Ти суперзірка - або реалії українських кастингів

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Mary, 4 Лютий 2010.

1. WildWind

WildWind Member

Відповідь: Ти суперзірка - або реалії українських кастингів

Не маю музичної освіти, тому без поняття що і кому надаєтсья до моделювання. Одного разу побачила котрусь з фабрик зірок, укр здається, я не слідкую, був там хлопчик з гарним вокалом, памятаю як він співав простеньку попсу.. смішно виглядало, кожен останній склад витягав як на опері. Памятаю як викладач "ламав" його і як пояснював що таким людям дуже важко змінити стиль виконання. До чого я веду, хто б там не вів той кастинг, але треба знати як людина буде звучати в тому чи іншому стилі. А якщо для людини той напрямок музики чужий, якщо вона вважає його "поганим" для себе, то навіщо тоді? якщо:

2. WildWind

WildWind Member

Ну ось, це вже зовсім інша тема. А чому хороша дівчина, з хорошими вокальними даними сама лізе в той гадюшник повний "пустишок" де в жюрі людина, чиї пісні навіть за столом не заспівають?

3. Mary

Mary Active Member

Так хто ж знає, що в жюрі "не музична людина!"? Якщо каснинг м"яко кажучи відрізняється від реклами на тв..
    Не хочу викликати суперечок з приводу, клаксики чи попси, репу чи року.
    Просто цікаво, чому на вокальному конкурсі не цінуються вокальні данні, чому навіть немає жюрі?? Дуже сумно, але така ситуація нагадує ситуацію в політиці, "хлєба і зрєлищ" не залежнло від результатів

4. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Мабуть тому, що вона хоче, щоб її хороші дані почули. Можливо це її шанс... Бо інші варіанти -ліжко і т.п. для неї неприйнятні... А такий "гадюшник" ще якось можна стерпіти. І той же (Паша гикнув знов, сорі))) Табаков теж як для Шансу занадто чистий, але той Шанс все ж дав йому ЙОГО ШАНС... Для порівняння з Козловським - у них була різна мета, кожен отримав своє. Козловський своє місце в "гадюшнику", а Паша - свого глядача і слухача, котрий буде слухати ЙОГО музику, а не ТЕЩОСКАЗАВПРОДЮСЕР. Це все я до того, що мабуть треба все ж використовувати кожну (в межах прийнятного) можливість заявити про себе. Якщо ти хочеш заявити.

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Але ж це не вокальний конкурс. Його назва яка? Ти суперзірка? А в нас зірка і вокал то дві різні речі. То все шоу і бізнес:girl_smile:

6. Tanyunya

Наступну форумівку робимо в караоке-барі (або караоке-щечомусь))) - і най всі звойзди вкусять си за ніс!!!:girl_crazy: Покажемо їм, де живуть справжні суперзірки!!:girl_cool::girl_in_dreams::girl_claping:

7. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Жаххххххх...:girl_sad:
    Роти би скотчем позаклеювала...:girl_devil:

8. Tanyunya

І можна ще деякі місця, бо одягом вони не завжди прикриті:)):girl_crazy:

9. Lithium

Lithium Active Member

Я тут вчора подивилась єдиний раз ти супер зірка, ШОК..... Невже люди так можуть себе позорити, причому на всю Україну, всі лахають, а воно співає, ще й танцює. І так на всіх конкурсах, це реально без коментарів, а може просто люди хотять слави, щоб тицяли на них пальцями на вулиці, впізнавали і далі сміялись, це ж тоже свого роду популярність і зірковість в деякій мірі.

10. Tanyunya

Зате після такого розумієш, наскільки різні люди... Вони ж себе теж вважають цілком нормальними, а то й супер-талановитими:)

11. Lithium

Lithium Active Member

Я думаю, що таким людям легше жити на світі...

12. Amilada

Amilada Well-Known Member

Шоу, как по мне, ужасное.Хотя, вероятно, оно таким и задумывалось. Я готова простить и безвкусие сего действа, и откровенные сцены в прайм-тайм. Но не готова простить матерщинство Потапа. Я просто уверенна, что завтра процентов 30 школьников, не станут подбирать эффективные цензурные ругательное слова.
    НЕ могу понять кому выгодно культивировать безвкусие у народа!
    На днях общалась с подругой. Она директор кабельного канала, с академическим образованием. Как раз разговор зашел о вещании. По М1 показывали клип Джамалы. Меня искренне удивило как презрительно она отозвалась о подобной музыке. А ведь это человек который решает, что выпустить в эфир.
    Так что, когда телевизор перестанет формировать наш вкус, мы возможно дождёмся чего-то достойного.

В Украине сознательно купируется талант (как у собаки хвост: вроде бы и машет, и смотрится хорошо, а по сути уродство). Сложно ним управлять.

13. bora

bora Well-Known Member

Мені спало на думку порівняння з політикою.. Йти в неї чи не йти. З одного боку - гарна справа буцімто, змінювати життя країни на краще. Але реалії очевидні - без мільярдів за спиною ти там будеш звичайною маріонеткою на ниточках. І знатимеш про той бруд, а сили щось змінити не матимеш, ще й будеш причетним до безчинств.
    Тут є вибір - просто працювати на непомітній роботі і підтримувати державу податками і може ще якими потрібними таланами, або "вляпатися" у політику. Бо поки, що ми знаємо на якому рівні в нас ці процеси. І знаємо на якому рівні естрада. Та сама пісня. То чого від неї можна чекати? Я не хочу сказати жорстко, це гірко насправді. Але стан речей такий...на тому конкурсі змушували стати на четвереньки кобіту і вона з радістю це зробила. Ось нам і рівень... Може академічному голосу краще дійсно в Опері і на своїх двох? (поки не доросли до іншого)

14. berezhano4ka

berezhano4ka New Member

на мою думку-яке б то шоу не було-все одно на кастинг приходять люди які мають певні вокальні дані в надії на те що ящо і не суперзіркою стане то хоч на екрані "засвітиться".Неприємно вразило те що показували самих"юродивих"-так ніби нормальних людей на кастингах не було.І ставлення жюрі без елементарної ввічливості теж розчарувало-людина старається,показує все що вміє а ті "дві звізди"неприховано ржуть або говорять про щось своє.

15. bora

bora Well-Known Member

Ох як схоже Бланта виконує... здуріти:girl_in_dreams: