Тільдоманія!

Тема у розділі 'Інші види ручних робіт', створена користувачем Orman, 28 Листопад 2010.

1. Злата

Злата Well-Known Member

Відповідь: Тільдоманія!

Моя тільдоманія :girl_smile:

Сонько-Дрімко

Равлики

2. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

нє, наймоднійший з Аґрафки ось цей :girl_in_love: -

можливо тому, що я трішки причетна до його дизайну - коли побачила ті солодкі мушле-тільдоґудзички, відразу аж дух перехопило, і в голові намалювався образ тільдоравлика з мушлями :girl_tender:
    Дякую Аґрафці за виконання і здійснення мрії :girl_tender:

3. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Дівчата, підкажіть з чого ви робите волосячко для тільд?

4. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

В мене волсячко - нитки для вязання, або шерсть, та, що з неї валяють різні вироби.

5. LudmilaP

Дякую, сьогодні попробувала, вийшло не дуже, але заспокоюю себе тим,що це була перша спроба

6. Soleil

Soleil New Member

А я ніяк не можу зробити очі равлику. Не вмію робити французькі вузлики.

7. LudmilaP

В нас на форумі є спеціальна тема, ви почитайте і обов"язково все вдастся

8. Анута

Анута Well-Known Member

а олівчиком намалюти?

ось вам тема про французи. Може допоможе ;)

ну і безпосередньо відео від Уми (я під нього і навчилась)
    http://www.youtube.com/watch?v=W1Cq24d5-8s&feature=player_embedded

9. Soleil

Soleil New Member

Дякую. Спробую зробити, якщо вийде, то скоро виставлю свого першого равлика. І сподіваюсь, що на цьому моя тільдоманія не закінчиться.

10. Злата

Злата Well-Known Member

дуже мені сподобалися різдвяні пряники, захотіла собі таких :girl_tender:, але уже тішать як подарунок нову господиню

добре, що до Різдва ще є трішки часу

11. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

О, це болюча тема :) Тільди з очима, вишитими французькими вузликами або бісером, виглядають як варені креветки з вибалушеними очима :eek: Очі тільдам тільки малюють.
    п.с. Правда, я сама раз вишила равлику очі "французами", але на те була поважна причина.

12. Злата

Злата Well-Known Member

ще забула написати, що всередину заховала палички кориці, для запаху

13. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Бісер, то, певне, дивлячись який і до якого розміру ляльки, а щодо французів ви явно перегнули палицю.

14. JuniorSkeptic

Не буду сперечатися - як кажуть, на колір і смак... :) Але принаймні в книжках Тоне очі в ляльок завжди лише намальовані.

15. Аделя

Аделя Active Member

100%! В "Аґрафці" я навіть собі пригледіла спеціальний набір для малювання очок :). Може Миколай якось туди завітає...
    Це я так по-трохи підбираюсь до пошиття тільдо-ляльок, починаю з найпростішого (яблука), запасаюсь матеріалами, а наразі покажу вам своїх зимових пташок :girl_tender:.
    [​IMG][​IMG]

16. Orman

Orman Модератор-бомба

ооооо, як мені яблука подобаються! Ням-ням :) Зато я кекси зробила! І сумочку для подарунків.

17. JuniorSkeptic

А я сьогодні бачила волохатого тільдоравлика :girl_crazy: Біля мене відкрився якийсь кіоск із сувенірами, і я підійшла подивитися на вітрину... Тільце равлика пошите з такої флісової тканини з довшим ворсом - жесть :) Коштує 38 грн.

18. Yoda

Yoda New Member

19. JuniorSkeptic

Змушена частково взяти назад свої слова про креветок :girl_blush2: - от у Аделиних пташок очка з бісеру дуже органічно виглядають. Напевно, це справді залежить від конкретної тільди.

20. Аделя

Аделя Active Member

То я брала не звичайний бісер, а такі круглі пластикові намистинки, вони трошечки більші :). Але думаю, якщо використовувати той набір, про який я вже писала, то розмір очей можна регулювати силою натиску і кількістю фарби (там такий інструмент з круглим металевим наконечником). Хоча у випадку пташок мені подобається ще й те, що очка можна трохи стягнути з обох сторін - вони виходять трохи "втопленими" в тканині.