Відповідь: Таємниця наших сумочок Ключі, гаманець, вологі та сухі серветки, косметичка (в ній дві помади, пилочка для нігтів та дзеркальце), гребінець, ручка, записничок, блокнот, мобільник, календарик, образки Миколая Чарнецького та святого Ярослава, флешка.
Відповідь: Таємниця наших сумочок Моя "манюня" мабуть нічим не відрізняється: велика косметичка 10смх20 см 2 гребені(як не можу одного знайти, завжди є другий) пилочка для нігтів газовий балончик( зараз його у мене позичили) коробочка з обідом(без неї чоловік з дому не випустить) 2 пачки сухих і 1 вологих серветок візитки календарики гаманець мобільний 2 дзеркальці(як у випадку з гребінцями) запасні кульчики, браслети(не відомо, як день закінчиться) резинка для волосся Орбіт Засоби гігієни (засобами контрацепції не користуюсь) Часто туди попадає перезувне з роботи Теплі шкарпетки( вразі промочення ніг) Ключі( дім - робота) Поміщається ще спокійно светер у разі вечірніх прогулянок! Мабуть все..... ні ще.... єдиного чого там нема - так це порядку! Ха ... я й сама не знала, що туди стільки влазить! У мене чоловік відмовляється сумку нести , каже що там лище бракує води і газу, а так можна було б там жити!
Відповідь: Таємниця наших сумочок ммм... мобільний і навушники до нього серветки вологі і сухі дві помади дзеркальце і розчіска іконка гаманець флешка ручка
Відповідь: Таємниця наших сумочок Я деколи дивуюсь скільки всього можна запихнути в сумочку,мій стандартний набір: мобільшний-2шт, деколи навушники гаманець записник 2 гребінці, резинки для волося 2-3шт флешка косметичка ключі серветки сухі та вологі засоби гігієни пилочка дезодорант крем для рук орбіт
відповідь: таємниця наших сумочок Блиск для губ Помада Гаманець Ключі 2 телефони Навушники гребінець Орбіт Parlament Запальничка Ручка (зазвичай штук 5-6) Блокнот Освіжувач для ротової порожнини....о! Парфуми Чорний олівець Тіні Ціла купа чеків Серветки вологі та сухі Рексона Пилочка Дзеркало Наразі все, якщо ще щось згадаю - напишу
Відповідь: Таємниця наших сумочок у мене в сумці-ключі,мобільний,салфетки,косметичка,гаманець,парасолька,і образочок-начебто небагато--але дійсно ніби цеглу впхала в середину!:8:
Відповідь: Таємниця наших сумочок Майже у всіх однаковий набір.Хіба що не у всіх є теплі шкарпетки і газовий балончика у мене ще й канцелярський ніж завжди у сумочці.Але я частіше з рюкзаком ходжу-туди більше влазить, бо ще і акварель і планшети і папір..
Відповідь: Таємниця наших сумочок Ммм... до стандартного набору ще додам пару відкруток, складний ніж, цвяшки, шурупчики, саморізи...
Відповідь: Таємниця наших сумочок ))) А в мене велика сумочка (як добре, що вони увійшли в моду, як раз для мам)))) Блиск для губ Туш Тіні Пудра з дзеркальцем Гребінець Записник Ручка Серветки вологі Серветки звичайні Ключі Мобілка Гроші (після того як роки чотири назад в маршрутці витягли гаманець так на новий і не наважуся, неприємні спогади лишилися, з цим, мабуть, до психіатра))) Оплачені та ще неоплачені квитанції Дірол-карамельки Наразі піжамка (треба занести у садочок), а так постійно змінні штанці, трусики та шкарпетки для малого Маленька іграшка або книжечка Маленький сочок з трубочкою Пачка печива А взагалі, ще з універа вивела собі основне правило виходу з дому "Гроші, ключі, телефон", вже чоловіка на це підсадила))).
