Відповідь: Танці з зірками СТБ Знову шок!Такого перебігу не очікувала........ Я не фанатка Джигурди! Проте вони з Юлею була органічна пара! Шкода ,що вони покидають проект...
Відповідь: Танці з зірками СТБ 100%...Він навіть не танцював, а тільки ходив чи марширував.... Але від того виступу і його слів- отримала величезне задоволення! Таке враження, що за нього голосують- щоб шоу скучним не стало...:xaxa:
Відповідь: Танці з зірками СТБ Шкода що Джигурда пішов Видно було що він ще б хотів залишитись, а по Вадиму Андрєєву було видно що він був здивований що не він пішов! Не здивуюсь якщо в цьому "чесному" шоу виграє "чесно" Кривошапко
Відповідь: Танці з зірками СТБ Цей проект настільки непередбачуваний,-Корікова, Джигурда, а двоє "танцівників" Андрєєв і Сосєдов все танцюють і танцюють. Все мучать глядачів та мучать. Розумію, що шоу продумане наперід, але це вже явний перебор.
Відповідь: Танці з зірками СТБ То точно, як наступний раз не вилетить Сосєдов чи Анреєв, не буду дивитися, хіба потім вас запитаю хто виграв. В мене 3 фаворита, Бочкарьова, Шурінс, Ребрик.
Відповідь: Танці з зірками СТБ Аналогічно. Але я перестала дивитись це, як конкурс. Я просто отримую естетичну насолоду від гарних танців.просто шкода, коли вилітають улюблені пари.
Відповідь: Танці з зірками СТБ та він вже не перший раз- здивований.. взагалі дивуюсь, як він досі там танцює (якщо це танцями можна назвати )
Відповідь: Танці з зірками СТБ Весело!!Зовсім не хочеться аби ваші слова виявились пророчими.... Гадаю саме так ці танці треба дивитись ! Особисто мені б хотілось аби виграла Бочкарьова...Хоча, може Шурінс???!! Л.Ребрик- гарно танцює, проте я не її фанатка. Та зі всіх танцюючих учасників, вона справжня українка за яку треба мабуть ВБОЛІВАТИ! Я ще не визначилась.........
Відповідь: Танці з зірками СТБ Я теж такої думки. І, справді, нам варто вболівати в першу чергу, за українців. P.S. На ночь глядя вирішила подивитись ужастіки, за участю Сосєдова, тобто його пасадобль. Ой, то капець. Цікавий дядько - він хоч на себе зі сторони дивився, як це виглядає.
Відповідь: Танці з зірками СТБ Для мене ці пари теж фаворити, коли дивишся на їхні танці реально отримуєш насолоду від побаченого. А Джигурду шкода, мені здається він ще багато цікавого міг показати, навіть його останній танець вкінці був наповнений стількома технічно нелегкими підтримками, не кожен так зможе. Андрєєв як людина мені дуже подобається, але танцювати не вміє і принаймні визнає це, на відміну від Сосєдова Але чогось мені останнім часом все менше цікавим стає то шоу, а якщо підуть мої улюблені пари, то точно до кінця не додивлюсь.
Відповідь: Танці з зірками СТБ В мене таке враження, що він має "шпака" в голові... Йому аплодують за те, що смішно і т.д., а він думає, що дуже красІво танцює... чи може робить вигляд, що не розуміє...
Відповідь: Танці з зірками СТБ Ви знаєте, мені теж не дуже хотілось би в це вірити, але на жаль, з кожним новим ефіром виглядає на те, що таки так і буде тут багато хто з дівчат пише що Сосєдова треба виганяти, бо він не танцює, так я згідна що він не вміє танцювати, але шоу робить своєю поведінкою те, що треба!!! а от Кривошапко зі своїми гонорами і коханкою в журі в мене особисто поваги не викликає!
Відповідь: Танці з зірками СТБ Ось декілько фото... Обидві його партнерки були в одній кольоровій гаммі
Відповідь: Танці з зірками СТБ ОГо! Кривошапко сьогодні в номінації! Пропустила його виспуп, Проте...Танець Шурінса і Пуль вразив! СУпер! Молодці!!! ---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ---------- Щось реклама задовго!Гадаю можливо залишуть двох!
Відповідь: Танці з зірками СТБ Хай вилетить Крива Шапка, хай вилетить Крива Шапка То я мантри читаю А шпаківник Сосєдов хай буде, він все-таки робить їм шоу
Відповідь: Танці з зірками СТБ О.він сьогодні був НАВИСОТІ!! Ужас, як на мене!! Його міміка і артистизм ( Від якого так шаленіла Могилевська!)!! Проте без нього шоу не буде!!!