільдоманія!

І добре зробите. Я б ніколи не подумала, але мій малий, вже цілий день інших іграшок не признає, обіймається-цілується, чого раніше я за ним не помічала, для нього існували лише машинки. Ех, розбираються діти в прекрасному! :girl_haha: а я тішусь, бо то дуже додає натхнення. Тепер ще хочу ведмедика і котика :)

2. Holly

Holly Moderator

Мар"ясю, равлик супер-пупер. Я теж мрію пошити лялечку для своїх дівчаток. Але зараз поки що качаю книжки/журнали. Ще не знаю з якої тканини їх шиють. Як з усім розберуся, то одразу щось спробую пошити :)

а ще такий коник сподобався. Як хтось має викрійку, поділіться будь ласка

Останнє редагування модератором: 23 Лютий 2011
  3. lapocka

lapocka Well-Known Member

[​IMG][​IMG]:girl_wink:

4. Holly

Holly Moderator

Ще хотіла написати. Пам"ятаєте ту вишиту подушечку, яку я отримала на Миколая від Ірки-Шкірки? Оленка так любить її, нема на то ради. Аж трясеться за нею, коли бачить. А коли забираю, так плаче, ніби не знати як її образила. Так що ш"єм тільд, щоб дітки могли бавитись ;)

тут таких тільдиків надибала. А одяг, ммммммммммм

Останнє редагування модератором: 24 Лютий 2011
  5. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

А ось і мій равлик Пенелопа :) Знімок не дуже якісний, бо в нас похмура погода, але так кортить показати її вже й негайно, що я не стала чекати кращого освітлення.

Що мені подобається в тільдах, то це те, що в діло йдуть будь-які старі запаси - все, що нахом'ячено за багато років; наприклад, для Пенелопи я нічого вмисне не купувала. У тільце зашила мішечок із сіллю, щоб равлик не падав, але це не спрацювало.

[​IMG][​IMG]

6. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

7. JuniorSkeptic

8. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Багато років тому я також захоплювалася Тільдиками. Ці іграшки я пошила в подарунок на Миколая багатодітній сім"ї
    [​IMG][​IMG]
    Використовувала підручні матеріали

9. JuniorSkeptic

У мене прямо як за Ліною Костенко - "і не минає, не минає, і вже, напевно, не мине" :) Вже почала новий проект :girl_wink:

10. JuniorSkeptic

Щось тема затихла - напевно, всі посилено шиють тільд :) Напишу про виставку ляльок, на яку ходила в суботу. Якщо коротко - не вразило, чекала більшого. Сподівалася, що там будуть тканинки та інші прибамбаси для тільд, але нічого такого не було - тільки бісер, намистини та муліне. Було пару яток з тільдами або "типу тільдами", фото яких тут і розміщую.

[​IMG][​IMG]

11. siamo

siamo New Member

Зайці з виставки дуже класні, а ляльки такі собі.... на Тільд не дуже схожі....

12. siamo

siamo New Member

вирішила виставити своїх Тільд. Вони ніби Тільди, але трохи нетрадиційні, бо зі своїм характером і зі своїм власним шармом.....Перша мадам - в хутрі і капелюшку - пошита з пофарбованої чаєм бязі. Верхній одяг - червоний кашемір.В руках клатч прикрашений шкірою. Чобітки також шкіряні))) Пошита по викрійці товстенької Тільди.
    [​IMG][​IMG][​IMG]

А ось напівготова справжня Тільдочка, яка ще чекає на свій одяг... і очі))) Все натуральне - фарбована і нефарбована бязь, кружева....
    [​IMG][​IMG]

Останнє редагування модератором: 2 Березень 2011
  13. siamo

siamo New Member

І ще одна. сама перша, пошита з трикотажу. Тепер вже на власному досвіді переконалась, що ця тканина не підходить для цих ляльок!! Вона також одягнена в пальто з хутром і шовкову сукню. Чобітки і внеї шкіряні, але на фото їх не видно.

14. JuniorSkeptic

Ось і мій черговий проект - тюльпани. Щоправда, не впевнена, що вони тільди, бо в книжках Тоне таких не бачила. Але ідею знайшла на тільдофорумі, тож за що купила, за те й продаю. У кожному разі, вони дуже "тільдуваті" за своїм духом :)

Чесно кажучи, перша робота на моїй пам'яті, якою я не дуже вдоволена - по-перше, тканина для бутонів виявилася непідходящою, а по-друге, зробила закороткі стебла (довелося склеювати по півтори дерев'яні шпажки для шашлика), тож бутони вийшли непропорційно великі. Але шити їх було прикольно, може, ще колись спробую з кращої тканини.

• Подобається Подобається x 1
  15. JuniorSkeptic

Зробила ось таку напівтільдоквітку для дониної пов'язки. Напів - бо хоча відштовхувалася від ідеї з книжки Тоне, в підсумку вийшло щось зовсім інше. Це був повний експромт - вчора купила широку стрічку, а сьогодні вранці похапцем пошила і оздобила тим, що знайшлося в коробці :) Уже сходили в ній у гості сьогодні :)

[​IMG][​IMG]

І ще для статистики розміщу тут свої найперші тільди - снігурі

[​IMG][​IMG]

16. Аделя

Аделя Active Member

Виставлю тут свої пташки, хоч маю сумніви до їх "тільдокровності", але вони матимуть тут гарну компанію :girl_claping:!

17. Orman

Orman Модератор-бомба

Аделя, це вміє!!!!!! Дуже весняні і дуже ніжні!

18. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

дівчатка, які ви молодці. а я он на вихідних такого коника морського зробила (то моя перша спроба з такими речами), доня його дуже любить.

Останнє редагування модератором: 15 Березень 2011
  19. JuniorSkeptic

Дівчатка, все таке класне! Тільки я пропоную в цій темі розміщувати лише тільди, а решту - в темі "Іграшка своїми руками". Я зараз попрошу модератора перенести невідповідні дописи туди, в тому числі мої тюльпани. А надалі, якщо будуть сумніви, чи це тільди, розміщуємо тут і радимося, в разі чого теж переносимо, ок? :)

20. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

А хто знає, чому в тільдоляльок немає ротика?
    Я би хотіла, щоб він у них був... :)