Відповідь: Тільдоманія! я доробила таки пряники для себе і тільдокрильця для донечки, яка перший раз брала участь у вертепі
Відповідь: Тільдоманія! Приймайте моїх первістків:rolleyes:. Знайомтесь: "Вольдемар та Сюзі, мила моя Сюзі". Задоволена усім, окрім кінчиків вушок: не такі гострі, як мали б бути, бо тканинка трошки загруба виявилася, але зате натуральна))). Ці тільди вийшли взагалі як кажуть "с миру по нитке". Бо котячу тканину мені колись Надійка подарувала, червону - Оля (Holly), а наповнювач - terezka))). Годиться?
Відповідь: Тільдоманія! А ось і мій дебют...Не все так легко далося, як виглядало на перший погляд, але маленькій дівчинці, якій був подарований кролик, СПОДОБАЛОСЯ!
Відповідь: Тільдоманія! бачила гарнюніх ангеликів-тільд і ще зайок в галереї "сливка", такі солодкі...я просто до вітрини прилипла..хто таку красу з дому віддає? хоча бачила одного заю, то мені здалося, що тканинка бежева не зовсім натуральна, але то на перший погляд))
Відповідь: Тільдоманія! Знайомтесь, Гануся. Дуже чемна і гарненька дівчинка Вперше використовувала вовну. Волосячко ніжне і м"якеньке
Відповідь: Тільдоманія! Які ви всі молодці! Все гарнюнє-пригарнюнє! Так мене захопило те "тльдофанатство", що й собі вирішила спробувати щось таке зробити! Вже маю купку тканинок, наповнювач і викрійку. Тож завтра почну своє перше творіння. Це буде зайка! Млію просто від їхніх довгих вушок! Насправді страшнувато братися за таке, але дуже хочеться!!!
Відповідь: Тільдоманія! Отже зустрічайте мою дебютантку зайку Марьку! Дуже мене захопила та робота. А ще більше сподобалися очі дитини, як сьогодні зранку помітила нову приятельку... Але були і певні труднощі виконання: -трошки забагато зрізала припусків на одній ніжці і при набиванні вона порвалася трошки, довелося підремонтувати; -ніяк не могла пришити одну з ручок, двічі перероблювала, але і зараз результат не повністю задовольняє; -не вдався носик. Дуже буду вдячна, якщо дівчата - тільдомайстрині напишуть мені пару коментів із зауваженнями та порадами в карму!
Відповідь: Тільдоманія! Дівчата, дуже дякую за коменти та за поради! А скажіть ще, будь-ласка, як ви пришиваєте капелюшок і чи пришивається він взагалі? В неті такої інфи не знайшла...