а хто не пропустив вчора і зерез ще трохи працює, той підглядає по 2 кругу Слухайте, а вчора хтось помітив, що партнер Камалії, Діма Жук був гладесенько поголений? Абсолютно інша людина, якийсь молоденький такий.
я щось не знаю.. от переглядів на ютубі в їх пари мало) може за нього і вболівають, але переглядати ще раз танець не хочеться я не прихильниця Могилевської, але вона дійсно найепатажніше танцює і викладається, нічого не можу з собою зробити тут)) в конкурс Віва не дуже вірю загалом, хоча не заперечую що за нього голосували найбільше (і просто не було іншої "зірки" чоловіка, що хотів би викупити цей титул чи отримати його по блату) мені просто загалом видається що все сплановано, і оцінки, і вильоти.. просто коли дійсно велика аудиторія в одного учасника, ну то його лишають, високі рейтинги в плюс (тобто не вірю що інші вибували згідно голосувань.. можна подумати за Холоденко не проголосувало багато жінок, і що в неї менше прихильників) Влад Яма хамло звісно, але він з танцювального спорту, де жорстко і не сюсюкаються з першим його коментарем, що руки лісоруба я згідна, бо навіть я помітила ті руки найперше далі то він вже перегнув, але зрештою не переходив на особистості, говорив тільки про танцювальні якості... одним словом, Монатік правильно сказав, мужчину видають манери.. можна було благородніше це все перебути ну і мотивації ноль, промовився що лишається в шоу заради партнерки, бо їй це потрібно.. ну бо якось так, "в мене багато прихильників, тому як я станцював то не головне" то якось не альо... йому уклін ,як він надихає і допомагає дітям, але для того щоб лишатися в шоу то власне варто лізти зі шкіри.. після тих коментарів вийти на паркеті показати крутий прогрес... ну чесно, якщо вже Ткач може постаратися, ну то певно й інші можуть кидайте тапками, знаю що я в меншості)))
Я взагалі вперше почула про нього тільки зараз - на шоу...Він мені зовсім нецікавий якийсь. Ні зле, ні добре - ніяк. +100 І загалом цей сезон якийсь пріснуватий. От в попередніх такі страсті були, що ух...
так як дивлюся на ютубі, бо в телевізійний час не випадає дивитися, то натрапила на блог Полякової, де вона намікає що дійсно задумано хто і коли має вилетіти, і що знає що за неї насправді більше проголосувало і тд. потім Бабкіну сказала, що ясно що ти ще не вилетиш наступного разу правда вона така ніби блондинка-скандалістка але потім обнімаютсья з Кухар і признають що то все шоу їхня ніби сварка... одним словом, інших насварила за штучність і потім сама розказала за свої притворства, такоє
Могилевська в суботу, як була у Львові, казала, що танець в неї ще не готовий, що вона взагалі цілий тиждень хворіла і не знає, як буде виступати, і що хоче просто довіритися партнерові. Але мені взагалі будь-які виправдання зірок (був хворий, потягнув коліно, поїхав на гастролі) не сприймаються. Тобто ну чому їх мають жаліти і незаслужено голосуватиза них? Ну хоч Комарова от весь час фанати витягують. Так і до фіналу дойде Але в нього ж весь час реально найменше суддівських балів, а він ще жодного разу не був в номінації! Цікаво було б глянути бали глядачів, шкода, що за правилами їх не показують
Він вже кілька років знімає передачу "світ навиворіт" .Подорожі в різні "дупи світу". Досить цікаво. Тому і фанатів багато - не тому що танцює, а за попередні заслуги.
а він ніколи і не казав, що має якусь там благородну мету в проекті. З самого початку казав, що йому просто цікаво спробувати щось нове і здобути новий досвід. Мені деколи здається, що проект для нього зараз це додатковий напряг))) Я Могилевську взагалі перестала сприймати... оті її вічні печальні очі, ота "всємірная тоска"... можна подумати, вона одна мала проблеми в житті. Занадто награно це все, занадто напоказ... З самого початку так було і далі тягнеться. Та в них всі танці печаль-журбинка. Може стилі такі. але мені здається, вона і рок-н-рол під медляк би танцювала. Ну і видно, що вона вже переконана в своїй перемозі. А ще мені здається, що в скорому часі ми почуємо про новий роман з її партнером, бо щось дуже він в останньому ефірі мачо включив.