Відповідь: Таємниця наших сумочок А я спеціально купую маленьку сумочку бо дай мені більшу всеодно там буде купа речей, мій чоловік каже що вній можна заблудиться (судячи з того як я шукаю мобільний коли він задзвонить) отдже ношу з собою: ключі 2 пари дзеркальце гребінець пилочка спрей-освіжувач ротової порожнини гумка для олівців(хоча олівця неношу:xaxa гаманець два телефони блис для губ косметичка кава, капучіно засоби особистої гігієни записник або візитниця(якщо разом то невміщаються:xaxa диск або флешка іконки проскурочка пластир ношпа, персен ... і звичайно купа чеків квиточків...
Відповідь: Таємниця наших сумочок Ой, а про пігулки (анальгін, валеріанка) я зовсім забула! І ще засоби особистої гігієни, звичайно))).
Відповідь: Таємниця наших сумочок в мене сумка портфель робоча, там крім паперів таке: вологі серветки, гель для рук очищуючий сухі серветки мобільний парасолька (зара на таку львівську погоду просто необхідна річ!) гігієнічка помада, блиск для губ пилочка матуючі серветки термалка ручки, блокнот дзеркала гребінець пакети на закупи цукерки, шоколадки маленькі, печиво , вроді все )) п.с забула на критичні дні прокладки
Відповідь: Таємниця наших сумочок а у мене в сумочці: телефон ключі - 2квартира, 1 -офіс футляр з окулярами гаманець засоби гігієни таблетки серветки косметичка газовий балончик гребінець
Відповідь: Таємниця наших сумочок А в мене ще часто-густо буває машинка, резинові пірати тощо - з малим гуляю, то він мені складає, а коли на роботі побачу це в сумці, мимоволі посміхнуся...
Відповідь: Таємниця наших сумочок я недавно переклала зі старої сумочки в нову, так що, сміття не дуже багато!!а взагалі: -паспорт -права -візитниця -чай -гроші(гаманець не ношу принципово,уже 2 рази витягли,гроші розсуваю по маленьких кишеньках) -парфуми - мезим -салфетки вологі, сухі -гігієнічна помада, блиск для губ, тіні і туш(хоч малююсь тільки по великих святах) -дзеркальце -ключі -щітка -сіль, перець і зубочистки з Пузатої хати -жуйка,цукерка -декілька чеків -засоби гігієни. Наразі все.а на рахунок капців, то деколи і вони там є, Коли іду на дискотеку, то мешти без каблучка обов"язковий атрибут сумочки!!
Відповідь: Таємниця наших сумочок а на що паспорт носити ( документ дуже важливий!), краще вже ксерокопію ))
Відповідь: Таємниця наших сумочок термалка - термальна вода? а пакети на закупи я завжди забуваю в сумку вкинути)))
Відповідь: Таємниця наших сумочок Мені стало цікаво Одже сьогодні в моїй сумці , вонаж "маленький жіночий вісчьмешок" -косметичка (блиски помада олівець) - косметичка 2 (паспорт, фото документи банківські, картки) - два телефони - дві флешки - ножниці для паперу - крейда (напіврозкришена добре що в пакетику) - погризений чупачупс гарно завернутий в фольгу від шоколадки (не пригадую звідки взявся) - накаблучники, балетки, пара танцювальних туфель (а раптом захочеться потанцювати) - документація по програмуванню, купа папірчиків з кусками коду, ТЗ і іншого - дві шнурівки різного кольору - пензель вимазаний золотою фарбою (кішеня вже теж золота) - два записники - гаманець з грошима (я не знала що в мне є 50 гивень !!!! ) - стерильні маски - бісер і паєтки (розсипані по сумці) - в маленькому кульочку дбайливо загорнуті 3 хвостики від яблока (це моя малеча знае що я люблю гризти хвостики від яблока і наскладала ) - пакет чаю (дуже доречно бо в офісі все випили) На сьогодні все , завтра може ще щось знайду, або не знайду
Відповідь: Таємниця наших сумочок ага , до слова дуже люблю водичку Урьяж. на рахунок пактів, ношу аж три , бо також раніше забувала ))