Не зле танцювала, мені бракнуло хриплого і тоскного в кінці "папироска..." дуже люблю то кІно Ага, і дуже чекаю щоразу побачити бальні елементи за тим всім антуражем, бо дурня валяти вони всі вміють добре
Ну, Вишняков, ну, як стоїть на ногах, як не дьорнеться нігде. Браво, відкопали такого няшку. --- дописи об"єднано, 16 Вересень 2018 --- То, що? Кажете, Яма ххххх? Все добре він каже
Глянула короткий повтор. 2 моменти: Тищенко - пасадобль на плоскій стопі???? Прогрес? А Леська чо так станцювала, та бо вона з Хмельницького, то просто, польку, як на весіллі вжарила. То звичне діло.
та були кроки. Були. Кострубато, але були. --- дописи об"єднано, 16 Вересень 2018 --- Тищенко і Сєнєчькін кандидати на виліт - справедливо. Реально. --- дописи об"єднано, 17 Вересень 2018 --- - Тищенко. Справедливо.
Леся звісно не ах яка танцівниця, але можна Ямі трохи культурніше висловлюватись. Його минулі репліки вже не смішно, а грубо звучали. Але сьогодні хоч язика таки прикусив.
Таки прикрила/заліпила)). Її репліка була відносно його , щодо "коліна закривати треба", а не іншого.
Я вболіваю за Кота з Мішелькою й Лесюню. Інші мені або не імпонують як люди, або я не знаю їх . Цікаво, хто з дівчат за які пари вболіває?
Мені імпонують, як люди -одні, а як танцюристи-інші. Я ,за хист до танцю в даному шоу. Люди приходять з різних сфер і, якщо кожен буде ламати в танцях тільки те, що робить зазвичай- це не шоу про танець і можливості людей саме в тому напрямку. Тут, або танцюєш, або штурпак(ну, завчила кроки-молодець). Вперше бачу Вишнякова, однозначно -рівних з чоловіків нема, з дівчат- Мішель і Аніта. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk