техніка PUNCH NEEDLE або проколювання голкою

Тема у розділі 'Інші види ручних робіт', створена користувачем Ума, 8 Листопад 2009.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: техніка PUNCH NEEDLE або проколювання голкою

Умцю, в тебе вони якісь яскравіші вийшли :)
    щодо прямокутності - трішки можна б було, але мені і так теж подобається, якби не показали другий варіант інакше б собі і не уявляла.

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

Ума, чесно, твоє оформлення набагато краще.

3. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

і мені теж так здається...
    дуже файно получилось

4. Анута

Анута Well-Known Member

такі рамки з переходом кольорів бачила лише в Епіцентрі і дуже вони мені там сподобались. Дуже вдало виглядає до багатьох картинок. А у виробника рамка якась "бідна і скупа", забирає яскравість з роботи...

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Зате твоя жвавіше виглядає. Мені більше подобається. Рибки такі веселі, життерадісні!

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

Ума а який то розмір картинки і скільки грошей вийшло?

7. Ума

Ума Super Moderator

ой, дякую всім за позитивні відгути, мені дуже приємно. В мене фото аж занадто яскраве вийшло, імхо, але у виробника теж якесь не дуже правдиве

Касю, я поміряла роботу: саме вишите поле, отой квадрат 10,5х10,5см, а оформлена робота (міряла по зовнішньому розміру рамки, бо внутрішній не маю змоги виміряти, там на звороті все зашито) 27х27см.

коштувало 105грн на касі +15 дядькові за натяжку

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

я теж так платила. але 10 грн.

п.с. троха дорого мені так видається, що в Клейноді дешевше.
    питаю, бо не знаю куди нести своє зимове серце.

9. Ума

Ума Super Moderator

я знаю, що в Клейноді дешевше, але несла туди, бо там вже таку техніку натягували і знають, що на скотч не можна (власниця магазину на водогінній пані Алла оповідала, що майстер приклеїв на скотч і щось криво, взяв відірвав і половина ниток залишилась на скотчі. Вона перешивала то все), а потрібно "килимкову натяжку". Хоча як на мене він поклеїв на скотч всюди крім того, де вишито ( і мені трохи видно,що полотно зле натагнене при певному освітленні). Ну і такі рамки ( а я хотіла саме в дитячу кольорову рамку) бачила тільки в Епіцентрі, бо в Клейноді більш класичні. ну і третє, хотілося ВЖЕ :)

10. Fran4eska

Fran4eska New Member

Я просто в захваті від ваших рибок :girl_in_love: і рамочка гарно пасує:girl_in_dreams:
    моя мама мені всі вуха зговорила про ту техніку...тепер я бачу яка то краса..мммм..мушу придбати їй таку голочку))
    Певно в Краєзнавці має бути. До речі, вона має якусь офіційну назву?

11. Ума

Ума Super Moderator

ось така в мене голка (як та в рожевій упаковці). то від фірми Діменшинз. Купувала на Водогінній, приблизно 50грн. В інтернет-магазинах дешевше, здається

дякую за відгуки :)

12. Liliyah Romanova

А я ледь не купила один набір з такою технікою, коли вибирала, чим би то зайнятися на свята. В останній момент забоялася й узяла таки вишивку. :)

13. Zhaba

Zhaba Member

В нас на Дрогобичині така техніка була популярна років 15-20 тому і називалась "Штопання". Баба моя залишила в спадок багато шторів і накидок в цій техніці. Використовувались саморобні голки з капельниць. І чомусь штопали тільки на сірому полотні. А я в дитинстві вафельні рушнички "прикрашала" левенятками. :girl_smile:

14. Xomka

Xomka Well-Known Member

Zhaba, а можна фото хоч якихось з цих робіт? Хіба ними можна користуватись? Я думала, що ті ниточки дуже легко поряться, тому тільки в рамочку і на стінку:girl_in_dreams:

15. Ума

Ума Super Moderator

Лілю, для експерименту можеш взяти набір, то дуже швидко і цікаво робиться. Єдине що, крім спеціальної голки потрібно спеціальні високі п"яльця, щоб голка могла спокійно на всю довжину входити в тканину і ніде не зачіпатися. Я п"ялець не мала, тому вишивала на снапах, під снапи як раз мала пластикову коробочку такого розміру, що для продуктів :) Дуже вдало підійшла мені така конструкція :)

дуууууже легко поряться. раз і нема... то треба з лівого боку чи підклеювати чи підшивати

16. Liliyah Romanova

Наразі маю що робити. Як не буде, то спробую. Раз кажеш, що боятися нема чого. )))

17. Fran4eska

Fran4eska New Member

Знайшла голочку для PUNCH NEEDLE http://www.hobbyshop.com.ua/ за 49 грн. Умо, Ви купували дешевше? не знаю чи брати чи ні :girl_in_dreams:

18. Ума

Ума Super Moderator

я писала вище, що купувала за 50грн. у Львові в магазині на вул. Водогінній. В той час в інет-магазинах коштувала така голочка 40грн. Але я про це дізналася вже як купила собі голку. Скільки така голка коштує сьогодні у нас я не знаю. Якщо 50грн, то я би барала в магазині, а не через нет, бо то їздити на пошту, платити через банки мене трафляє

19. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Дожилася і собі до такої голочки. :girl_smile: Але толком не знаю, що з нею робити. Все таки краще з початку починати з наборчика, а вже тоді пробувати щось самій придумувати. Так і зроблю. :girl_in_dreams:

20. Iskra

Iskra Well-Known Member

Умо, поясни, будь ласка, як користуватися тою голкою. вже писала в оффтопі рукодільному, що ще місяць тому купила собі маленький набір - горнятко кави + докупила голочку. але на відпочинку не пробувала опановувати ту техніку і спокійненько вишивала хрестиком. а нині натрапила на ту картинку і ніяк не можу розібратися з голкою. як у неї запихати нитку? в мене така ж фіолетова голка, як і в тебе. купувала на Шевченка в "Своїми руками".