Тільдоманія!

Тема у розділі 'Інші види ручних робіт', створена користувачем Orman, 28 Листопад 2010.

1. angelskipi

angelskipi Active Member

Викрійка мого зайця з ніжками вшитими і тулуб. Ще не зрозуміла як вивертати вушка? Вушка суцільні.

Ой, ще забула запитати: чи кладете в іграшку маленьке сердечко? Бачила таке в МК.

Останнє редагування модератором: 6 Січень 2014
  2. LuBimaya

LuBimaya New Member

Відповідь: Тільдоманія!

зшиваєте разом лицем до лиця, лишаючи маленький отвір (2-3см), через нього і вивертаєте. Круглі частинки потрібно понадрізати до шва, але дуже обережно. Якщо використовуєте фігурні ножиці при вирізанні, тоді не потрібно.

не кладу) дайте лінк на той МК, будь ласка.

3. Alexx

Alexx New Member

Тіні можуть з часом витертись, обсипатись краще купити паличку сухої пастелі, чудесно лягає (і відтінків є море).

4. angelskipi

angelskipi Active Member

З вушками зрозуміла. Треба все те пробувати, а по ходу справи вам писати. МК не впевнена що зберегла, якщо знайду скину. Через того зайця дві ночі мені не спиться, треба після Різдва братися до роботи.))

5. angelskipi

angelskipi Active Member

http://www.nkale.ru/Надіюся, все правильно зробила і ви попадете куди треба.
    А де оту пастель придбати?

6. Alexx

Alexx New Member

В магазинах де продають товари для хоббі або для художників. Ще деколи в канцтоварах продають але не скрізь.

7. angelskipi

angelskipi Active Member

Останнє редагування модератором: 6 Січень 2014
  8. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Зашиваються і пахнуть кавові зерна. Лиш їх там має бути не 2-3 штучки... я вшила по об"єму десь третину тільця.Тривалість ароматичних властивостей залежить від якості кави.

9. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Дівчата, підкажіть - де у Львові найдешевше купити льон для тільдів? Де ви купуєте тканини, матеріали для волосся, одягу? І скільки приблизно виходить вартість однієї ляльки?
    Обійшла декілька магазинів, то метр льону коштує від 60 до 90 грн., та й то за 60 якийсь стрейчовий. Щось дорогувато виходить.

10. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Оуууууєєєєє! Я це зробила! Довго відкладала і не думала, що наважуся на тільду. Перші млинці трохи комкуваті, звичайно, але мені шалено сподобався і сам процес і результат. Для мене мій коник і сердечка найкращі, може, дещо не оригінальні, але вони - перші, і викликають неймовірне захоплення ними і собою! Ага, я скромна :girl_yes:

Додала кавові зерна всередину, весь кавово-коричний комплект пахне неймовірно.

За якість фото прошу вибачити, залишають бажати кращого і фотоапарат і навички фотографування :girl_blush2:

11. Orman

Orman Модератор-бомба

В Аґрафці - оригінальні тільдотканини і все решта.

перших шила з льону (на Куліша в магазині тканин) - льон важчий мені в роботі ніж бавовна.

12. natiok

natiok Member

я шию з того, що є дома, можу навіть якісь старі речі порізати. :) Та я шию особисто для себе й свого задоволення. А так, можу тільки прикинути вартість ляльки з тільдо-тканин... Це моя остання зайчиха.

• Подобається Подобається x 2
  13. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

мене в першу чергу цікавить, з чого шити тільце ляльки, зайця, бо я чомусь подумала, що має бути лише льон. Я теж хочу собі понашивати ляльок для декору в домі. Але ніколи їх не шила, тому питань багато, хоч і відео різні дивилась, і читала.
    А ще - де можна купити синтепух?

P.S. зайчиха така красуня.

14. natiok

natiok Member

в Новому цумі є, здається, якшо не помиляюся, то 16гр. мішечок, точно сказати скільки в ньому не можу, але досить багато, не на одну ляльку вистачить.

15. LuBimaya

LuBimaya New Member

18грн - мішечок, там 250г. Вистачає більше, ніж на 1 ляльку.

16. wenecja

wenecja New Member

Привіт усім!
    Приймайте мене в ряди Тільдоманів))
    Я займалася різнимим видами творчості, останні мої роботи були з фетру.
    Іграшки Тільда бачила вже давно, тільки мені вони здалися дуже важкими до виконання. Сама я з шиттям не дуже дружу, проте вирішила спробувати. Я ще правда не пошила жодної але вже маю льон і чекаю на тканини (замовила на аліекспресс). Коли буду мати першу роботу обовязково виставлю.
    Маю одразу питання ))) - де саме в НЦ є синтепон, там де тканини продають? І чи не робить він так званого "целюліту" на іграшці?

17. wenecja

wenecja New Member

я замовила на аліекспрес, правда ще не отримала, тому не знаю якої якості будуть. Але тканина фабрична і ціна приємна. Як отримаю відпишуся про якість.

18. ROSMARIN

ROSMARIN Active Member

Мої зайці

• Подобається Подобається x 1
  19. angelskipi

angelskipi Active Member

Дівчата, сьогодні на аліекспресі знижка 42% на тільдотканини. 7 частин, розміром 50*50 всього 7,80 $. Дивитися в розділі групових покупок. Відгуки про ці тканини позитивні. Я собі вже замовила.

20. angelskipi

angelskipi Active Member

Ви вже отримали тканину? Що можете сказати?