Ех, я проголосувала за дві пари, неможу визначитись. Може, поможе))) Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Могилевська поскаржилася на суддів UKR.NET: Всі новини України, останні новини дня в Україні та Світі
Я як завжди дивлюся танці пізніше, ніж всі) Але вчора мені на роботі вже розказали хто вибув, тому менш цікаво було дивитися. Ну хоч очікувано, що Бабкіни пішли. Бо це вже несерйозно тренуватися по 1 годині ( інші пари більше прикладають зусиль). Хай би вже наступного разу пішла Могилевська (3-й раз приймає участь у танцях, вже її забагато).
вона, як Діма Білан з Євробаченням - буде ходити, доки не переможе А, якщо серйозно, їй треба було тріумфально повернутися в шоу-бізнес. На кілька років вона випала "з обійми" і, власне танці, повинні були помітно і переможно підкреслити її повернення. Але, Акєлла - промахнувся. От тепер і привертає підвищену увагу постійними скандалами і звинуваченням всіх і вся в нечесності. Трохи напрягає вже одне і те ж переливання з пустого в порожнє в кожному випуску. НО, танцює вона найкраще, цього заперечувати не варто.
а чого третій раз? наскільки я пам*ятаю, перший раз був коли вона програла Зеленському. Зараз другий сезон... чи я щось пропустила?
Мене прозріло)).2-ий сезон випав з пам'яті геть(або я його й не бачила), третій- смутно(там такі персонажі- не дивно, що туманні спогади), 4-ий пам'ятаю краще. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
а мене ще ні))) я от ніби щось таке пригадую тепер про інші сезони, але то тільки тому. що почитала в інтернеті про них... якби ніхто не нагадав, то я сама не пригадала б
Я пам'ятаю як Козловський танцював, то йому приписували роман з тою дівчиною. А в одному ефірі вона ще сказала (чи там ведучі об'явили), що виступають вони двоє під одним прізвищем. Ну то типу такий піар був. Але потім в наступному ефірі вибачалися, б сказала та Горб (ніби так її було прізвище), що бабця сильно розпереживалася, що внучка заміж вийшла, і не покликала То от і призналися, що то все неправда) І ще пам'ятаю, як в номінації одній були Корольова і Могилевська, і Корольова уступила своє місце Могилевській (бо типу тій більше треба), а Могливська ще трохи ображалася, бо вона не хоче таких поблажок --- дописи об"єднано, Oct 18, 2017 --- Ще новина про "голосовий супровід" танців з зірками У мережі з’явилося перше фото з весілля зірок Голосу країни Віри Кекелії та Романа Дуди
Всі є?Всі тут?Я з гарбузовими сємками і вином. Приєднуйтесь. Робимо ставки? Початок драйвовий --- дописи об"єднано, Oct 22, 2017 --- Дуже зворушливий танець у Ахтема і Олени. І Ахтем мав би вже сьогодні потішити своїм образом суддів)
Вміє Могилевська обрати тему, нюанси, емоцію, та ще й особисте додати так, щоб все разом в десятку. Талант постановника. Ахтем — просто миленько.