Леся хоч як персона симпатична і багато хто її любить, тут можна повірити, що глядачі витягають навіть при скромних оцінках журі. А Кума... Хоч би танцювала гарно, а то справді ніяк. В минулих сезонах були деякі артисти, які мені не дуже подобались, але я завжди "зацінювала" об'єктивно, коли був класний танець. А Кума - це той випадок "ні до красивих, ні до розумних", а якось пропихається...
йому лікування на Кубі або в Гєрманіі оплатять І гонорар певно потроєний, щоб мовчав і "улибався". --- дописи об"єднано, Oct 7, 2018 --- от вам і спростування міфу про те, що "ніззя впіхнуть невпіхуєме". аксана може, аксану засуджують і тільки народна любов іі рятує. Отак. --- дописи об"єднано, Oct 8, 2018 --- А, і мораль нинішнього ефіру: Могилевська знов поправилась Таки не має сили волі кубіта, любить смачно поісти
Пішла якогось милого читати коментарі на сторінці Куми. Люди пишуть "Самый лучший танец вечера" Вони сліпі???? Я думаю, якщо вона, не дай Бог, буде у фіналі, то голосування нагадуватиме вибори президента часів Ющенка і Януковича
Могилевська канєшно книжки про худання видає, а сама втримати вагу не може... ну і співання під фанєру ніяких емоцій не викликало в мене особисто... ну не сприймаю я того відкривання рота в пусту... нема емоцій тих, навіть з тими гарними дітками... а танці як танці, глянула кілька нарізок. Якось так то всьо ні про шо... Біличка о ужас, що з нею??? Це ж кошмар ....
Я б зробила поправочку хоча і тут з вееееликою натяжкою. Берінчика шкода. Хоч і боксер, але старався танцювати. Молодчинка. А, і я напевно буду єдина, кому сьогодні Іраклій не сподобався. Заважкий він мені був як для Майкла Джексона, і горбатенький. От в минулому ефірі був класний, а в сьогоднішньому бо тільки сьогодні переглянула повтор на робочому місці не моє. А і Ласточкін мене сьогодні приємно дуууже здивував. От Чаплін то його. Так вони вже органічно з Ілоною станцювали. Я навіть з Юрчиком перестала його порівнювати. А Сенічкін, як і Леся Іванівна, мені просто симпатичні. Тому від коментарів я утримаюсь, бо то вже дуже суб'єктивно.
Дивлюсь вчорашній випуск, і в шоці від Білик, вона виглядає як підтоптаний трансвестит Вона вагітна чи то груба кістка?
Щойно на ІГ побачила якийсь ролик в партнера Марченко, такого не бачила ні в кого. Ото, баблоси роблять кіна. Я йому там трохи підпсувала карму в історіях.Чекаю на бан Йду гляну на Ластачку і Іраклія і Вишнякова, більше ніхто не цікавить.
Ага, а Лессся- йой, йой Іраклій- ню, я знала, що то ризиково. І він такий мені кумедний в тому костьюмі)). Не зле, але такоє Вишняков-шо це було? Ні, я посміялась). Ластівка- в мене мурахи. Ах, ти ж йолки, як кльово. Ілона- навіжена)). Цю планку їм втримати буде важко от, Вишнякову вже важко,так. То Аніта вчора про половинку говорила, бо її партнер з ними в танці.
А шо, теж вихід . "Запомни меня молодой и красивой...." Та їй гикалось вже певно так, що нічим не можна було зупинити, от і мусила...
А шо, так можна навернутись на танцях, шоб зламати два ребра??? Певно, партнера до нервів довела, шо гахнув нею об паркет гг Новина пречудова! Ще на початках треба було їй так зробити, жеби коє-хто на Лесю помилувався))
Я не знаю чому, але щось мені то всьо мутно. Нє, най йде і зализує рани, але меня терзают смутниє сомнєнья, чи вже тим телевізійникам довіри нема
взагалі є два "вакантних" місця. Тож там ще якась одна на самих початках "по састаянію здаровья" здулась.
Слава Камінських, але я думаю, то вже б давно когось залишили. А так, то сьогодні в "Сніданку" говорили за одну пару.
Я думаю, якщо повернуть пару, то останню, що вибула. Томую жаль- Аніта не повернеться тоді, але я вірю і надіюсь. --- дописи об"єднано, Oct 12, 2018 --- Ось тут Оберіть пару, яка цього тижня повернеться в Танці з зірками! пропонують проголосувати за пару на повернення.