@Dominika дитинка померла --- дописи об"єднано, Sep 9, 2018 --- Мурва кать.... брррр, Мариночка заколупала реально
Старенький- вогень))). Ще жоден сезон без Роксет не обійшовся, напевно. "Любовна сцена" А далі сі свистит)))
Мішелька трошки натупцяла але гарно. Полякова б Кухар словесно відомстила))) цензура не пропустить. Коля- жжоть), також не молодняк.
О так! Які кубики!!! У більшості його ровесників замість кубиків один великий шар. Кухар дратує, стерво ще те. Але для Марченко аж дифірамби співає. А Полякова з Марченко словесну міні-баталію організували. Олька ж мовчати не може. І Полякова вже задовбала тою саморекламою і згадками про концерт. І ніц їй не зроблять, прямий ефір, ото хитро*опа.
Я мстю і мстя моя страшна . Ну аж так погано Леська не танцювала, але язик - ворог, Комаров теж колись допискувався до Ями, правда, глядачі витягнули... Цікаво, чи тут щось допоможе...
Так, я проголосувала за Красунчика, його засудили, я рахую. Здається мій муж вже ревнує трохи, гг. Леська-хвеська)) Марченко поносили, походила, постояла, дупа вилизана на тиждень вперед)))
Лесю врятували, але високим довгоногим певно таки важче , ноги ризикують заплутатись. Оля ту ж проблему мала... Але Комарова довго тягнули, так видається, що народ Лесю любить, то будемо ще її дивитись.