О, нарешті заговорили до неї конкретикою --- дописи об"єднано, 30 Вересень 2018 --- Леська- латексна калічка... всьо я нічо
Не моє зоооовсім Комаров повернувся в жіночому облччі)). Але вона принаймі чесно танцює на відміну від папєрєдніків.
Вони кожна по-своєму штурпаки, що в середньому "=" --- дописи об"єднано, 30 Вересень 2018 --- Ну?Надя трошкивагітна, чи ні?
А не вгадали. Думаю, Берінчика. --- дописи об"єднано, 30 Вересень 2018 --- Оооо, ніхо не вгадав. За що Аніта???
Ото мию посуд і до мене доходить! Хочеться спитати дівок: "Марійка, Аня! Шо так нахабно і відкрито насміхались над танцювальними потугами Марченко?" Он хлопці сиділи тихо і нічо, танцюють дальше. А як якийсь красівий грузін сходить в лістаран з поважною женщіною, то може й виграє, шо шкода медальки для такого чемного красавчіка?? Та вопше ні разу! Ех, профі комунікацій... ай-яй-яй, но-но-но!
@Rona ну, хто там найбільш балакучий лишився? О, Леся) Певно Лесюню попруть наступнуА взагалі там з найслабших ще Берінчик і Сєнічкін.