Відповідь: Тільдоманія! Ох, Марьясю, балдю я від твоїх равликів ось свого вже ого го коли розкроїла, а зшити ну просто нема коли, хіба б мені ще пару рук і 24 години в добу то можеби встигла, а так хіба милуюсь чужими роботами. Марьясю "понабридай" ще равликами такі вони файнезні
Відповідь: Тільдоманія! і чого не подзвонила? Мені теж туди треба було, а лінь було з хати вилазити... Той льон там так захований, що знайти самостійно тяжко (якби не якась дівчина, яка спитала продавщицю за нього, то я б і не знала)
Відповідь: Тільдоманія! В англійському магазині тканин (є й тільдотканини) http://www.thefatquarters.co.uk/ до 31 жовтня діє 10% знижка з кодом MHALLOWEEN31
Відповідь: Тільдоманія! Зробили мені комплімент у карму, що равлик рівненький (дякую! ще не ідеально, але я дуже стараюся). Не пам'ятаю, чи вже десь ділилася цим секретом, але щоб іграшка була рівна, після прострочування її контуру треба обрізати краї тканини якомога ближче до шва і надрізати зубчиками, щоб після вивертання шви не стягувалися.
Відповідь: Тільдоманія! І ще понабридаю Моя гордість на сьогоднішній день: а чого гордість, бо такої ідеї спіднички ще не зустрічала ні на україномовних ресурсах. ні на російськомовних, ні на англомовних, во! Мамо, нас хвалять!
Відповідь: Тільдоманія! Від сьогодні то моя гордість Так, так! і поки що та гордість мешкає в Аґрафці! так що можете зайти і зацінити ту модню спідничку!! Відвідувачі в захоплені! а я від несподіванки в шокови - нарешті і в мене справжній Тільдо-равлик!!! Мар"яся вони в тебе бездоганні!!! А мій ще й з бантиком. тре взяти Її на фешн-вік чи шо?
Відповідь: Тільдоманія! Привіт всім! Хочу показати вам своїх тільдо-зайців. подарунок на весілля http://s003.radikal.ru/i202/1110/2c/4df0868c051f.jpg а це подружжя поїхало у Австралію
Відповідь: Тільдоманія! Дівчата, який я від мами привезла скарб! Стопочка ще моїх дитячих китайських сукеночок! ЯКА там тканина!!! І якість, і малюночки такі тільдові-тільдові!
Відповідь: Тільдоманія! Маю нетерплячку почекати дозавтра, аби зробити фото гарної якості... тому мушу показати свою зайчиху.... моя перша тільда тепер чекаю критики, що не так)))) бо з першого разу не може бути ідеально. фото при денному світлі покажу завтра, а зараз моя зайчиха (імені ще вона немає) пішла в активне користування Софійки
Відповідь: Тільдоманія! Нарешті я зарядила акумулятори і коли Софійка заснула, взяла свою тільду для фотосесії... а забрати в дитини мою зайчиху тепер дуже тяжко, вона з нею спить, їсть, грається і всюди тягає її з собою. Що мене дуже тішить
Відповідь: Тільдоманія! Покажу, який табун тільдо-равликів оселився у Аґрафці то шила не я, а наш продавець. Але то така заразна справа, я як приходжу в магазин, то все би шось шила і шила... нині таки шила равлика, але ше його не сфоткала, бо не доробила до кінця. То теж до того стада буде!
Відповідь: Тільдоманія! З карми: Мушу пояснити. Це не мої козаки. Просто тема збірна - тут і власні роботи, і фото тільд, які сподобалися. Навіть і не знаю, з чийого вони блоґу, бо побачила в дівчини, яка так само назбирала купу фото в неті.
Відповідь: Тільдоманія! Оті, на мій погляд, наймодніші Можливо тому, що я до них причетна. Не зовсім на 100% моя робота, але я помагала шити, вивертати, набивати і моя гордість - ґудзички з моєї скрині Отримала масу задоволення від процесу!
Відповідь: Тільдоманія! нда.... п"ять раз написала, cтерла. круто i тi дiвчатка з сердечками i равлики... як таке можна зробити... шось себе повною бездарю вiдчула . супер.