Та хай іде геть. На цьому етапі ,якраз навіть дуже зручно для неї. Не можна ж отак вперто шкутильгати, коли інші мають усе для перемоги.
Ошень красіве танго у пари Вишнякова... коли полотно крутиться, то можна зблюватись, не те, що орієнтацію в просторі втратити, а тут ще й танцювали
Файнютко. І без Кота) --- дописи об"єднано, 21 Жовтень 2018 --- Полякова- хора, незнаю чим/як, но точно
та бо я тверезо оцінюю ситуацію, інші набагато сильніші за Лесю, навіть той самий Сенічкін. Леся--душа шоу, але аж ніяк не претендент на перемогу.
Та її тягнуть голосуванням(якщо йому можна вірити), тому 50/50. --- дописи об"єднано, 21 Жовтень 2018 --- @Made in USSR бачте як))
Нє, а чо вона має йти? ( Леся). Як не вилетить, то я б добровільно теж не пішла. То ж не змагання професіоналів. Кожен танцює як може. Шоу розважальне. Мене онті пластичні і точні ні грама не зачіпають. Ласточкін хіба, але то він справді вище за себе стрибає.
Сміюся))). Кожен пнеться краще показати можливості росту/розвитку, бо шоу танців(не власних шовміютопляшу), а ця, і так норм. Вона ж дурня покорчить, поспіває, потриндить і того фатить в ТАНЦЯХ.
Цікаво, кого судді залишать. Берінчик щойно повернувся і оцінили його явно не заслужено високо, Сєнічкін сьогодні на мікро чуть кращий.
Є, але нас не спинити, ми "дорвалися" --- дописи об"єднано, 22 Жовтень 2018 --- Скажіть мені хтоооо???? --- дописи об"єднано, 22 Жовтень 2018 --- Та ну йоли, я ж не засну. Хто???
Тоті Леськіні танці, то капець... ну як за півроку не навчитись стегнами крутити? Їй треба з ламбади починати і так і ходити півроку)))
Дівчата, зара буду вєщать істину Думаю, що Лесю залишили, бо має бути обмін партнерами, а з ким має мінятися Мішелька, якщо лишацця одні мущини? Вибачте мене ті, кому я відкрила очі на те, що результати підлаштовані По дєлу: Мій новий хваворит - Ласточкін. Видно, що паше, і не маючи такої фори, як Іраклі(й?) , показує просто вражаючу техніку. Від Вишнякова і тої придуманої історії кохання починає піднуджувати, не вірю, що продюсери вважають глядачів такими плоскими. Боксер хай би йшов. Вважаю, його несправедливо повернули і лишили замість Сєнічкіна. Лесю абажаю, але підтримую думку, що їй вже пора... Мішелька - мені ніяка. Щаслива, що не бачу неприємної Марченко. І кінцево розчарувалась в шоу, коли одна за одною пішли основні претендентки на перемогу. Найкращі танці за цей сезон (за моєю версією): недільний танець Ласточкіна і «5 елемент» Аніти Луценко Виговорилась Дякую за увагу (деколи треба і єрунду пописати , пра?)
А в мене десь таке відчуття було, що Сєнєчкін втомився і сам попросився.... ну якщо приймати те, що "голосування" підтасоване.