Відповідь: Танцюють усі Для мене результати останнього шоу були передбачуваними. Сергій - зрозуміло було, що скаже цього тижня всім "аривідерчі". Але відповів Сиско він ДОСТОЙНО!!! І ще мене дуже зворушило, як він трепетно говорив, що до нього приїхала дівчина... Катя - хороша танцівниця, але дві інші - як на мене - технічно сильніші за неї. Тісато дратує всіх, бо вона як робот... Чудовий виконавець, але нездатна вона до творчих експромтів. З підготовкою - порве зал виконанням, без - нічим не зможе здивувати... Така моя думка. А хто переможе... Думаю, що це буде хтось із хлопців... За дівчат голосують менше...
Відповідь: Танцюють усі Я теж згідна з тим що Тісато як робот, вона залишається на проекті напевно за рахунок того що вся Японія голосує за неї))) Галя майстерно танцює, вона мені подобається своєю пластикою, і своїм невинним личком. Ну а серед хлопців, звичайно що подобається Василь, я б хотіла щоб він переміг, він свій - Українець, хоча й Родіон йому нічим непоступається.Але хотілося щоб голосів було більше у Василя,щоб знали всі, що саме на Україні самі найталановитіші танцюристи є!!!
Відповідь: Танцюють усі Новий ефір. Сьогодні дізнаємось хто ж переможець. Цікаво??? Не подобається мені сьогодні Ребрик. Якась старомодна у неї сукня. Натомість, Тетяна -тішить, капелюшок їй до лиця. А от Літвінов,що ефіру то худший,скоро нагадуватиме "Чахлика невмирущого"
Відповідь: Танцюють усі Ну, ліпше вже б та Тісато була на четвертому місці. Галя, так звичайно поступається Васі і Родіону і все ж Тісато слабша за неї. Не люблю ту японку. То буде якийсь капець повний якщо вона переможе. От дивлюсь зараз новини, де беруть в Тісато інтерв"ю і ота ламана російська і повне нерозуміння української вже просто трафляє. Та вивчила хоча б українську хоч трошки їдучи сюди, чи як?
Відповідь: Танцюють усі Єсссс!!! Вася переможець. Урааа!!!:radist: Правда Родіона трохи шкода, але думаю друге місце- це також чимала перемога. Все класно, у мене чогось емоції зашкалюють, таке враження ніби то я перемогла.:biggrin:
Відповідь: Танцюють усі а мені не шкода! нехай в Росії придумують таке шоу і там нехай виграє! а Вася молодець!!! дійсно талантище!!!)))
Відповідь: Танцюють усі Хоч я вболівала за Радіона, але за Васю теж рада - він достойний переможець. Тішить, що Тісато не перемогла, а то від нашої країни усього можна чекати.
Відповідь: Танцюють усі Якась реакція перша у Васі така "голівудська" була... не щира... мені Родік в останніх ефірах більше імпонував. Шкода вчора було його. І я так надіялась, що буде як минулого року: всі четверо поїдуть на навчанна до США... Але ні
Відповідь: Танцюють усі Якось дійсно дивнувато тепер з тим призом... Навіть незрозуміло що той переможець там виграв... Криза чи що??
Відповідь: Танцюють усі Еееем, дівчата і хлопці. То вже 5-ий сезон почався. А пагаваріць то нема з ким. Хто дивився вчорашній кастинг. Я там знайшла свою любоффф. Грузінчик... Він мені ще в ночі приснився. Особливо той жест з телефончиком. Ех, люблю таких. Вже й не важливо як він танцює. Хоча в Ялту поїхав... Аууу! Хтось ще дивиться то шоу?
Відповідь: Танцюють усі Я-я-я, я дивлюсь. Грузінчик колоритний, звичайно...але шота я таких емоційних мачосів боюсь. Мені б таке приснилось, більше б не заснула))). Хоча на хореографії він ох як блєснув зарядом! А мені так шкода було, що хлопчик не пройшов, той в якого бабуся вірила, а батьки проти його танців були. Він так гарно ніжки тягнув, така пластика, так старався... Чомусь була впевнена що його пропустять.
Відповідь: Танцюють усі І я боюсь, але такий він вже заряджений позитивчик, що просто так і хочеться... не знаю що хочеться, я щось зовсім не про танці... Так, хороший хлопчик, але зато будівельник з Тернопільбської обл. пройшов (мій земляк) то за нього радію. Оттт, не сподобалась мені ота дівуля, яка здається останньою танцювала. Та яка мов матами гнула, що так довго прочекала. Якась така самовпевнена. Денисова до неї мов з чим приїхала, а та їй палить "з чемоданом". Фу, не гарно так... От, а жюрі нове супер. Якась атмосфера в цьому сезоні більш легша і веселіша, всі такі на приколі.
Відповідь: Танцюють усі оо! і мені вона запам*яталась.."Астрячка" мене вчорашній кастинг вивів з себе (я вже пожалілась у дописі у Х-факторі) Цілий вечір наших на хореографію відправляли! А "іноземців" з хлібом і сіллю в Ялту!!... Мені запам*яталась дівчинка, у якої тато помер, чи що...ну танцювала вога Ого-оГО, і ту на хореографію відправили! Я дивлюсь взагалі всі шоу чоловік вже злиться, кричить, що після 20:00 телівізор не має права ніхто рухати, бо ШОУ йдуть)))
Відповідь: Танцюють усі Ага, але на хореографії її попустило, вже смирніша була. "Захисна реакція" - каже. А в нас то чоловікова хвороба - такі шоу. Я краєчком ока позирюю, ну і засмоктує до середини програми.
Відповідь: Танцюють усі Мені тоже, він так гарно танцював. Цього "монстра" взяли зразу, навіть без хореографії, а справжнього танцівника ні. Хоч я думаю що його не взяли, бо він ще дуже молоденький. Але багатьох інших гарних танцівників відправили дому. Я зрозуміла, що вони дивляться впершу чергу, щоб була цікава нестандартна людина, і глядачам було про кого говорити, це ж шоу.
Відповідь: Танцюють усі Знову незрозуміло, вони тепер в Ялту не їдуть? Цікаво... Бо раніше всі кричали: "Ялта!!! Ялта!!!", а тепер: "Сотня!! Сотня!!!", і ні один не крикне "Ялта!"...?? ---------- Додано в 11:46 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ---------- Мені навпаки не подобається... Забагато приколів і шоу, танців все менше...
Відповідь: Танцюють усі Їдуть-їдуть . Коли ми їхали на море, то з нами в купе їхала дівчина, яка пройшла в сотню "Танцюють всі" і вона їхала в Ялту ))).