танці з зірками

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем flame, 3 Вересень 2017.

1. flame

flame невгамовний експериментатор

аааааа:girl_impossible::girl_cray::girl_cray::girl_cray: Вона ж його затопче. Правда?

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

...чи ні)
    Шкода, особливо, взявши до уваги Комарова.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Я в шокови.. шоу стане на порядок нудніше.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  4. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

:girl_cray:ах..

5. Colombina1982

Тепер хіба з Юрчика похіхікати, всі такі сурйозні зібрались. А хай би переміг. Зеленский-2 :)

6. flame

ну та ж танці, то вам не хухри-мухри:girl_blum::girl_crazy:

• Смішно Смішно x 1
  7. Demetra

Demetra Well-Known Member

Камалія виграла їх війну! Напевно попросила чоловіка, щоб суддів підкупив. А потім ще й дується, бо не розуміє чому до неї всі " так " відносяться. Ну Комарова народ любить(шкода бідаку, так над ним сьогодні Яма пожартував), а Камалія як там все ще залишається???

8. Colombina1982

Камалія неминуче вилетить, але в півфіналі — оплачено ...:)
    Щодо Комарова — коли тебе з ефіру в ефір судді в очі то деревом, то буратіно називають — вже не смішно. Жарт, повторений двічі.. ще й так.. То не коменти в ютубі, все-таки

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  9. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

Комаров-фііі... не танцює ВЗАГАЛІ, ще й не вміє визнавати свої помилки і гідно приймати удар. швидше б вже поїхав у якусь Гваделупу....
    Полякову шкода, могла ще багато цікавого показати-розказати))
    Камалія не так вже й зле. я бачу, що є таки прогрес. а на фоні Комарова- бАгіня танцю ггг
    Ахтем-Шоптенко-вау! вражаюче.
    Могилевська-захоплююся.

• Подобається Подобається x 3
  10. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Подивилася і я нарешті недільний випуск:) Зразу виникає питання: це був вечір української пісні, так чому тоді Камалія під Монатікову пісню виступала? Де там їм вчулася українська мова? Але добре, це так, просто деколи аж нервує оте все москальське.
    Тепер про виступи:) Фаворити в мене Дорофєєва і Шоптенко (ну не разом, а зі своїми партнерами). Камалія так ображається за правду (про те, що все проплачує чоловік), але ж голосування глядачів все підтверджує. Хоч за Комарова теж глядачі голосують. Може то в фіналі Комаров з Камалією будуть?) Я той "світ навиворті" не дивлюся, то Комарова не знаю. Суто по танцях він не вражає абсолютно.
    Полякову шкода. Краще би Бабкіни пішли, їм то менше потрібно, ніж Поляковій.
    А про Могилевську всі аж забагато говорять. Ну хай би назвали тоді шоу " Могилевська проти інших зірок - хто кого перетанцює". Прийшла на шоу, то хай то її минуле залишається в минулому. Ну навіщо то весь час згадувати, як вона 10 років тому танцювала?

11. flame

на початку передачі сказали, що танцюватимуть учасники під пісні написані українськими виконавцями. А Монатік таки наш.

12. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Та просто могли вже якусь українську пісню взяти,так 8 виступів всього було. То ж дуууже рідко українські пісні звучать десь на різних шоу. Хоч і то добре,що деколи згадують в якій країні ті шоу відбуваються. От Яма навіть деколи українською говорить.

13. exmargarytka

Стартуєм?
    Юра тепер мій фаворит:girl_curtsey:

14. flame

ага.
    Такі класнююючіііі:girl_tender:. Мені дуже сподобалося. Сподіваюся на високі оцінки:girl_yes2:.
    А Юрчик так добряче схуд і розрухався.

15. flame

Ахтем, як завжди - ніякий.
    Камалія-дуже старається, але така вона важка і штивна, капець. 0.0 пластики.

16. flame

Ааааа, Бабкін - шикарна дама. :girl_tender:

17. Inglor

Inglor Well-Known Member

Справді гарно станцювали. Останнім часом були скучні. Сьогодні Бабкіни молодці.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Могилевська там як бабця... така вже обтяжена досвідом, сіє доброту і мудрість... але така вже нуууудна.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. flame

Ах, Дейнеріс і Джон . Яка пара, яка пристрасть і грація. Красотуни.:girl_yes2:

20. exmargarytka

Але костюм у Комарова:girl_haha:
    --- дописи об"єднано, 24 Вересень 2017 ---
    Чия це пісня в оригіналі?