Таємниця наших сумочок

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем egoistka, 8 Червень 2008.

1. Asal

Asal New Member

Відповідь: Таємниця наших сумочок

в мене в сумочці завжди! маленька косметичка, гаманець, гребінець, ручка, салфетки, жуйка, флешка, а останнім часом паспорт з собою почала носити...
    о! виявляється в одній із сумок, малого бакуган завалявся :girl_haha:

2. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

На постійній основі: гаманець. ключі, записник, ручка, телефон, салфетки вологі та сухі, щітка для волосся, блиск для губ, дзеркальце.
    Тимчасово: 2шт памперсів, іграшки, бутилочка з кампотиком/чайочком, печенько))

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну а в мене завжди косметичка,гаманець,вологі і сухі салфетки,ручка, блокнот, ключі, паспорт, флешки, наушніки, телефон, кульочок,і якесь печенько чи шоколадний батончик:)

4. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

В мене завжди косметичка, гаманець, парфуми (зо дві баночки), паспорт, навушники, телефони, серветки (вологі і сухі), печатки (треба їх сейф заникати), зараз ще рукавички (бо ж холодно), губка для взуття, щітка для волосся, ручка, маленький записник і засоби для контрацепції (не можу зрозуміти, чому вони в мене :girl_smile::girl_crazy:)

5. Balu

Balu Member

А в мене зараз все дитяче: пляшечка, печиво (то більше песик мій полюбляє на вулиці дитину об’їдати), серветки, маленька ковдра, машинки іграшкові і т.д. Зі свого хіба телефон, ключи та гаманець.

6. kyharochka

kyharochka Member

В моїй сумці постійно живе: парасолька (незнаю чого її ношу, напевно боюся змокнути), сухі і вологі салфетки, дзеркало, таблетки, помада, блиск, гігієнічна помада, резинка для волосся, цукерки, документи, що підтверджюють особу, пакетик на всякий випадок, гаманець, ключі.

7. misss

misss New Member

У своїй сумочці ношу: гаманець, щітку, вологі та сухі серветки, косметичку, інколи ключі та деякі "причандалля" малюка.

8. Відповідь: Таємниця наших сумочок

зараз у сумці маю: гаманець, посвідчення, косметичку(помади, блиски, маленькі парфуми, туш, пудра, румяни, тіні, олівець для очей, гребінь, дзеркало), телефон, вологі/сухі серветки, щітку для замші, таблетки, крем, кульок, м’ятні цукорки, ключі, ручку, рукавиці, шапку.

9. shkodnica

shkodnica New Member

з собою ношу постійно: портмане-гаманець-візитниця, телефон, 2 пари ключів, косметичка і парфуми, фотік.

10. Gorda

Gorda Well-Known Member

У моїй сумочці постіно є : гаманець, мобільний, серветки сухі і вологі, жуйки, дзеркальце, ключі, ручка, записничок.

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

У мене в сумці постійно гаманець, косметичка, два телефони, купа ключів, записник, паспорт, ручка, таблетки, степлер (останнім часом), салфетки, гребінець. Окрім того ще папка чи пакет зі всім іншим:girl_in_dreams:

12. Lillith

Lillith New Member

в мене постійно з собою є косметичка (її розміри і вміст міняються в залежності від мого пункту призначення:girl_dance:)),
    телефон, сухі/вологі серветки, ключі, блиск для взуття, дзеркальце, щітка, термальна вода, парфуми,
    велика банка крему (яка в косметичку не вміщається),
    дезінфікуючий спрей для рук, гаманець, записник, ручки (в мене манія на канцтовари :girl_blush2:))

13. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

А це про мою сумочку:У меня зазвонил телефон…С ужасом думаю - в сумочке он!!!Хотела достать, там мешается многоеЯ принимаю решение строгое -ВСЁ если достану - найду телефон!Боже, закончится ли этот звон?!Я на-чи-на-ю все доставать…Как мне потом все обратно убрать?Что?Ключ - от дома, ключи - от работы.Бутылка с водой? Это с прошлой субботы.Так. Здесь документы - корка собкора,Паспорт, права - их менять уже скоро.Косметики, - ужас - там, с пол-килограмма.Варенье и тапочки - это для мамы.Книга большая - формат А четыре,О городах, островах и о мире.Резинка - не помню, зачем покупала?Бумажки, листочки (серьезного мало!).Еще:Зеркало, пилка - чтоб ногти в порядке,Штопор, таблетки, иголка, тетрадка.Презервативов - штук восемь. Не мало.Не думайте что - у детей отбирала!Отвертка, тиски, - это, кажется, мужа.А бинт здесь зачем? Он совсем мне не нужен.Ножницы, степлер, ручки, линейка,Дискеты, расческа, духи, батарейка.Повестка судебная - Боже, забыла!И мыльница - только футлярчик без мыла.А также:Стакан, зажигалка, партийный билет,Талончик счастливый - храню 10 лет.Так. Вот он пакет, бижутерии кучка,Вот она радость - родная получка!Хлеб, молоко, колбаса, и печеньеБутылка вина - это для настроенья!Сумка пуста - телефона там нет…Зачем все достала - кто даст мне ответ?!И главное - как это все поместилось?А как все - обратно? Скажите на милость!Да-а-а-а… Как нам, девчонки, собой не гордиться?Всё в МАЛЕНЬКОЙ сумочке - 20 на 30

14. vchitelka

vchitelka New Member

У мене косметика - повний комплект для макіяжу (після того, як потрапила в лікарню без косметички і перелякала медперсонал :), паспорт, карточки ДЦ, Сільпо і т.д., візитки, купа папірців: від завдань дітям до чеків, ручка (і не обов'язково така, що пише), три мобільних, дзеркальце (ну як без нього), ключі від усього можливого, парфуми в атомайзері (якими ніколи не користуюсь), навушники, щітка, таблетки знеболюючого, крем для рук і, звичайно, серед усього цього гроші, які іноді стають приємним сюрпризом для мене

15. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Зловила себе на думці, що тепер в мене значно опустіла сумочка)))
    Вже немає памперсів, бутилочки із чайочком, печенька "Марія", багато дрібних іграшок, запасного одягу дитині :girl_in_dreams:
    Можна переходити вже на менші по розміру сумочки :girl_crazy:

16. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Аналогічно... Тепер ношу дуже маленьку сумочку через плече в якій ключі від хати, салфетки, телефон і 1-2 цукорочки (то як взятка, коли треба, щоб дитина була чемна):girl_crazy:

17. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

18. veronka

veronka зла друзя

чічаззз абіжусь))
    минулого тижня копирсалась в сумочці (на роботі) і не змогла собіі відповісти - ЩО роблять дві пари Маргожчиних шкарпьот, уламки печива, кілька гумок для волосся, три з/п від незрозумілих іграшок в мооїй робочій торбинці)))

19. vchitelka

vchitelka New Member

Veronka, не твоїх :)) Твої чекаю. Це так, запшикати волосся, коли хтось курив поряд. А розглядаючи сумочку ввечері після роботи, знайшла ще кульочки, фантики від цукерок, пакетик кави, канапки, цукерки і кексик. Як воно туди все влазить? Згадую Єралаш про велосипед в жіночій сумочці.

20. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

А я кілька днів тому випадково знайшла у сумці пару капронових шкарпеточок :girl_blush2:
    Була щиро здивована, де вони там взялися, дала собі слово вдома понаводити порядок у своїх ридик"юлях... Звісно, поки добралась додому, благополучно про це забула.
    Зате, як вони вчора мене виручили!! Коли тре було на роботі перезутися в туфлі, а я з дому "утеплилася" (начепила грубі шкарпетки під чоботи), яка я була рада, що шкарпеточки все ще в сумці.:rolleyes: