Танцюють усі

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем UnLikE, 1 Грудень 2009.

1. Farfalla

Farfalla Member

Відповідь: Танцюють усі

Я ж якраз про це! З ефіру в ефір його ВСІ ЧЕТВЕРО критикують! То хто ж тоді відстоював його право на подальшу участь в шоу???... "Нє панятна"... Складається враження, що це влаштовано продюсерами шоу, щоб на фоні слабкого Сергія у четвірку фіналістів потрапили вибрані тими ж продюсерами танцівники...

2. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

шокована тим, що пішла Марія - я-то думала вона переможе, а тут таке рішення:girl_impossible:
    ну а відносно Сергія: судді роблять те, що вказує їм канал - залишають тих, за кого голосують, кого хочуть бачити глядачі, при тому ніхто ж не забороняє критикувати їм слабаків

3. natorella

natorella Well-Known Member

я так за неї болєла, ми зі свекрухою разом. кстт
    про толіка вупше мовчу, моя сеструха мало не дістала атак серця (

тісато давно пора ту-ту, вона вже витанцювалась
    нема в ній особливого колориту, талант, старнність є, а харизми 0,00%

4. Velana

Velana Member

і я так, хоч і помилився на минулому ефірі - але всеодно такий лапочка :girl_tender:

5. Farfalla

Farfalla Member

так-так, шкода хлопаки... але йому засохнути точно не дадуть, і в шоу засвітився, і в кліпі Руслани затанцював!!!

6. natorella

natorella Well-Known Member

ну та всі танцюютьвсі*сти прилаштовані
    але то вже фінал
    мали б совість
    нє?

7. Farfalla

Farfalla Member

таки воно так... от дивлюсь-дивлюсь і все більше схиляюсь, що глядачі в таких шоу якраз НІЧОГО НЕ ВИРІШУЮТЬ... Бо якось глас і мисля народу не відповідають дійсності, ну нє?

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

За Тісато я взагалі мовчу. Ну, хто у нас в Україні так сильно за неї голосує? У неї ж немає тої родзинки, яка б приманювала людське око, яка присутня наприклад у Васі, він має свій почерк в танці, як висловилась Таня. Чи навіть у Родіоні, той пацан взагалі порхає як метелик.)) а Тісато, так, можливо технічно і сильна, але, ну, не подобається вона мені.
    На рахунок Сергія, то чомусь народ його все таки полюбив, може через те, що судді критикують -не знаю. Толіка шкода, стільки разів повторив, що все класно, якби пластинку йому заїло. Перехвилювався бідаха.

9. Fechka

Fechka Member

Я такої ж думки.
    Шкода і Толіка і Марії- Дуже-дуже.
    :girl_sad: :girl_sad: :girl_sad: :girl_sad: :girl_sad:

Він з Білорусії і
    ????????Що він тут так довго робить. Може друзі програмісти допомагають в голосуванні?!?!:girl_nea: :girl_nea: :girl_nea: :girl_nea: :girl_nea: :girl_nea: :girl_nea:
    Залишилось 3 учасники-3-іноземці; 3-українці.
    Нагадую-"Танцюють усі"-національне шоу. Тому я -за ВАСЮ!
    [​IMG]- Він-справжній ,талановитий українець.

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

І я, і я...:girl_tender:
    100 %:girl_yes2:

11. Farfalla

Farfalla Member

я теж!

12. Furore

Furore New Member

)))))
    Багатьом вона подобається, чим - важко пояснити. Говорять, ну вона просто дуже сильна і все.
    Вже сказано, нашим людям подобається поспівпереживати, пожаліти. Видать, плюс до того, що є до неї симпатія ще й жалість, мовляв, вже другий рік в проекті, минулого року через травму не склалось, то хоч би тепер.

---------- Додано в 09:40 ---------- Попередній допис був написаний в 09:35 ----------

Мій улюбленець вилетів :sad:, тому ні за кого не вболіваю. Але й далі продовжую дивитись, мазохістка якась :hang1:.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Сподобався мені сьогоднішній ефір. Особливо соло Дмитра Танковича.))
    А якщо серйозно, то думаю Сергій справедливо покинув ефір, а замість Каті краще б пішла Тісато. Нервує мене чомусь ця японочка що раз більше і більше.

14. terezka

terezka котяка-вишивака

ппкс
    наскільки мені Тісато подобалась, настільки цього року почала нервувати, жодного росту, все те саме

15. Velana

Velana Member

і не кажіть, було круто і мегапозитивно :girl_tender:
    погоджуюсь, не цікава зовсім...
    а от від Галинки я просто в захопленні :girl_in_love:
    давно вже йому пора було його покинути, Толік сьогодні в ударє "Сірожа маладец.." я плакаль :girl_crazy:

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, я пропустила ту частину (присипляла малого), коли Франциско Гомес щось там говорив про виліт Сергія. Вже побачила, коли Сергій сказав йому у відповідь, що йому те ніби що його дівчина в залі набагато важливіше за слова Франциско. Хто бачив, що то за слова такі були?

17. Velana

Velana Member

та Франциско казав як завжди: що набагато талановитіші танцівники пішли раніше, а Сергій залишався... дослівно не передам на жаль, мусите повтор дивитись :girl_wink: але цього разу Сергій відповів "в десятку". Я проти нього як людини нічого не маю проти, але як от про танцівника можу сказати - що він з шоу мав піти з найперших.

18. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Взагалі не розумію навіщо його в 20 ку взяли, були набагато кращі.

То точно, мене вона вже аж бісить, буду тепер за Галинку і Васька.

19. Epine

Epine Well-Known Member

Щось цього року шоу мені не надто цікаве. Улюбленою парою була пара Маші та Васі - такі ніжні і так красиво танцювали разом. Тому дуже шкодувала, як їх розлучили. А зараз вболіваю за Васю. Не лише тому, що вважаю його найсильнішим і він мені імпонує як людина, а ще й тому, що переконана, що саме українець має перемогти в цьому шоу.
    І так як Галю я недолюблюю, вибір в мене невеликий...:)))
    Стосовно Тісато, погоджуюсь з дівчатами. Минулого року вона мені дуже подобалась, але шоколад я так само люблю, проте їсти один і той самий щодня мені б набридло. Так і з Тісато - нецікава вона мені стала, одноманітна...

20. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

з учорашніх потанцульок, напевне, найбільше сподобалось танго Родіона і Галини
    http://www.youtube.com/watch?v=P_0-uOARcDE

між іншим, у вчорашньому ефірі не було жодної постановки від іноземного хореографа