Відповідь: Таємниця наших сумочок Доречі, все це досить компактно поміщається, і розмір сумки не виходить за межі розумного:confused: Просто люблю, щоб все важливе було у мене під рукою, хоча погоджуюсь, що це :8:
Угу, а ще скажіть для чого купа резинок, приколок, спреїв для блиску волосся!!!??? Хіба укладка не робиться зранку і на цілий день???
Відповідь: Таємниця наших сумочок ну власне резинки і заколку я теж ношу. просто думала, що спрей для тіла використовується на оголене тіло десь у ванні чи душі.
Думаю, для кожного все дуже індивідуально. Наприклад, спрей для тіла хтось використовує після ванни, а я ним " оживляю" щоденний запах парфуму та волосся - раз псик-псик, і легкий запах поновився. Ну не знаю, чи зрозуміли ви мене, такі от в мене забаганки:confused: Ой, навіть не думала, що вміст моєї сумочки принесе стільки - навіщо??? Резинки та приколки дуже доречні, якщо у вас довге волосся, і саме воно вимагає постійного - щось підчепити, десь заколоти. А спрей для блиску, використовую для зменшення електризування волосся, ну і відповідно для самого ж блиску Мені чомусь всі ці речі, постійно потрібні в сумочці:confused: Можливо для когось це перебір, але, пробачте, я так звикла.
Відповідь: Таємниця наших сумочок Ні-ні, напевно, якби сама то всьо не носила, то виникало б ще більше запитань. Чоловік каже, що то :eek:, а я вже звикла.
Відповідь: Таємниця наших сумочок в мене останнім часом рюкзачок і там:один памперс, запасна соска,мокрі серветки,рукавиці малого,і блиск для губ і дзеркальце.При чому вміст не змінюється навіть коли я десь йду без малого.:confused:
Відповідь: Таємниця наших сумочок :xaxa:Дівчата завдяки Вам я нарешті зробила в торбі порядок:xaxa: Крім стандартного набору гаманець, серветки, ключі, пудра, помадки і блиски всіх кольорів райдуги там виявилось Опис майна: купу якихось візиток Спрей від алергії(хоч на дворі тільки почалась весна) якісь чеки і платіжки, тобто макулатура:xaxa: чупа-чупс флешка зарядка від моб. чоловіка, чому вона в мене незнаю:umbrage: мп-плеєр і дві батерейки до нього герпевір і купка таблеток(цитрамон, амізон, цитрин) а я ще вважал себе здоровою, а таблеток як в бабульки-пенсіонерки 6 ручок (2 без ковпачка) рецепт і запис до лікаря, а я і забула міні губка для взуття щітка і дві гумки щоденник іграшка з кіндера підкинута дитиною окуляри в футлярі треба витягнути, сонця щось не видно:xaxa: і О чудо!!!! ключі від абонентної скриньки які я загубила пару місяців тому!!! Як корисно деколи провести інвентаризацію майна в торбі.
Відповідь: Таємниця наших сумочок Почитала з усмішкою тему і собі гордо подумала: а от у мене завжди порядок у сумочці, і все розкладено . Потім все-таки заглянула - а там, в задній кишенці купа льодяників розгорнутих, папірців зі стародавніми записами і камінчик з моря (яким я втішалася, що буду заспокоювати нерви, і про який відразу забула:)
Відповідь: Таємниця наших сумочок хм... я завжди ношу великі спортивні сумки... але в них зазвичай небагато речей) ключі телефон гаманець блокнот простий олівець(бо пише при будь-якій погоді ) тональний крем блиск(помада) Ось і все! такий стандартний набір... але можна звісно набирати набагато більше.....))
Відповідь: Таємниця наших сумочок Зробила і в себе інвентаризацію. Ось опис майна: Перша кишенька - пилочка, блиск для губ, дзеркальце, дрібні гроші на маршрутку, купа візитівок, ручка, роздруківки з нету - карта міста, курси німецької (вже давно хочу на них) і телефони різних комунальних служб, що планую обходити. Друга кишенька - записник, калькулятор, таблетки. Основне відділення- ключі, гаманець, снікерс, заколка, парфум. Ну ніби все. Сьогодні щось малувато, на диво прийшла на роботу без рації, пістолета і нінзі черепашки
Відповідь: Таємниця наших сумочок цікаво, а що ж там в мене ключі гаманець диск з інсталяцією виндовса ХР паспорт перепустка 2 апельсина 1 ківі документи на машину, двд диск щітка для волосся ручка чорнильна журнали з двійками ше би хтось пляшку пива підклав...
Відповідь: Таємниця наших сумочок відкриваю таємницю своєї сумочки. Отже, що там можна знайти: гребінець, дві ручки, малесенька коробочка з ниткою і голкою, ключі, записник, серветки (вологі та звичайні), сухарики молочні (доця любить погризти), банан, два підгузники, кусок пеленки, щоб витерти доню після поїдання сухарика чи іншої їди на вулиці. Вчора змінила торбинку на меншу, то тепер трохи менше всього ношу.
Відповідь: Таємниця наших сумочок Два записники (щоденник і малий щоденник ) Косметичка, футляр з тінями і рум"янами в окремій сумочці, ручка чорнильна, ручка кулькова, ще один записничок-візитниця, гаманець, паспорт, посвідчення, перепустка, ключі, флешка, цигарки (блін,ніяк не можу кинути!), запальничка, купа копійок по всій сумці. Футляр від окулярів (бо окуляри на мені). Три диски. Здається, все Кажуть, що безлад у сумочці свідчить про натуру творчу і романтичну. А ідеальний порядок - про прагматичну і аналітичну
Відповідь: Таємниця наших сумочок Сьогодні "досліджувала" свою сумочку: салфетки вологі і звичайні, два записники, помада, блиск, пудра, пилочка, батарейки (правда незнаю звідки вони там взялися), посвідчення, ключі, мобільний телефон, наушники, жіночі засоби гігієни, запасні капрони (ношу навіть тоді коли одягнена в штани), ручка, дзеркало, гребінець, кавальчик шоколадки, флешка, книжка Лади Лузіної, щіточка для взуття....
Відповідь: Таємниця наших сумочок Ану і я гляну, що в мене там є купа чеків з магазину, картки поповнення рахунку на мобільний, диски, ручки, олівці, затирачки, лінійка,резинка для волосся, парфуми. серветки вологі і звичайні, гаманець, щітка для волосся, косметичка (чого там тільки немає), пакет .яблуко, купа зошитів,ключі,чіпси, наушники, флешка.Здається все
Відповідь: Таємниця наших сумочок а в мене багато папрців, використаних чеків (як нема поблизу смітника - все в сумочку, мама навчила, що негарно кидати де попало:xaxa, гаманець, калькулятор, хустинки, ключі, флешка, дзеркальце, гігієнічна помада, блиск для губ, маленький гребінець, пачечка жувачок, і..........якійсь довгий шнурок........невідомого призначення
Відповідь: Таємниця наших сумочок а в мене в сумочці( вчора) шоколадка, про яку я забула і яка розтанула:xaxa: