ТатУ на дівочому тілі, за чи проти?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Liliya, 19 Липень 2007.

1. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Відповідь: ТатУ на дівочому тілі, за чи проти?

Я вважаю, що як вже робити тату, то підбирати візерунок, який не набридне ні через 5, ні через 20 років, тобто воно повинне виражати вашу сутність. Якщо знайшли оте своє - прекрасно! Стосовно тату на грудях, животі та інших схильних до розтягування та обвисання ділянках - особисто я б не ризикнула. Думаю, з часом я б із сумом згадувала свої ..надцять, коли "ця квітка цвіла, пташка літала, киця муркала і т.д." ... Хоча, якщо вас це не бентежить... Як засіб прикрити шрами - особисто для мене також не варіант, бо мала би"м зробити собі татушку приблизно 1х1 прямо на лобі... Але це вже дуже особисте і індивідуальне. Якщо тату пасуватиме і вам так буде легше... Щодо останніх фоток - без образ - комарині укуси зіпсували враження від чарівної колібрі... От вилазить же ця людська недосконалість, як не старайся... Тому поки просто з цікавістю роздивляюся "татуйовані" фотки.

2. Відповідь: ТатУ на дівочому тілі, за чи проти?

Хм....як у когось гарне скромне тату:girl_tender:(наприклад,акуратний метелик чи квіточка,чи якийсь символ) то мені подобається:girl_yes2:...але от сама б не робила:girl_spruce_up:
    Чому...та напевно ,банально б ненаважилась:girl_crazy:

3. Swalk

Swalk Загублений

всім привіт.
    прочитали багато думок про тату, дуже цікаво) Я дуже довго мріяла про тату та ніяк не наважувалась...Але подруга порадила хорошого майстра і я все таки зробила!!!
    Залишилась дуже задоволеною, хоча хтось можливо неоднозначно реагує (в кожного своє ставлення...) і це трохи погіршує настрій, але це все пусте - головне що мені подобається))) А набила собі надпис на латині, на руці (посередині між локтем та запястям)

4. Відповідь: ТатУ на дівочому тілі, за чи проти?

А який?Просто цікаво:girl_wink:

5. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

6. nalia

nalia Member

Не знаю в тему чи ні, але в мене питання. Так як пологи закінчилися неплановим КР, то я б хотіла приховати шов (в мене вертикальний) татушкою, чи роблять на шрамі тату, а якщо так, то через який час можна?

7. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

роблять...я робила через півтора місяця після видалення родимки на шиї.

8. Rona

Rona Мама-йожик

коли зникне почервоніння

9. Swalk

Swalk Загублений

Porta itineri longissima

10. Fechka

Fechka Member

Так показує досвід. Принаймні у зірок. У них або нема тату взагалі, або є і не одне. Причому як в чоловіків так і в жінок.
    На мій погляд жінки мають стільки можливостей прикрасити своє тіло- білизна, одяг, прикраси...Якщо шрами є, то гадаю з теперішніми технологіями їх можна позбутись. Проте якщо це не можливо, тоді мабуть тату як на мене допустиме, як вихід з положення.

Останнє редагування: 4 Грудень 2011
  11. Virna

Virna Well-Known Member

я б теж не наважилася ніколи зробити тату, проте не засуджую тих у кого є. але якщо у жінок, то вважаю, що жіноче тіло прекрасне, для чого портити його?!

12. Oksamyt

Oksamyt New Member

Я вважаю, що бувають досить навіть симпатичні тату на тілі МОЛОДОЇ жінки ,але ж з часом ,ця жінка старіє, шкіра втрачає еластичність, обвисає і тату теж втрачає свою форму, саме це мене завжди і зупиняло наважитися і зробити собі малесеньке тату.

13. Toto

Toto New Member

Я зробила собі тату у 17 років, про що тепер шкодую. Хоч воно і маленьке. А ще шкодую про шрами від пірсінгів у пупку.
    Дівчатка, не калічте себе!

14. Rona

Rona Мама-йожик

дівчата, правильно не псуйте собі тіло! нащо?
    татуювання має прикрашати, якщо воно не виконує цієї функції в ваших мозгах - не робіть! в моїх виконує :) успішно :) на практиці :)

15. Lidusha

Lidusha New Member

ну то добрий стимул над собою працювати, щоб тіло і шкіра завжди були підтягнутими.
    а крім того, старші жінки вже рідко так оголюються, щоб всім демострувати свої тату

16. oksumoron

oksumoron Active Member

колись подруга підказала таку чудову річ як зробити пробне тату хною, для прикладу, в тому місці де вам подобається, і подивитись чи з часом надоїсть!
    я от сама так собі ж і зробила на нозі (а саме трішки вище пальців і на весь підйом) і з часом направду воно мені якось проїлось! і я була навіть рада що з часом все зійшло!
    з іншого боку інколи тату на спині не так замітна тому і може завдавати менше проблем!

17. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Ну так, прекрасне. Тому вуха теж не проколюйте, нащо?!;)

18. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Я дуже хотіла зробити собі тату ззаді (внизу спини, між двома ямочками). Але так і не наважилась. Радилась з друзями, то знайомі хлопці казали що це гарно, але напевно так як і високі ботфорти виглядає трохи вульгарно. А пупок пробити мені чоловік не идозволив - сказав, що це такий ніжний орган, що його не можна рухати.
    Але мені сподобалась ідея з хною. Треба буде літом зробити...

19. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Дуже хотіла зробити собі хоча б малюсіньку татушечку, а чоловік не дозволяв.
    Однак все ж спробували на собі тату хною, коли були в Тунісі в медовому тижні. Добре, що воно було тимчасове, бо за тиждень вже набридло (та й чоловіку якийсь криворукий араб малював :girl_devil:). Частина мене все ще хоче тату (правда справжнє, не хною), однак не натрапила ще на такий малюнок чи надпис, щоб "зачепив" і переконав мене таки зробити. Поки-що... :girl_wink:
    Фотозвітик того, що було (в мене пише арабською ім*я чоловіка, а в нього - моє )

20. KoshAnja

KoshAnja New Member

думаю шо саме звідси треба починати.якшо є річ яка тебе "зачіпає" або ти в ній себе бачиш, чи на собі =))) тоді вона рано чи пізно буде твоєю - хто б там що не казав, навіть чоловіки:girl_dance: . А якщо це просто "бо є ще у когось" - то краще рубати таке бажання при коренні.