Відповідь: Тест: логіка або інтуїція Почала як і всі "за годинниковою", а тепер розкручую в різні сторони. хоча це і трошка важкувато
Відповідь: Тест: логіка або інтуїція в мене теж за годинниковою крутиться, а хто знає як її перенаправити?
Відповідь: Тест: логіка або інтуїція крутиться, куди кручу, але як так виходить не можу повністю зрозуміти...
Відповідь: Тест: логіка або інтуїція Спочатку крутилася винятково за годинниковою стрілкою, а тепер крутиться по-різному. Просто треба зафіксувати погляд на тіні від ноги внизу і вона починає крутитися в іншу сторону. Так мені видається, що секрет в цьому.
Відповідь: Тест: логіка або інтуїція Я коли коліщатком на мишці порухаю сторінку вверх-вниз вона змінює напрямок обертання :xaxa:
Відповідь: Тест: логіка або інтуїція на скільки я вкурсі ці тести показують яка половина мозку процює в даний момент. зараз в мене включена логіка
Відповідь: Тест: логіка або інтуїція Ото в бідної кобіти голова крутиться, коли ми її колективно то вліво, то вправо розкручуємо.От такий секрет
Відповідь: Тест: логіка або інтуїція Видно у мене інтуїція зовсім відсутня.. хоча хіба таке може бути? Коли не зайду в цю тему - крутиться тільки за год.стрілкою і то так чітко. А от в коханого міняє напрямки. Може у мене весь час лише пів мозку працює?
Відповідь: Тест: логіка або інтуїція ) в мене проти, зайду завтра може тітонька передумає і буде в іншу крутитись))
Відповідь: Тест: логіка або інтуїція О!!!1в мене почала за годиниковою сьогодні крутитись.То певно зранку у мене логіка працюе ,а після обіду тільки інтуіція ))))))))))
Відповідь: Тест: логіка або інтуїція В мене перше крутиться проти, потім я сиджу і дивлюся на неї, дивлюся, дивлюся....., і вона "легким рухом руки" крутиться за
Відповідь: Тест: логіка або інтуїція ойой...в мене вже голова від неї болить =))))))))0 я її так намагалась проти годинникової повернутись - а вона хоть би що!!!! ех...логіка жіноча... =В ---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ---------- думаю тут якось запрограмовано на час, бо я рефрешнула сторіночку і вже логіка почала працювати
Відповідь: Тест: логіка або інтуїція А я її кручу в любу сторону А ще можу зробити, що вона бути по половині кола крутити: половину вліво, потім назад - половину вправо. Зі мною щось не так??
Відповідь: Тест: логіка або інтуїція ухти, а в мене спочатку за годинниковою стрілкою крутилась, а потім проти! тішуся, що й логіка, й інтуїція присутні