Відповідь: Таємниця наших сумочок я люблю великі сумки,в мене майже всі такі, а коли беру маленьку.то незнаю що у нех заховати практично нічо невміщається.. коли десь дем у гості то беру велику так як завджи купляєм пляшку,то звичайно кладу собі у сумку, раз вирішили пожартувати друзі мол скільки в твою сумку влізе пляшок:xaxa: і запхали в неї 3-горілки і 2-шампанського пляшки,правда закрили,але підняти я недозволила,бо побоялась як видержуть ручки... А так звичайно в мене там: -салфетки, -косметичка, -телефон, -кошильок,ключі, а як йду з малою,то ще і памперси,салфетки вологі,капчики перезувні,іякийсь светрик і бутилачка з кампотом і молоком...:xaxa::xaxa:
Відповідь: Таємниця наших сумочок Роблю ревізію сумки, з якою ходила остінніх два тиждні....бо вже реально нічого неможу в ній знайти фотоапарат ручка кулькова гаманець серветки вологі/хустинки резинка+щітка для волосся губка для взуття запальничка Це все пішло назад в сумку....а далі....:8::8::8: жувіленди сандорик соломка шоколад мілка кіндер ремінець поламаний від годинника 4 грецький горіха 3 кулька прозорих іграшки хрущ і павук:8: граблі дитячі:xaxa: ну я іяк завжди купа копійок по сумці, чеків, папірчиків, а ще в кишені 50 грн знайшла))))))
Відповідь: Таємниця наших сумочок От повитягала я літні сумочки і ....скільки я там всякої всячини знайшла:8:, помади, жуйки, візитки, дві двадцятки і навіть чоловіковий складний ножик за яким він від літа шукав:no:
Відповідь: Таємниця наших сумочок Одного разу забула витягнути з сумочки куплену пачечку дріжджів торба дуже щільно закривалася, тому зауважила тільки через кілька днів після покупки сумка була безнадійно втрачена і утилізована, запах потім ще десь добу відчувала
Відповідь: Таємниця наших сумочок в мене всумці : прмада пудра з зеркальцем жуйки лікі(на всі випадки життя)гаманець карточки паспорт ключі і всякі мєлочі
Відповідь: Таємниця наших сумочок Ох перебрала свою "маленьку сумочку": ключі диски блокнот ручки два телефони гігієнічна помада серветки гаманець парасоля +речі малої колготи соска ведмедик бульки Як це все помістилось:confused:
Відповідь: Таємниця наших сумочок У моїй маленькій сумочці: - атлас (малеький) Львова - записничок - блокнот - гаманець - серветки сухі і волгі - зошит (записаний сон Богородиці) - ручка - косметичка (помада, пудра, гребінчик, заколка, пилочка, серветки для зняття жирного блиску) - мобілка - ліки (папазол, валідол, септерфіл, щось знеболююче, пластир) - жуйка, карамельки - ключі (2 пари). Ось це стандартний такий набір. Але якщо кудись планую, то фотоапарат поміщу і ліків докину, пакетік на всяк випадок.
Відповідь: Таємниця наших сумочок Йой... а я щось дуже мало ношу. Купила собі нову жовту торбинку і в неї помістила собі гаманець, телефон, mp3 плеєр, ключі від машини і якщо треба то телефон закину. І то все. :o:
Відповідь: Таємниця наших сумочок Щось мені вічно в цю тему страшно писати... Але нині зважуся: - мобільний - ключі - айпод - гаманець - паперові хустинки - нитка для зубів - щітка до волосся - крем для рук - крем до лиця - жуйки - чорний шоколад - окуляри від сонця - шаль - дзеркальце - судоку - ручка для розвё*язування судоку - таблетки від болю голови - косметичка (а тут в мене теж купа всього: флешка, кілька олівців до очей, губ, 2-3 туші, 3 блиски для губ, гігієнічна помада, крем під очі, крем аби шкіру лиця матовою робити чи шось таке, крем для замазування різних бяк на лиці, щипчики для брів, пилочка для нігтів, ножички, крем під очі зі світлика, краплі для очей Візин) А ще в мене там часто модельки малого бувають, батарейки, яблука, грушки, персики, якщо вранці на роботу їду, то ще й мій обід, а ще часом літр молока в паперовому пакеті... А ще часом зубна щітка й маленька паста. :8: Ніби все. То жах!!! :eek: Добре мати велику сумку, коротше. :xaxa: Все влазить, ще й місце лишається.
Відповідь: Таємниця наших сумочок А моя сумочка це повний хаос. поскільки в мене їх багато-маю таку слабість, то мало не через день весь мій хаос з однієї сумочки плавно переходить в іншу. Так от в сумочці в мене зазвичай: Пудра компактна Газовий балончик Два блокноти Гаманець Ключі від роботи,де брелок розміром з невелику м"яку іграшку у вигляді покемона, інакше прозіваю, Ключі від хати Губка для взуття Сухі серветки Вологі серветки для зняття макіяжу Звичайні вологі серветки?????7 Косметичка в якій (3 блиски для губ, коректор для обличчя, візин, таблетки від менструального болю, тампон, сухі тіні, олівець для очей, туш, лак для нігтів, купа пробників духів) Крем зволожуючий Посвідчення з роботи таблетки для горла жуйка ну і часами ще щось може на деякий час "заглядати в гості" мобільний ношу в кишенях
Відповідь: Таємниця наших сумочок Поклала свою сумку на стіл і буду зараз робити опис її вмістимого ( самій цікаво, що ж там накопила ): -плеєр -запасні батарейки -флешка -спрей від нежитю -зубна нитка -купа візиток -пробнички духів, кремів -маленький манікюрний набір -зеркальце -паспорт -щорічник -щітка для волосся, резинка і жабка для волосся -2 уп. серветок, вологі серветки, звичайна хустинка -ручка, олівець, резинка -туш, блиск для губ, помада, духи -щоденні прокладки -міні набір таблеток на усі випадки, різноманітні пластирі -окуляри -5 наполовину використаних пачечок жуйок!!! -ціла жменя різноманітних цукерок :shy:
Відповідь: Таємниця наших сумочок І я вирішила подивитись, що там у мене. Не так багато, бо днями взяла іншу сумку, багато "непотребу" лишила в тій, що носила до того. Отож: мобільний ключі блокнот ручка жуйки візитки і різні записки з телефонами памперс гаманець а в другій скільки всього... як глянула, аж витягати страшно і писати... де воно там все вміщається?
