ТатУ на дівочому тілі, за чи проти?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Liliya, 19 Липень 2007.

1. Agrafka

Agrafka Member

Відповідь: ТатУ на дівочому тілі, за чи проти?

Дівоче тіло є гарне саме по собі, тому вважаю зайвим "прикрашати" його малюнками-візерунками. Краще вже прикраси - набридло - можна зняти та одягнути інші, або взагалі не одягати. Така моя думка.

2. innamorata

innamorata Well-Known Member

Гарні тату і вміру дуже подобаються, але собі б такого не зробила. Я вважаю що тату це як одяг чи прикраса, можливо до одного періоду життя воно пасує, а от до якогось іншого вже не пасуватиме, і тоді треба буде ховати і прикривати одягом, тим самим створюючи собі ж незручності.
    Наречений хоче щоб обоє зробили собі тату, але я поки проти(проти його тату також). Не знаю, може колись наважуся, але щось сумніваюся.. Ось така моя думка :girl_cool:

3. Barbie

Barbie Well-Known Member

Колись я собі хотіла зробити тату,але час пройшов і я заспокоїлась.Зараз хіба би тимчасове собі зробила.
    А минулого тижня бачила дівчину,і в неї на обох грудях було по тату.Виглядало негарно, а вульгарно. Одне тату більше, інше менше.Короче не сподобалось.

4. ruwuk

ruwuk New Member

немає такого поняття як тимчасове тату. це міф, що воно може триматися навіть рік. щось схоже роблять хною, але це буквально на кілька днів і це далеко не мистецтво татуювання...

5. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

А ось в мене є тату на животику:girl_dance: і нічого гарно. (ну принаймі мені подобається)

6. ksuhanova

ksuhanova New Member

хочу сделать татуировочку в виде змеи на шее. или дельфина внизу живота. но боюсьнаверное еще недоросла.

7. LadyLand

LadyLand New Member

Сподобалось таке тату

але я більше схильна до розпису тіла хною

8. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Це просто шедевр!!!!

9. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

В роздягальні на фітнесі бачу багато жінок з тату. До цього і не здогадувалась, як їх багато) Негарно. Особливо дивно виглядає на огрядних і не юних)
    Та мені і на чоловіках не подобається.. Асоціація одна тільки..

Останнє редагування: 17 Липень 2011
  10. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

немного не в тему...а макияж,украшения не странно смотрятся на таких?[​IMG]

11. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Такой макияж и такие украшения?
    Странно) Но это их дело)

12. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я знову захотіла... але не просто тату, як забаганку, а як засіб прикрити шрами.... :girl_yes2:

13. airy_cat

airy_cat New Member

для меня не странно) имхо вполне цельный образ)

14. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

это был стёб в ответ на
    ибо это вообще бред...если девушка "не огрядна і юна",тогда норм,а вот стоит ей поправиться и повзрослеть - становится "особливо дивно":D

15. LadyWomen

LadyWomen New Member

Завжди подобалось тату на інших, звісно в міру та завджи хотіла і хочу його зробити, але так і не зробила. Бо є острах якось неадеватно виглядіти у похилому віці, та мабудь не знайшла ще достойного місця та достойного малюнку :)

16. Delfy

Delfy Well-Known Member

колись чула версію. що якщо зробиш собі одне тату - хочеться друге, третє і потім їх буде багато-багато.
    не знаю, чи правда, але у знайомої раніше було 1 тату на шиї, що переходило на спину у вигляді зірочок. гарно і цікаво було. не бачила її мабуть з рік - вчора зустрілись - бачу - вже на нозі щось (якийсь значок. я не вникала) - роблю комплімент, а вона мені ще 2 на руці показує і каже, що хоче тепер на животі... мож то не у всіх так, що їх хочеться ще робити, але чомусь пригадалось.
    щодо мого відношення до тату - сама не маю і бажанням не горю, але на інших подобається.
    але звісно, якщо воно дійсно пасує до стилю тої чи іншої людини.

17. shoelover

shoelover New Member

В мене теж зірки, і теж на шиї)) взагалі, коли обирала собі рисунок, то зіткнулася з тим, що багато дівчат обирають цей мотив собі. Але це не обовязкво робить його банальним. кожні зірки будуть не схожі на інші бо роблені в іншого майстра, та й тіло під ними інше. Думала свого часу про якесь кредо, напис, але з цим ще важче, бо то, шо для тебе істина зараз, за два роки може бути повні нісенітниця. А малюнок-він перш за все для краси. Мої зірки жодного смислового навантаження не несуть. їх 11, але тільки тому, що таке число вписувалося в бажаний мною розмір татуювання. Вони не можуть набриднути, бо не є постійно на виду, але кожного разу, коли їх бачу, то вони мене дуже потішають.
    Робити чи не робити - справа кожного. А старість - ну то й що) буде що згадати про фрікову молодість, що не було нудно)

18. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Побачила отаке:
    [​IMG][​IMG]
    Прикольненько!

19. Warmlente

Warmlente New Member

Порадьте, ьудь-ласка, хороші салони або майстрів, котрі можуть зробити тимчасове тату!!! Дякую:girl_wink:

20. martysik

martysik New Member

Я також хочу зробити тату. Багато шукала в інтернеті картинок і знайшла декілька. Буду робити на спині з правого боку

Останнє редагування: 13 Серпень 2011