Я не знаю, що там з нею, але смішно))). Тут тишинааа))). Бачила на ІГ Магатса виставив фотку-він Джексона танцював.Певно було цікаво, але ж ризиково. Я дуже не люблю копій, власне, Майклових танців/рухів. --- дописи об"єднано, Oct 7, 2018 --- Ще скажіть, чому Аніта написала, що половина їх пари танцює?
вона намагається українською говорити. Не дуже виходить. Але, респект 1+1 за те, що всі ведучі будь-якого шоу розмовляють тільки украінською. --- дописи об"єднано, Oct 7, 2018 --- єєєєє, перші 30 балів в шоу. --- дописи об"єднано, Oct 7, 2018 --- Леся, тримаєм кулаки
А бачили , як Леся гукала собі "Леся, танцюй!" Сама собі флешмоб! --- дописи об"єднано, Oct 7, 2018 --- Синхрон .
Вибачте дівчата, нині в шоу всіх курвів зібрали????? Марченко, Біличка, Підкопаєва, Могилевська???? Ще тільки Лабуди і Лорачки бракує. Що ж то робиться.
А Монатік певно завидує чорною завистю, що Леся такі ноги і ріст має, тому і підсуджує трохи. Або ще з часів поїздки в маршрутці з Луцька в Леську влюбльон --- дописи об"єднано, Oct 7, 2018 --- Як думаєте буде зараз Лєгєнда Алєксєєвна з новою піснею піаритись?
Цікаво чи Наташа співатиме українською? --- дописи об"єднано, Oct 7, 2018 --- І Кузьма, і мовою жестів...важкою артилерією б'є, йолкі-палкі...видно зовсім справи погані в неї.
Подивилася я оті нарізки фінальні. Дуже цікаве щось в Ласточкіна, Вишняков якось смішно і ніби трохи слабувато, Іраклій-такий високий в тім білім костюмі))) перегляну. Леся- Вєрра, Вєра, Боже,Боже. Про решту-ніпанятно з кусків. Могилевська без танців ніяк)) на чому засвітиться.
то зараз формат 1+1. Ой Кузьма, що ж ти такий шалений і безпечний був..... Виступ Могилевської - неперевершено і душу вивернула. --- дописи об"єднано, Oct 7, 2018 --- дуже тонко , мудро і емоційно... Дуже.
@Dominika вона так зараз схожа на Кіркорова))) А Іраклі - персик, дивилась з відкритим ротом і навіть не кліпала