Нєа, проголосують за неї.Яма її витяг тим номером)) --- дописи об"єднано, 28 Жовтень 2018 --- Що ж , кхм... Мішель піде? --- дописи об"єднано, 28 Жовтень 2018 --- От с... Я вже всі лікті згризла)))
от мені цікаво - смски-голоси безкоштовні чи таки платні? куди ті всі кошти йдуть? як вони всіх лишають, лінії для голосування постійно відкривають. щось я розчарована тими голосуваннями без результату....
Якогось разу, коли нікого не вигнали, казали: "Не хвилюйтесь, ваші голоси не пропали, ми додамо їх наступного тижня до результатів голосування " . Цього разу не додивилась, заснула, перевід годинника для моїх біоритмів був по барабану... після Іраклія і заснула... то в рекламі бігом підірвалась і перебралась на нормальне ліжко - сон то святе, а кого виженуть - на ДП зранку побачу... То що - знову всі лишились???
Вже та))) Один з най-найкращих танців, порвав на друзки Цікаво, що та зміна партнерів виявила хорошого педагога Жука. Минулого ефіру Мішельку так гарно розкрив, цього Лесюню. А ще дівчата, професійні танцівниці, показались у всій красі Яну може приборкати хіба Іраклі, а то значить, на мій погляд, що Вишняков слабший за нього характером (пардон всім шанувальницям останнього ) Юля - справжня жінка - проявляє чоловіка поруч у всій красі. Катя чудова, замилувалась Ілонина шия не дуже поступається Берінчиковій))) і прогрес Ласточкіна - це його заслуга А ще через перегляд шоу в записі і читання ваших коментів пост-фактум у мене виходить післясмак як в тому анекдоті: "секс -$10, спостереження за сексом - $20, спостереження за спостерігаючим - $30" )))
Та, скільки того Берінчика))) Ілона вся така потужненька, м'ясна Скажу, що Вишняков такий за натурою мені видався чомусь, саме цей ефір показав доволі не стержневий в деякому сенсі).
Хм... А то як? Які аргументи? А, в них же ще було дармове місце Слави. --- дописи об"єднано, 29 Жовтень 2018 --- До речі, а чо всі так від Кота мліють? Він мені зовсім не подобається
нуууу, як там : о вкусах нє спорят. Кожному - своє. Мені він ще з першого сезону "Танцюють всі" подобається. 1+1 розважалочку влаштував. Що скажете? За результатами голосування наразі Іраклі всіх. Альфа-самець пасе задніх. У кого крутіший торс? Голосуйте за зіркові «кубики»