нєєєє, вона - монументальна і її так подають, що будь-хто поруч з нею накриється "мідним тазом", окрім Захура.
а може Скічко відправлять до весілля готуватися. Але ж обідно буде в 1 голосуванні вилетіти. --- дописи об"єднано, Sep 3, 2017 --- ггггг, дєвушка у нас одні мозги на двох --- дописи об"єднано, Sep 3, 2017 --- думаю вона ще розслабиться і попливе.
Слухайте, а як вам Кот? А, як на пілоні станцював? Таки він мімішка. І Барон Мюнхаузен з нього був крутезний.
ну чесно кажучи, він мені найменшцікавий. та й і всім -- що з нього візьмеш, жених! Камалія канєшна бревно, але авось проявится, і та психологша най ше помахає бюстом. Я би того Скічка і без весілля вигнала
о...я так і думала. За іншими ще цікаво спостерігати, а про Скічка я і зовсім забула після попереднього ефіру.
І я, тоже роздули весілля року, тіпа він якийсь принц...Я навіть не знаю точно хто вінЯкийсь мужчинка жениться, то хай собі жениться. А от Горбунов такий противненький став, ті тупі жартики... Комаров мені подобається, приємний хлопака, але він явно з тих танцюристів, яким шось там заважаєМогилевська - фігура супер, респект їй, ну і танцює гарно) Дорофєєва, в принципі мені подобається, ясно, що їй з хворою ногою танцювати важко, але вже надто відверті танці...Полякова, оте чудо,як на диво без кокошніка, (певно їй умову поставили, щоб не сміла одягати те нєдоразумєніє на українське шоу), так трясла філейною частиною в першому випуску, що я була в шоці, зате в другому вже таке типу невиннятко, аж смішноХолоденко, її виступи я хіба краєм ока бачила, моїй мамі сподобалось, але шкода партнера, щоб бідака не надірвавсяА так весела кобіта, ноу комплексів і добре. Камалія теж ніяка...Та й більше щось ніхто не запам*ятався...А ні, згадала, ще той Юрік молодець, такий кабанчик, а так запалює...Талант нічим не зіпсуєш
будем з 7 вересня о 22 дивитися на нього в "Світ навиворіт". імідж в неї такий. В реалі класна кубіта.
Полякова і Камалія — обидві блондинки, обидві доглянуті... та в Камалії попри те, що вона з очевидними зусиллями підтримує фізичну форму — 0 пластики і артистизму. Але залізобетонна віра в свою артистичну планиду і капітал Захура, що може викликати тільки смішок. А Полякова хоч і виступає в ролі «100% блондинки» — це продукт, за яким освіта, праця, цілеспрямованість, мозок , не побоюсь цього слова, талант і здорове розуміння того, ЩО є шоубіз і «вопше вот ето всьо обожаніє публіки» і чим його брати. Аж ніяк не тупа і цікава .
В реалі ця "класна кубіта" справжнє стерво, і навіть цього не приховує. Нагло розбила чужу сім'ю і ніц собі з того не робить. Совісті і моральності нуль.
Оля Полякова рассказала о муже: "Мой Вадик - самый лучший!" Історія їх стосунків почалась з того, що в нього був «цивільний шлюб» без дітей, а в неї бойфренд. Ще одне підтвердження того, що жінка і цивільний шлюб назве сім'єю, а чоловік — таки ні. ) І що в чоловічій логіці більше логіки. Люди зустрічаються, живуть, розходяться — так буває. А з Поляковою вже шлюб, діти і все серйозно. Може, навіть надовго ) А не приховувати стервозність (чи навіть перебільшувати, епатувати (зрештою, робота така) — однак краще, ніж робити єлейне личко при сутності анаконди. НМСД.
мені теж Ольга імпонує. Прекрасне почуття гумору плюс самоіронія, що взагалі - вищий пілотаж))) Буду трішки за неї вболівати, бо щось більше ніхто не приглянувся. Могилевській краще було б не повертатись, але з іншого боку такий стимул в неї появився - аж 25 кг скинула. Вже великий плюс...Камалію шкода чомусь...Видається мені доброю жіночкою, але ота мамаша її і Захур ніяк не вгомоняться і постійно виставляють її посміховиськом.
Полякова чудова! Я вперше в житті спеціально пішла на її шоу-концерт - вона реально крута, багато працює й викладалася на всі 100% на концерті. У неї є дуже гарні ліричні пісні, яких до того я ні разу не чула - бо не той формат. А її "шльопки" в оперному виконанні! Й на початку кар"єри вона співала зовсім в іншому стилі. Мені Камалія й Полякова й близько разом не стоять. @Apelsynka , Ви ж не знаєте, стерво вона чи ні, чи це образ такий. Й чи дійсно вона розбивала сім"ю. Свічку ж ніхто не тримав.