Відповідь: ТЕХогляд ну медичну картку я вже з горем-пополам трохи сама трохи по знайомству за 186грн. зробила. а де взяти ті квитанції в самому ДАЇ? Бо мені техогляд у Львові треба робити, а тут мабуть трохи складніше і черги більші) то так називаєм "відбростенд"?
Відповідь: ТЕХогляд Ясно! Чоловік вже пройшов ТО.Заплатив 200 $, і за два дні забрав ТО+ввійшла ще автоцивілка.Сам нічого не проходив.
Відповідь: ТЕХогляд а я хочу сама все пройти, бо по-перше не сприятиму поширенню корупції, а по-друге привчатиму інших працювати так, як то треба, а не наліво і на право. І ще один, не менш важливий аргумент - минулого року робили через "бігунів", також заплатили і все за 2 години зробили, ми лише на подвір'ї ДАЇ постояли, попили каву і забрали готове все, АЛЕ коли нас зупиняли для перевірки документів, неодноразово прискіпливо обмацували наш талон про то і казали що він фальшивий і хотіли вилучити, добре, що в мого чоловіка є я, яка завжди вийде з машини і все мужикам пояснить, і хоча талон так і не забрали, казали нам самі даїшники, що він явно підроблений і ми колись доїздимося.Тому не хочу більше мати конфузів, зроблю все сама від "а" до "я" і матиму чистий спокій. ---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ---------- а ви в Бориславі робили чи в Дрогобичі?
Відповідь: ТЕХогляд Привіт! В мене ось яка ситуація: машина має проходити техогляд 2011 року, моя медична довідка дійсна до лютого 2011 року. Чи можу я пройти (зробити) техогляд в січні 2011 року з цією медичною довідкою?
Відповідь: ТЕХогляд Люди, будьте обережні, платячи за те, що вам хтось все зробить ще й додому принесе. Коліжанка так "влетіла" на дуже великі гроші, їй віддали всі документи підроблені, роздруковані на кольоровому принтері, з неправдивим номером документу. ДАЇ — то як? Їнспекція??? майже в кожному дописі, давайте будемо писати правильно
Відповідь: ТЕХогляд А хіба вони не ДПС - державна патрульна служба? Ну принаймі на машинах так написано ))) А то я думаю недивно, що люди пишуть ДАЇ, а не ДАІ, бо саме так вони вимовляють. Непритаманно для української сполучення двох голосних підряд.
Відповідь: ТЕХогляд Чула що зараз техогляд має бути пластиковий.Я проходила в квітні цього року,наступний буду проходити через 2 роки і маю паперовий,це обов`язково робити зараз пластиковий чи можна отримати його при наступному техогляді?(бо чула,що зараз дуже це провіряють)
Відповідь: ТЕХогляд не буду казати на 100%, але ви ж отримали техогляд законно, тому чого ви маєте його міняти? це те саме, що зараз є пластикові права, а є ламіновані старіші. За тими старішими можна вочевидь їздити спокійно. Принаймі я не чула жодного закону, який би зобовязував вас міняти права чи техогляд. Ну і по-друге, не так вже й перевіряють, я он без техогляду їздила 2 місяці і нічого - жодного разу не спитали.
Відповідь: ТЕХогляд На Вашому тех.талоні має бути вказана дата проходження наступного ТО (місяць, рік), якщо там вказаний місяць пізніше, ніж лютий (до якого в вас мед. довідка), то мусите спочатку мед. довідку робити.
Відповідь: ТЕХогляд на техталоні стоїть жовтень 2011 року, тобто мені всеодно потрібно робити медичну довідку?
Відповідь: ТЕХогляд хтось чув , що буде з техоглядом з нового року? Бродського, який хотів скасувати техогляд, довіренності і МРЕВ , звільнили. А що далі?
Відповідь: ТЕХогляд не буду казати на 100%, але здається за новим податковим кодексом, податок "на дороги" входитиме у вартість пального, процедура ТО лишається як і була.
Відповідь: ТЕХогляд Ох, той ТО. В нас закінчується 2 лютого. Планую після 20-го січня пройти. Вже від тепер настрою себе морально до тих черг... Ще треба вогнегасника купити, в аптечці поритися. Як згадаю...
Відповідь: ТЕХогляд Привіт! Терміново потрібно пройти ТО у Львові для отримання страхівки. Але заганяти машину на СТО бажання немає, як і ремонтувати всю ці дрібниці, до яких вони чіпляються (принаймні на тій станції, де ми звернулись). Хто підкаже адресу "демократичної" станції?