Тандемне годування

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Irus'ka, 31 Липень 2008.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Тандемне годування

2. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

3. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

і слухати себе. Через "треба" не варто пхати в себе.

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Знайшла ось таку смішну картинку про годування близнюків. Там пише - ти сьогодні не їш. Вона подумала, що я то є ти, і погодувала мене два рази. :girl_haha:

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

ми годуємось
    оголосивши новину про другу вагітність, всі запереживали, що мене вже їдять двоє і треба відлучати і що я планую робити. В мене в принципі дискомфорту нема, може ще буде, ну і мала ще дуже привязана до грудей. А ще сьогодні видали мені : "що мала мене може виїсти і другій дитині вже не вистачить молока". Мені цікаво чи може у мене повністю пропасти молоко на пізніших термінах?

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я вже від дуже багатьох жінок чула, що мали "сухий період" наприкінці другого або на початку третього триместру. Давали груди все одно, хоч нічого й не було.

7. natorella

natorella Well-Known Member

чи хтось колись читав/чув ті міліони моїх речень????

з 20 до 30 тижня не було НІЦ, саша вперто пробував щодня - нема мока(((
    в 30 тижнів прийшло молозиво - мняяяям казаві

8. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

В мене десь так само, тільки ніц не було ще раніше.

А моя спочатку тішилася, що щось є поїсти, а тепер особливого ентузіазму не проявляє. Зранку вже не прикладається, на сон чмокне 2 рази і відвертається. Цицю ніби хоче, але чи то їй молозиво не подобається, чи інше щось, але прикладання чисто символічні зараз.

9. uliana

uliana Well-Known Member

оооо...мене також з цим мучають( я вже втомилась всім пояснювати,що то повний брєд і я не збираюсь спеціально відлучати дитину! я без циці,як без рук:)

10. cjomcjomka

питання про калорійність молозива. Я знаю, що воно не поступається молоку, але його ж так мало... чи може Їжачок чимось там реально наїстись за 30-40 хв "грудного сніданку"? бо потім вже дорослою іжею снідає неохоче...

11. Suzi

Якщо дитина не хоче снідати. Для чого знати калорійність молозива? Щоб під казочку запхати в нього сніданок?

12. cjomcjomka

сподіваюсь, що це означало "так, таке буває, дійсно, дитина може наїстись молозивом вагітної мами".

13. Suzi

Точно. Але це питання більше на тему для роздумів щодо культури харчування ( я про те, що якщо дитина голодна - вона просто їсть, вона не знає яка калорійність молозива, дитина або відчуває голод, або ні). І питання такого типу я задаю не для того, щоб когось присоромити, а для того щоб мама задумалась і сама зрозуміла що правильніше для дитини в такій ситуації. Часом щось турбує, і не можеш розібратись в чому причина. Тому намагаюсь підкреслити те, що є головне. А тут - це апетит дитини. Може він не хоче їсти з інших причин.
    І, до речі, мої і без молозива відразу після сну майже не їдять, хіба фрукти-йогурти. А от якщо сніданок за годину-півтори - тарілку каші змітають.

14. cjomcjomka

.

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мені виглядає не просто як переживання, а як те, що хтось щось сказав і змусив тим самим засумніватися. Мій Натусик часом майже нічого не їсть, правда, я тоді виснажена, бо любить на мені зависнути зранку і ввечері, але дитина здорова й ніц не бракує. Вони в такому віці знають, що таке відчуття голоду й уміють про себе подбати.

16. cjomcjomka

Лілю, дякую за Ваш досвід.

17. natorella

юль, треба тоді не думати, а відпочивати
    не думати про калорійність, ше там про шось - відпустити ситуацію, хоче смокче, хоче - їсть кашу

18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

19. natorella

20. uliana

uliana Well-Known Member

питаю ще тут: вже пару днів моя малеча хоче їсти тільки одну цицю! коли пропоную другу,то каже "нема" я спочатку не дуже приділила тому увагу,але сьогодні не могла видавити ні капельки молочка!!! до мене тільки сьогодні дойшло чому вона не хоче ту цицю!!! але я все одно її прошу щоб трішки посмоктала,що молочко буде...що мені робити? пити лактаційні чаї? я і так весь день і ніч тицяю їй циці,бо в мене вже паніка починається...невже так швидко молоко може пропасти?