Не люблю я коли залишають всіх, так не цікаво дивитися. А от у Вишнякову я розчарувалась. Не люблю я нєрвних, псіхованих мужичків. І та мужність в нього якась поверхнева, а на ділі він істеричка-істеричкою . І Юлю вже якось аж шкода. Він їй всі нерви виїсть своїми ревнощами та псіхами. Та й вже не так вона до нього тулиться, певно вже встиг дістати. А Іраклій мені був спочатку трохи ніякий, але тепер подобається його така виваженість і мужність у поведінці. Поводить себе ну дуже галантно. Після того як вилетіли одні з найкращих учасників я вже не знаю хто ж то може перемогти. З тих що є то певно Іраклій найкращий, але щось мені підказує, що може Ласточкін стати переможцем.
ухти! треба мені того віяла))) --- дописи об"єднано, Nov 4, 2018 --- ггг, Кухарка якась недо...люблена))) вже би якось тримала себе в руках, заміжня жінка, суддя.
ой, та на "Танцюють всі" не раз мене вганяла в краску))) те відчуття, коли говорить вона, а соромно мені)))
Не знаю, як якісно та сальса танцювалась ногами( бо я ні разу не спец), але дупцьою трясла Леся знатно!
Попотрус Лесі вдався. Кроки не дуже. Але прогрес наліцо --- дописи об"єднано, Nov 4, 2018 --- Хто б говорив про фривольність.Кухар,м'яко кажучи,дивна Яма- сама скромність