Техніки фарбування волосся (колорування, мелірування, брондування, шатуш, інші)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем LadyLand, 30 Травень 2013.

1. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Відповідь: Техніки фарбування волосся (колорування, мелірування, брондування, шатуш,

Салон "Алексіс" - майстер Ірина

2. Popi

Popi Well-Known Member

Відповідь: Техніки фарбування волосся (колорування, мелірування, брондування, шатуш,

Я хочу дуже зробити брондування, але треба якогось перевыреного майстра. Може хтось може когось порекомендувати?

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Поясніть мені пліз чим відзрізняється брондування, шатуш і техніка амбре, як воно все виглядає у процесі відростання волосся?

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В мене корені пофарбовані в світлий шоколад, а потім він плавно переходить в світлі кінці (в мене вони не білі, а такий пшеничний блонд). Відростати буде своє русе, то буду підфарбовувати знову в свілий шоколад. Фарбувати кінці в світліший не бачу сенсу (принаймі в моєму випадку).

5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

хотіла б колорувати лише кінці з переходами, така техніка є?

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Так і омбре роблять. Мені треба було фарбувати корені, бо були світлі:d23:

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

скажіть а яка в середньому ціна на таку послугу?

8. Svitlandija

Svitlandija New Member

Маю омбре. Своє волосся темне, кінці світлі. Задоволена дуже (як слон). Волосся стало ніби живим, особливо на сонечку;) уже дічі малювала, бо мій темний колір все ж вилазить поверх того блонду н кінцях (чи то може я так думаю). Другого разу додала більше світлого, а перед Новим Роком хочу ще світліше помалювати, більше висвітлити біля коренів. Техніка дійсно зручна тим, що не треба постійно корені підмальовувати.
    Робила на Пекарській в салоні "Каліпсо"у Тані, заплатила 380 грн зі стрижкою;)
    Як тре то можу дати номер;)[​IMG]
    Ось так виглядає в житті;)

Надіслано з мого iPhone, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  9. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В мене було всяке і різне:girl_wink: Зараз в світлих теплих відтінках маю омбре, якому вже три місяці:girl_flirt: Мені майстер зробила омбре з дуже плавним переходом, без різких лінії. Виглядає ніби дуже вигорівше або відросше.
    В мене щось схоже на омбре Сари, але коріння треба відтінити в теплий, бо вже своє русе відросло:girl_flirt:

10. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

хотіла би запитати про Ваші враження...я скільки не дивилась, омбре гарно віглядає коли накручене волосся, і Вам личить дуже:)
    а як коли рівне? чи не виглядає грубо?

11. Charmel

Charmel Well-Known Member

Svitlandija
    Яка ж ви красуня! І яка у вас копна на голові!

Вибачте, відволіклась, не змогла стриматись) а що хотіла сказати, що якраз для брондування чи омбре треба мати трохи волосся на голові. Якщо вас природа одарила густою гривою, то вийде гарно, як виставила форумлянка, а якщо у вас три волосини то буде виглядати недоглянуто, начебто коріння відросло, а на кінцях фарба.

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я ніби фотки з накрученим ніде не виставляла:girl_blush2:
    В мене дуже плавний перехід. Ну дуже плавний... Виглядає як просто вигорівше волосся, тому навіть рівним виглядає добре. А як вкладене - :girl_dance:

13. mitla

mitla All You Need Is Love

Ой, не волосся, а просто мрія:girl_in_love:

Ага, це точно!

14. orange girl

orange girl Well-Known Member

Дівччатка, а чим відрізняється так зване "венеціанське мелірування" від "каліфорнійського мелірування"? Хочу щось типу такого [​IMG] [​IMG]
    ще подобається таке (це гугл видає за запитом "венеціанське мелірування" та "каліфорнійське мелірування") [​IMG] [​IMG]

15. fiesta

fiesta Well-Known Member

Каліфорнійське- це ефект вигорілих на сонці кінців. Пасма висвітлюють дуже (до блонду).
    Венеціанське - для темноволосих жінок. Висвітлюють пасма не так сильно, як в каліфорн. Може бути висвітлення в кілька відтінків різної інтенсивності.
    Підозрюю, що для непрофесійного ока мало в чому різниця. І перукарі не завжди правильно називають ті види...
    От чула, що омбре - то коли біля коренів один колір, знизу інший і між ними чітка лінія-межа. А дехто каже, що омбре- це також висвітлені кінці як в каліфорнійському меліруванні.

16. shparynka

shparynka Well-Known Member

Якраз у мене венеціанське мелірування, я маю каштанове волосся. В приміщенні його майже не видно, але на сонці дуже гарно! Пасемка на тон-два світліші, аж сяють.

17. NutkaNezabudka

ох, я вже теж загорілась такою ідеєю... а щодо стану волосся..чи не сильно зіпсували?

18. shparynka

shparynka Well-Known Member

Моє волосся і так було посічене, тобто не вплинуло. На мій погляд, така техніка не псує волосинку, бо ж не освітлюється радикально. Тепер я робила другий раз цю процедуру, волосся сяюче і здорове, але я завдячую цим олійкам. Як казала моя майстриня, хто знає, яка це техніка, той оцінить, бо коли я на роботі сказала, що зробила венец. мелір, всі дуже здивувались, що не сильно помітно- звикли, що мелір. має бути а-ля зебра. звиняйте, що сумбурно- біжу на роботку.

19. Anty

Anty Well-Known Member

на мою думку, омбре трохи підступна зачіска. якщо не навести марафет, то вигляд як після родів, грубо кажучи. підходить жінкам, які постійно за собою доглядають, завжди наносять макіяж.

20. NutkaNezabudka

з Вами згідна, бо не раз бачила, що то має вид просто недоглянутого волосся...але коли укладено - то зовсім інша справа..