А може вона просто має в собі якусь харизму, що людей зачіпає і за неі голосують? То ж видно, що там всі в шоці, шо вона досі є, Горбунов оголошував іі і сказав-можливо це останній танець Лесі. Але саме вона рейтинг піднімає ім, тому таке... як на мене це шоу , а не змагання з танцю, тому варто трохи крізь очі дивитись. Ну а шо Іраклі, шо Вішняков взагалі не украінці, своіх зірок купа є... зрештоб Ласточкін теж сумнівний украінець. І фактично єдина Леся ше й украінською говорить. Мені вона дуже імпонує. Попри всі помиі , які на неі виливають щотижня, вона перетворює це в жарт і може над собою посміятись відверто
Я, коли дивилась Х фактор, Танцюють всі(на які приходили аматори)- на бездарностей не мала бажання дивитись(це якийсь мазохізм слухати воплі, а не спів). Так, на Танцях із зірками запрошують декотрих для хайпу 100%, але це шоу світове і в жодній країні ще не перемогла бездарність. Вчора мені відповіли, що Леська на шоу -це для стьобу. Шта? В той час, коли інші пашуть ще одні витрачають кошти для підтримки, хтось стібеться- звичайна ситуейшн в нашій країні. --- дописи об"єднано, 19 Листопад 2018 --- На ІГ російською і пости пише двома мовами... лояльна яка, боїться втратити "електорат")))).
Тим часом на ютубі в Ласточкіна вже півтори сотні тисяч переглядів. Не дивно-сама папакаю вже, як папуга)). А, і ще цікаво, кому який танець Лесі запам'ятався? Я довго думала і придумала, що отой де на ній були кулі і вчорашній фрістайл йо(ще свіже в пам'яті) україномовна навіть не "дякую", а "спасибо" у відповідь на українську
Всі так кричать, що то ж шоу і Леська його робить. І всі шось забули, що воно взагалі-то про танці. А Лесюня така танцівниця, як я балерина. Коротше, якийсь балаган, а не передача. Лесюню так само використовують для бабла і це вона би мала розуміти. В Україні є ще й тверезо мисляче населення, а не лише «проти всіх» і «ми за нашу». Вона з таким розмахом може цілком перемогти і це не смішно і не справедливо, бо вона не танцює, зовсім.
Жонглювати мовним питанням тут по меншій мірі дивно. То як вибирати в президенти не професіонала, а того, хто українською говорить. Якщо дивитись з такого, цілком логічного боку, то треба було такий ценз вводити від самого початку і оцінювати танцювальні здібності без прив‘язки до мовного питання, бо воно йтак забезпечене. А якщо так не було від самого початку, то що зараз його піднімати? Для маніпуляцій?
Та яке мовне питання?То сміхота)). Одиниці в тих колах українською спілкуються і ще багато можна говорити про тих, хто пробивається. Але видовище людям тра
Дівчата, ви занадто серйозно ставитесь до цього шоу. Таке враження, що готові побитись. Леся має свою аудиторію, величезну аудиторію. А ще Кухар і Яма мають своїх хейтерів. І зараз ці тисячі об*єднались))) Все просто і зрозуміло.
Ну, Ви ж всерйоз проти Кухар за Лесю. Я всерйоз хочу отримувати естетичне задоволення від танців. Захочу балагану/базарщини -піду на Новий канал, увімкну "Хто зверху"(ще десь Леся там промишляє) ,чи Рєшку пергляну і посміюся, і навіть аплодувати їй буду, бо вона то вміє. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Можна би було відповісти, що тоді варто піти на балет або професійні змагання. А так перейматися шоу на 1+1 через те, що Леся не Плісецька.... Ну, що тут сказати)) Я он ще"МастерШеф" дивлюся. І готувати люблю. Але це шоудля мене зовсім не про кулінарію)
Звичайно, шоб не втратити і шо? А ті взагалі ні бум бум в нашій мові.. То хто з них крутіший? І вона не бездарна і думаю, що паше так само як інші, просто ій реально важко, це ж видно. А який сенс оцінювати не професіоналів професійно? Це шоу і має бути гарно і весело. Мені от подобається Леся, якщо я захочу подивитись на танці, то це не буде жодна з цих пар, бо Іраклі мені просто не до вподоби, Вишняков так само як і Леся танцює, Ласточкін теж не викликає у мене зацікавлення. Вболівала б за Єфросиніну, бо вона мені теж імпонує, але на жаль.. І про мову я якби просто свою думку і своє враження сказала, які маніпуляціі?? --- дописи об"єднано, 19 Листопад 2018 --- Мдааа, дівчата, ви тут реально побити готові. Емоціі бушують , а ч повеселитись прийшла. Сорі, більше не заглядаю сюди
Щоб я не дивилась по ТБ, я чомусь це дивлюсь:фільм/програма/шоу з якимось визначеним інтересом. Переважно заданим попередньо самою концепцією. Просто так втикати аби час минув- неа. А нафіга бездарні люди сунуться до чого їм не "стоїть"(за гроші, звісно), то їх проблема, тільки до об'єктивності повинні бути готові. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Та ми здається дискутуємо просто і кожна висловлює свою думку, якщо аргументи скінчились, то... --- дописи об"єднано, 19 Листопад 2018 --- Для мене шоу про танці означає, що мені має дух перехоплювати від танців. Якщо я захочу гумористичне шоу, то піду дивитись інші передачі, ну точно не "Танці з зірками". Це ж логічно. Якби боролись за приз різні коміки, то передача називалась би по-іншому. А тут якби "клоунесса" намагається тягатись за приз не на своєму полі. Не в ту передачу прийшла дівчина
Я от, повний довбень у грі на скрипці, але дуже хочу. Скрипаю, скрипаю, а воно ніяк і ще й змушую то всьо слухати сім'ю і сусідів. А ще можу захотіти десь в йоперному показати свої "вміння".Ну, послухайте ,я ж стараюсь і це без фін інтересу, а якщо додати його)))].Ой, талантам треба допомагати, бездарі...нажаль
До чого цей монолог? Про перекручення слова оперний я просто промовчу, то ваша лиш культура, трудно...
Я знала, що Ваша рекція буде обов'язково і саме така). Хіба, я закликала Вас до діалогу? Якщо Ви беретесь судити про рівень розвитку людини по дописах вони можуть бути вмотивовані дуже різно, тоді почитайте свої всі, що тут на ДП є.Трудно-не те слово
Если солнце светит, значит это кому нибудь нужно. Дівчата, Леся в шоу і робить шоу. Це не професійні змагання і так, це таки конкурс на улюбленця публіки, інакше до чого ці глядацькі голосування? Якщо хочеться дивитись на профі--дивимось професійні змагання. А це все задля розваги. Не варто сприймати виліт будь кого так болісно, наче то людину до смертної кари засудили. Зрештою, ніхто не заважає проголосувати за свого фаворита і витягнути його. За Лесю голосують її фанати і ті, хто проти Ями та Кухар. Так, я розумію, що вона танцює найгірше, але я ще захоплююсь її витримці та працездатності. І підтримую її чисто з людської точки зору. Бо не можна отак безкарно обзивати когось бревном, драбиною і мокрими трусами... Я Вам навіть більше скажу, всі так згадують благородство Діми Комарова в минулому сезоні. Так, він пішов, бо мав чим зайнятись і це шоу явно не його формат. Але якби він лишився, то в фінал його би внесли на руках вдячні фанати.