Ахтем і Шоптенко - розкішний номер. І мені вперше сподобався сам Ахтем - дуже органічно і класно танцював. От ніфіга він не мачо і нема чого штучно намагатися з себе такого зліпити.
вона таки шикарна кубіта. Могилевська повернулася до своїх попередніх габаритів Крутезний танець міг би бути, м-да. Невже вони на стільки мають погані відносини, що танцювати можуть лише на "піонерській" відстані. Якби нормально станцювали,минулотижневий танець з Котом накрився би мідним тазом.
яка мила киця, але ж я знаю, що тобі не такої ігрушки треба)))) я валяюсь під столом))))))))) після сьогоднішнього ефіру Полякову можна буде цитувати)))
ну власне я таки схиляюся до думки, що вже на стільки зіпсовані взаємини, що вони не могли б станцювати самбу. Правильно сказав Яма, що цей танець передбачає взаємодію тіл. Щоб скрити то все, прикинулися кульками.
слів нема, один плагіат. І трохи поганенький здуріти можна які вони класні --- дописи об"єднано, Oct 8, 2017 --- ну шо? всі готові побачити магію?
ну, не знаю. Далі сумно... При чому двічі сумно - Кучеренко 2 тижні поспіль танцює пасадобль і якось теж в неї "ніяк" виходить і трошки корявенько.
Бабкіни зачьот. --- дописи об"єднано, Oct 8, 2017 --- О, між іншим, згадала, що хотіла написати. Вчора в Світському житті Катя була в гостях в Бабкіних. Мене вразила історія їх одруження - вони обидвоє були ще одружені, але знайшли якогось батюшку, який їх обвінчав і відправив додому розлучатися і залагоджувати ситуацію з тодішніми дружиною та чоловіком. І то так гордо розказували. ППЦ, на голову не налазить. Особливо дисонують богобоязні і скорботні припадки Бабкіна, коли в Голосі священник виступав.
Могилевська змирилась з долею і втратила весь той запАл початковий. Фіналісти(без урахування Комарова): Шоптенко, Бабкін, Дорофеєва. Юрчик -хотілось би). Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk