Таємниця наших сумочок

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем egoistka, 8 Червень 2008.

1. Dominika

Dominika Well-Known Member

Відповідь: Таємниця наших сумочок

Два гребінці(бо один маю звичку губити), гаманець, баааааааальшуща касмєтічка)), вологі серветки, паперові серветки, серветки для інтимної гігієни( а вдруг:girl_crazy:), серветки вологі для чистки взуття, заколка на мої два п`юрка, фруктова туалетна водичка Ів Роше. Ніколи не ношу з собою записник, ручки, їжу, маленькі пляшки з водою.

2. Жменька

Жменька Well-Known Member

А у мене в сумочці:
    3 пари ключів, від роботи, квартири, та квартири батьків
    щітка для волосся
    серветки вологі та сухі
    мобільних -2шт
    блокнот
    ручки
    зажим і резинка для волосся
    цукерки і купа фантиків
    жуйки
    запальничка
    косметичка (про її вміст я мовчу - все,що потрібно для "боевой раскраски")
    парфуми
    змивка і прозорий лак для нігтів
    гаманець (вміст -окрема тема), яким можна забити
    візитниця.
    а так, більше нічого...
    А ще, умудряюсь запхати туди кіло апельсин і головку капусти

3. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

У мене в сумці:
    гаманець, гребінець, блиск для губ, мобільний, ключі. + завжди різні чеки, і періодично - парасоля. Буває, що там опиняється ручка або олівець і якась "записка божевільної".
    Ніби і невеликий список, але з парасолею так відчутно на плечі. А ще як впихну в магазині
    , то є що тягнути :)

4. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Та її сумка -суцільний лабіринт -можна зайти , але вихід довго треба шукати )))
    В мене з роками сумки тільки меншають -
    Отже , в мене в сумочці обов"язково має бути гривень так 30 копійками -вологі серветки , резинки на волосся , дзеркальце , пилочка для нігтів , карточки всіляки та жуйки -ну і найголовнійше -гроші , бо якщо є гроші - можна взагалі більше нічого не носити в сумці (це моя думка )

5. vchitelka

vchitelka New Member

Ну це само собою, як і пакет макаронів, батон і два кіло картоплі :). А для чого тоді сумка?

6. Жменька

Ага, мій чоловік у такому випадку каже -Не заздрю я тому злодію, який захоче твою сумочку вкрасти, ти ж заб"єш його нею :)

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Таємниця моєї сумочки - в тому, що у мене її нема. Є рюкзак і великі кишені в куртці :)

8. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

А в моїй сумочці легше написати чого немає.

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

В моїй сумці завжди є гаманець (не обов"язково з грошима)), битком набита до відказу косметичка, в якій не тільки косметика, а й маленькі парфумки, щипці для брів, гребінець і навіть манікюрний набір. Нашо я то ношу, навіть коли вибігаю на базар- поняття не маю. Хвороба.)):girl_crazy:
    Ще одне чого в мене в сумці є повно- то всяких різних чеків з аптек, чи магазинів. Отак візьму той чек і кину в сумку, потім забуду.
    Ну, а решта таке, мобілка коли є, коли нема, бо можу забути.
    А, забула, в сумці ще завжди є і можуть бути різні обгортки від печеньок. Куплю малому, він на дворі з"їсть, а я ж то культурна під ноги папірчик не кину, а смітники по вулицях у нас бувають рідкістю, тому все пхаю в сумку і потім забуваю викидати.:girl_blush2:
    Серветки завжди є вологі і такі, та й все в основному, хоч я туди ще й продуктів можу напхати, коли пакетика не маю.:girl_blush2: Це основна причина, по якій я гроблю сумки.)

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я от зараз вивернула свою сумку верх дном, буду наводити порядок на один день) ну бо завтра певно буде те саме.
    В мене там і міні аптека, косметичка розформована (бо вона в мене велика і тільки місце в сумці займає), гаманець, який вже тріщить по швах, бо там купа різних карток і візиток, ті ж візитки є і кишеньках сумки. Блокнот, який коли його треба забувається вдома, а так зазвичай, є баластом моєї сумки. Парасольку сьогодні витягла).
    Ще в мене купа ручок в сумці, завжди є прокладка провсяк випадок, салфетки вологі і сухі, гребінець, резинка і невидимки (нащо? волосся ж зараз коротке?), навушники, крем для рук, чеки (ну я стараюсь їх викидати, але не завжди виходить).
    Є ще іконка, яку колись знайшла на дорозі і забрала додому.

11. Жменька

-ага, і у мене, забула написати, а також

12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Навіяло....
    У меня зазвонил телефон…
    С ужасом думаю - в сумочке он!!!

Хотела достать, там мешается многое
    Я принимаю решение строгое -

ВСЁ если достану - найду телефон!
    Боже, закончится ли этот звон?!

Я на-чи-на-ю все доставать…
    Как мне потом все обратно убрать?

Что?

Ключ - от дома, ключи - от работы.
    Бутылка с водой? Это с прошлой субботы.

Так. Здесь документы - корка собкора,
    Паспорт, права - их менять уже скоро.

Косметики, - ужас - там, с пол-килограмма.
    Варенье и тапочки - это для мамы.

Книга большая - формат А четыре,
    О городах, островах и о мире.

Резинка - не помню, зачем покупала?
    Бумажки, листочки (серьезного мало!).

Еще:

Зеркало, пилка - чтоб ногти в порядке,
    Штопор, таблетки, иголка, тетрадка.
    Презервативов - штук восемь. Не мало.
    Не думайте что - у детей отбирала!

Отвертка, тиски, - это, кажется, мужа.
    А бинт здесь зачем? Он совсем мне не нужен.

Ножницы, степлер, ручки, линейка,
    Дискеты, расческа, духи, батарейка.

Повестка судебная - Боже, забыла!
    И мыльница - только футлярчик без мыла.

А также:

Стакан, зажигалка, партийный билет,
    Талончик счастливый - храню 10 лет.

Так. Вот он пакет, бижутерии кучка,
    Вот она радость - родная получка!

Хлеб, молоко, колбаса, и печенье
    Бутылка вина - это для настроенья!

Сумка пуста - телефона там нет…
    Зачем все достала - кто даст мне ответ?!

И главное - как это все поместилось?
    А как все - обратно? Скажите на милость!

Да-а-а-а… Как нам, девчонки, собой не гордиться?
    Всё в МАЛЕНЬКОЙ сумочке - 20 на 30…

13. Lambada

Lambada Member

Сьогодні забрала свою улюблену сумку з ремонту - майстер підкреслив, що наші жінки носити сумочок не вміють, бо вміщають туда в 2, 3 рази більше ніж туда "нормально" поміщається, тому і ламаються замки і защіпки, а їм робота додається :girl_smile:
    так що роблю переоблік усіх сумочок

14. UnLikE

UnLikE Фотограф

салфетки, жменька візиток, помада... це стандарно.

15. Gorda

Gorda Well-Known Member

Щоб вони робили, якщо б їм та робота не додавалась?! :) А щодо того, що не вміють носити, це зовсім не те, просто ми всі любимо мати, все необхідне, біля себе постійно.

16. APR

APR Well-Known Member

Привикла до великих сумок,поки діти ходили в садочок то там були і запасні речі,печенька,цукерки і бутилочки з чайком,діти вже ходять в школу,а сумки далі в мене великих розмірів:парасоля завжди,косметичка,таблетки,прокладка,салфетки,записник і блокнотик,щоб записати домашнє завдання першачка,ключі,телефон,гаманець,сантиметр і листочок на якому дитячі розміри записані (ну якщо щось попадеться),купа чеків і квитанцій,зараз рукавиці і берет (може змерзну) і ще умудряюсь туди батон і сметану втиснути.

17. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я також до великих сумок привикла, і подобаються такі. Думаю, що вони, навіть, більш ефектно виглядають.

18. Lambada

Lambada Member

У своїй сумочці регулярно шукаю свій чохол з ключами. Мій коханий пообіцяв знайти якусь таку штучку, що я зможу свистіти, а чехол буде пікати... Має бути цікаво :girl_crazy:

19. Kosmetychka

Kosmetychka New Member

А штучка буде не в сумочці?:xaxa:

Це як в анекдоті: "У мене з сумочки хотiли вкрасти телефон..От дурнi, я сама там його знайти не можу!"

20. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

В мене в сумці є:
    вологі і сухі серветки, блиск для губ, дзеркальце, гребінець, гігєнічна помада, бактерицидний лейкопластир( якщо взуття часом натре), пакет для покупок, розірваний записник( синочок постарався:), не знаю, навіщо ношу, треба викинути), гаманець з грошима і купою карток, з яких більша частина мені непотрібна:), купу ручок, скоч( нащо він мені здався?:girl_crazy:), плеєр, мобільний телефон.
    Якщо йду гуляти з дитиною, то додається ще якесь печенько або банан, шапочка-светрик, залежно від погоди.