Якщо її стопи-лижі запрацюють нарешті, тоді зможе ще більше. І стиль танцю -її тема, потрясти верхом. Не забувайте, що з нею працював цього тижня Яма, то аж два тренери-партнери бомбезних.
то тіпа аж три, бо перед тим, як Кіт в лікарню загримів, з нею встиг попрацювати. Певно Лесі тре на один, а хоч 2 партнери, тоді результат є.
Тим більше)). То, вже навіть слон би затанцював якнайкраще. --- дописи об"єднано, 28 Жовтень 2018 --- Скажу таке)) толкну кагбе рєчь- мій племінник займається танцями з 5 рочків(18 тепер). Партнерок наміняв і результати були всякі, але спитати його, чи залежить твій танець від партнера він точно скаже "ні". Йому так "щастило" витягувати завжди слабших партнерок, але він просто пахав розчаровувався і пахав. Так, коли складається тандем відразу- це класно, але якщо до цього треба прийти- хотіти і пахати.
а я не знаю. Мені не понра. ТО моя любима музика і так вони її обтяжили. Драйву не було. Миленько, гарненько, простенько. Але без драйву.
Образ в Мішельки - бомба. Я теж хочу такий віночок. --- дописи об"єднано, 28 Жовтень 2018 --- Павло Миколайович певно 100 грам хряпнув під час перерви --- дописи об"єднано, 28 Жовтень 2018 --- а може і 200
Вау, грандіозно. Ну і думаю, що Юлька нині буде мати "гарячий" вечір. Свінгер паті таки рулить. Вишняков їй\її конкретно станцює