та в нього є свої благородні цілі, він займається благодійністю і тд просто проект про танці ну то треба танцювати. і якщо за тебе голосують і витрачають гроші - то старайся, а не просто приймай цю прихильність, покажи дійсно своїм прикладом як треба за щось боротися. або йди з проекту займатися або корисним або приємним тобі Якесь замкнуте коло виходить.. він має багато прихильників, яких мотивує просто своєю присутністю.. тому він і залишається в проекті незважаючи на результати і те, що йдуть ті, хто танцює краще... ну тоді хай просто сяде біля суддів або просто будем дивитися як впливові люди розказують вірші, співають, танцюють, грають у фільмах , незалежно наскільки це добре в них виходить я би не казала, що колись її сприймала) і зараз вона така якась нагла, навіть перед камерою того Кузьменка штуркне чи ще щось, зверхня але всерівно танцює харизматично.. ну от хто там ще дійсно добре танцює? якісь емоції зачіпає? Ткач ще нічо такий, просто ще трохи неповороткий, ну і чоловікам, мені здається, важче виграти такі шоу Шоптенко з Ахтемом.. ну от прийшла я десь на змагання чи на вечір бальних танців, і там пара гарно професійно танцює.. от і все, не бачу ні харизми, ні ізюминки суто моя скромна думка отут не хотілося б. я надіюся він мудріший за то) мені здається що йому включили мачо, щоб не виглядав "песиком" на фоні Могилевської
Це що вона дубова. Це що вона рахулиха ну пробачте, але факт, це що вона висловитись нормально не може -це все дрібниці. Камалія планує пережити сім поколінь українців? Чи вона наївно вірить, що через сім поколінь хтось її згадає? Ну як можна таке писати?
@marianast, ну вона ж завжди каже, що в Україні її не знають, а зате в Європі вона "суперстар" Може хоче, щоб її хоч якось запам'ятали тут (якщо не за музику, то хоча б тим яка вона багата). Хоч я жодної її пісні не знаю, але чула, що вона якось виграла конкурс "Місіс Світу". хоч можливо її Захур той конкурс і організовував Цікаво а чого Захур не пускав її на українські шоу 5 років, так не любить Україну? Думає, що в Україні Камалію незаслужено недооцінюють? Маючи такі гроші, такі можливості не змогти проявити себе - це вже аут! Якщо є в неї талант, то чому його не сприймають інші? Ну не знаю, може вона і гарно співає, але я не чула, і не хочеться й слухати
то конкурс дружин міліонерів. Хто забашляв - той переміг, а в їхніх колах це престижно. з чим? вона ж ніяка, не співає, не танцює, може хоч він це розуміє. По молодості була таки приваблива, але якось дуже швидко зів.яла. А пише про себе наче вона долю нації вирішує. аналогічно. Я взагалі про неї довгими роками не чула, аж поки Осадча (вроді) не показала хрестини дітей, а там вона з Захуром в спандексі чи то люрексі, аж не вірилось,що люди в наш час так виглядають)
То, скоріше за все, інтерпретація Захуром якогось східного вислову, яку Камалія недолуго приткнула. Так і не зрозуміло, що саме вона довела Захуру.
Та я теж так зрозуміла. Але мене це взлило сьогодні страшенно. Бути абсолютною посередністю, вийти заміж за металургійного міліардера і замість того, щоб насолоджуватись своїми можливостями ( хочу- співачка, хочу танцюю, місіс всесвіт, в політику можу піти і т.д.) вона притикає публіці,що її не люблять через заздрість.
Та, вона ж єдина багата мамзель на всю країну(і не одну) і чрловік мільйонер тільки в неї. Просто ржу з неї))) завжди.Бідне Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
я думаю що її чоловік не розуміє ситуації до кінця.. щодо несмаку то не розбирається і має інший менталітет, смаки.. а коментарів про багатого чоловіка вистачає.. тому легко списати все на заздрість ну от власне не може насолодитися, бо хоче щирого визнання публіки, а його за гроші не купиш... та чого, я думаю він міг їй купити перемогу в трьох таких шоу.. але це би було протилежним того, що вона хоче, розмов про всекуплення вистачає