ТатУ на дівочому тілі, за чи проти?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Liliya, 19 Липень 2007.

1. Lanasweety

Lanasweety New Member

Відповідь: ТатУ на дівочому тілі, за чи проти?

мені здається, що це справа дуже особиста і індивідуальна, але на мою думку у нашому суспільстві людина з тату сприймається все ж таки з якоюсь обережністю, а ще от завжди думаю про те, а як воно буде дивитися, коли шкіра постаріє, чи після значного коливання ваги...хоча не можу не погодитися, що красиве не велику тату може бути чимось дуже красивим і сексуальним...

2. kirraS

kirraS New Member

Позбавитись татуювання... Реально?

Дівчата, підкажіть, хто знає де у Львові можна якісно вивести татуювання, може хтось має такий досвід? Дрібні салони і кабінети, де таке роблять " на колєнке" - обхожу десятою дорогою.

3. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Щодо теми...маю знайомого хлопця, то для нього ідеал дівчини, коли вона має коротку зачіску і тату...ото все, каже, що дразу може йти одружуватись..)))

4. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Перш, ніж робити собі тату, слід подумати, як воно буде виглядати на тілі , років так скажем в 50-60?
    Особисто мені інколи навіть подобаються, коли в дівчат є невелике тауювання.
    Але собі ,мабуть, ніколи на це не наважуся.
    Боюся, щоб не занесли якусь заразу і переживаю, як то воно буде виглядати через 10-15 років.

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я подумала. І надумала, що є два варіанти. 1. Я ніколи не постарію і моє гіпотетичне тату буде виглядати так само кльово (колір поновлю з першої пенсії):girl_crazy:. 2. В 60 років я не буду вдіватися так само, як зараз і "світити" тим тату:girl_curtsey:
    Це я до того, що вік це не аргумент. Тату робиться для себе, а не для когось.
    Я на 95% знаю, що я хочу. Мушу додумати остаточно, знайти художника і вибрати місце:girl_cool:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

а на пляжі??
    я чого так написала, бо як була в Німеччині, там мені дуже чогось запам"яталися старші власне пані, з тату, а шкіра така розтяяягнута, "дрябла". Троха так то не естетично.
    Але оскільки
    то яка різниця, хто там що думає)))
    Головне знайти хорошого майстра, який втілить ваші побажання.

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Суцільний купальник, як мінімум... Давайте дивитися реально на речі - якщо шкіра в поганому стані, то і без тату вона буде виглядати кепсько. А тату може бути приємним спогадом:girl_curtsey:
    Я собі так думаю і схрещую пальці, щоб вдатися в бабусю - вона у свої 74 роки має такі ніжки стрункі, що жоден дідусь не може спокійно пройти мимо неї:girl_cool:
    :girl_in_love:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. lilochok

lilochok Well-Known Member

Маю два невеличких татуювання. Зробила декілька років тому і не шкодую. І мені все одно що буде з ними в 60 років. А може завтра взагалі кінець світу буде

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

фото в студію:girl_claping:

10. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Згадала по темі, знайомий розповідав, що працює в солідній фірмі, платню гарну отримує, співробітників цінять, але як побачив шеф у підлеглої маленьке тату на ніжці внизу, то це обернулось для неї попередженням про звільнення і скандалом...тепер ходе тільки в брюках, така умова))))) так що про це теж не слід забувати з таким наміром, бо хто його знає..

11. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Я теж збираюсь робити тату, майстер вже малює ескіз...
    А старість? Нє, не чула!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. МаленькаКотя

Все, я це зробила! Заживу-покажу...:)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Lakava

Lakava New Member

Вы говорите о татуировке хной. Я тоже за такого рода татуировки. Но есть одно "но": перед нанесением нужно ОБЯЗАТЕЛЬНО сделать пробу на аллергическую реакцию (на хну довольно часто возникает аллергия).

14. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Я маю одну татушку на нозі. Зробила пару років тому - зовсім нешкодую)) Афігенно дивиться)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

дівчата, виставляйте фотки:girl_bye: нам тут теж цікаво)

16. МаленькаКотя

В процесі, ще не закінчене

17. Neverland

Neverland Well-Known Member

Я люблю тату хною собі робити. Малюю що хочу і за 2 тижні нема. Колись хотіла справжнє зробити, але добре не зробила, бо я не уявляю себе з 1 малюнком все життя. А так, в загальному до тату нейтрально ставлюсь

18. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

А татуювання хною через два тижні зникає, чи просто потрохи тьмяніє. Власне, мені цікаво, скільки часу воно має реальний "товарний вигляд"

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

19. Neverland

Neverland Well-Known Member

Ну товарний вигляд воно має в різних місцях по-різному :) Я робила собі на разі на ногах і руках (куди сама собі дотягуюсь гг). Так от, і там і там в мене тримається вже тиждень темно коричневе, а коло ступні 1 десь 2 тижні і вже майже нема. Впринципі воно яскраве від 5 до 9 днів, залежно від типу шкіри, місця... Але перший день-два воно яскраво-оранжеве, і потім вже коричневе тих 5-9 днів. А далі просто стає дуже тьмяним. Кажуть, можна малюнок поновлювати регулярно, але, якщо чесно не пробувала.

20. Златка

Златка Well-Known Member

Neverland, а де у Львові Ви тату хною робите?