Відповідь: Таємниця наших сумочок Так, мені теж захотілося дослідити вміст своєї сумочки: - ключі; - гаманець; - щітка для волосся; - два блокноти; - ручка; - календарик; - серветки; - листівки; - пакетик зеленого чаю з жасмином; - пилочка для нігтів; - парфуми; - ще дві ручки; - читацький квиток з бібліотеки; - щоденні прокладки; - активоване вугілля; - о, знахідка - ще 5 гривень
Відповідь: Таємниця наших сумочок Тепер я :shy: Маю слабкість, про яку знають всі мої знайомі-величезні сумеееери, язик не повертається то сумочкою назвати каталог робочої продукції (автогалузь) документи (теж робочі) чисті бланки декларацій Гюнсел :8: печатка (робоча) записник (робочий) записник (особистий, трохи менший) паспорт медичні пластирі (про всяк випадок) окуляри жуйки міні-крем для рук (спеціально, щоб ностити в сумці) телефон СДМА (робочий) телефон безлім (робочо-особистий ) телефон особистий навушники подушечки на навушники запасні (я їх постійно гублю) резинка для волосся засоби гігієни взуття на каблуках (то не завжди, то тільки сьогодні, але буває-сумка дозволяє) апельсинка цукор і зубочистки з Пузатої хати (не тільки я така ) гребінець серветки вологі серветки сухі футляр для помади з зеркальцем і помадою 3 помади 3 блиски для губ 4 ручки (і нащо стільки????) кредитки дисконтні картки гроші (як i algo гаманець не ношу до тих пір поки не буду мати власне авто) таблетки Спазмалгон таблетки Анальгін і Ампіцилін (то ще з зими ) таблетки Аспірин жетони на метро проїзний на трамвай здоровенна в"язка ключів усьо... Пи.Си. Розмір сумки 45см(ширина)*30см(висота) Пи.Пи.Си. Але то ще не всі її можливості
Відповідь: Таємниця наших сумочок Та ні! То я на чужих помилках вчилася, бо кілька моїх коліжанок "бомбанули" в громтранспорті, а там все-і гроші, і документи, і кредитки, і дисконтки, і заначка на чорний день, тому я то всьо розпихаю по маленьких карманчиках
Таємницю жіночик сумочок не зможуть розгадати ніколи в ній є все(крім порядку). О а про вміст я вже просто мовчу,бо в мене там: Заліковка Косметичка Конспекти Ручки Олівці Ключі Жуйки Блокнот Окуляри від сонця Фотоапарат Флешка МП-3 Документи Гаманець Серветки(вологі та сухі) Заколка для волосся Обруч Телефон Зарядне Наушники Каталог(оріфлейм) Пакет Парфуми Парасолька і.т д Прошу прийняти до уваги,що вміст гаманця і косметички я не перечислювала І в суботу робила в сумці порядок,тобто витягувала з неї всі непотрібні речі.
Гаманець Мобільний Помада Конфетки Пуста косметичка(( Флешка Не люблю носити великі сумки і в них.....тяжко нести цю ношу
Відповідь: Таємниця наших сумочок Ех, а в моїй "сумочці" точно жити можна!!!! І так: 1. Гаманець - гроші, візитки (давно пора купити візитницю!!!), календарики, дисконтні карточки, чеки, "щасливі білетики" з трамваїв і тролейбусів, і т.д. 2. Косметичка - туш, тоналка, пудра, дзеркальце, щипці для брів, коричневий олівець для очей, чорна рідка підводка, коректуючий олівець, тіні - 2 шт., блиск для губ - 4 шт. (нафіга????) + невидимки і резинка для волосся.... 3. Щоденник 4. Щітка для волосся 5. Весь асортимент засобів гігієни 6. Вологі + сухі серветки 7. Жуйки Орбіт і Екліпс вишня)) 8. Парфуми 9. Ключі - на них мені окрему сумку треба - від дому, від дому сестри, від машини, від гаража, і на кожній в'язці по брелку, на деяких - по кілька (о, ужас!!!!) 10. О, точно, флешка! 11. МП3-плеєр 12. Відкривачка для пива))) 13. Окуляри від сонця 14. Ручка Віднедавна - маленький кубик Рубика - зручно і цікаво ) Ну, і як писала здається Грильяжка, в "гості" можуть заглядати і багато інших речей... Туди ще вміщається пляшка пива і маленькі чіпси))))) Таблеток не ношу і ніколи не носила, може бути хіба що лейкопластир і дуууууууже рідко краплі від нежитю. А сумка не така вже і величезна насправді виглядає))