Відповідь: Таємниця наших сумочок В моїй сумці все гарно складено, люблю порядок: - гаманець (з грошима, карточками і візитками); - ключі; - 2 телефони; - жувачки; - косметичка (блиск для губ, гігієнічна помада, пудра, туш...); - різні таблетки; - серветки (вологі і сухі); - навушники до телефону; - блокнот з ручкою; - 2 флешки; - щітка і гумка для волосся; - засоби особистої гігієни; - ксерокопія паспорта (оригінал ношу за необхідності).
Відповідь: Таємниця наших сумочок у мене також у сумочках завжди порядок обов'язково там присутні: гаманець з грошима, візитками, дисконткартками, фото косметичка з вологими салфетками, сухими, блиск для губ, зеркальце, дезинфікатор щітка для волосся мобільний у чохлі книжка сонячні окуляри ключі
Відповідь: Таємниця наших сумочок Кажуть - який в жіночій сумці порядок така вона і хазяйка. Я також дуже люблю порядок, так як я щодня беру іншу сумочку тому і речі в ній різні. Але обов"язково там присутні: -засоби гігієни, -міні косметичка, -жувачки, -гаманець, -таблетки, -записничок
Відповідь: Таємниця наших сумочок В мене в сумочці завжди хаос, але серед іншого завжди можна знайти: образок документ (хоча б 1 з фото) вологі серветки мобільний телефон (забуваю його час від часу) зубну пасту і щітку (все в міні-версіях) ручку (а записника-то немає) жувальну гумку і величезну кількість різноманітних карток (кредиток, дисконтів, клубних)
Відповідь: Таємниця наших сумочок а в мене в моїй сумочці - один безлад )) а взагалі , якшо добре пошукати(вона в мене дуже велика)) можна знайти різні лікарства , вологі серветки , памперси , засоби гігієни для мене , ручка , ключі, тел. різні картки, дзеркало і багато чого іншого ) ви б краще запитали що є в моєму візочку ..)))
Відповідь: Таємниця наших сумочок В моєму "мішку", як кажуть друзі, хіба цегли бракує Постійні "жильці" моїх сумок: - гаманець - ключі - візитниця - паспорт або копія - серветки (сухі, вологі) - засоби особистої гігієни - косметичка (пудра, блиск, гігієнічна помада, пилочка, резинка для волосся, гребінець) - 2 мобільні телефони - навушники до телефону - жуйки - деякі пігулки, лейкопластир - губка для взуття - щіточка, а точніше, ролик для одягу - пенал (ручки, флешки) - блокнотик - газовий балончик - парасоля - сонячні окуляри (у відповідну пору року ). Дааааассссс, а я то думаю чого ж то вона в мене "непідйомна"
Відповідь: Таємниця наших сумочок В моїй сумочці: - гаманець - мокрі, сухі серветки - блокнот, ручка - окуляри від сонця - ключі - мобільний - декілька цукерок - ото поки осінь, нападало каштанів, то собі декілька гарненьких знайшла, та й до торбинки вкинула - капелюшок від сонця - як дощ, то парасолька ---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ---------- В моїй сумочці: - гаманець - мокрі, сухі серветки - блокнот, ручка - окуляри від сонця - ключі - мобільний - декілька цукерок - ото поки осінь, нападало каштанів, то собі декілька гарненьких знайшла, та й до торбинки вкинула - капелюшок від сонця - як дощ, то парасолька
Відповідь: Таємниця наших сумочок І в мене це обов"язковий атрибут,а крім цього: -гаманець, -ключі від квартири,ключі від будинку, -серветки сухі/вологі, -документи, -записник, -ручка, -окуляри(і звичайні і сонцезахисні), -фотоапарат, -косметика -щітка/дзеркальце -ще може бути гумка для волосся (і не тільки) -книга(якщо щось читаю) -на осінь-парасольку і не витягую із сумочки Завжди ношу пакет(а раптом треба буде на базар зайти чи в супермаркет) І постійні додаткові елементи-косметичка з лікарськими препаратами/халат/шапочка/рукавички.
Відповідь: Таємниця наших сумочок дівчата, а для чого ви паспорти/копії носите з собою? :confused: в мене останнім часом сумка замінилася рюкзаком, там ношу телефон, плеєр з навушниками, гроші, блиск для губ, мильні бульбашки, сухі серветки, записник і ручку, тоненький скотч, гребінець, пляшечку з водою. Частенько там в мене залежуються рекламні журнальчики, оті що роздають на вулиці, і кілька пакетів, на випадок, якщо зайду у магазин.
Відповідь: Таємниця наших сумочок Усяко буває...часом по кілька раз на тиждень необхідно забігти в установи,де потрібне підтвердження особи
Відповідь: Таємниця наших сумочок В моїй сумезі (інакше вже не назвеш) окрім традиційного переліку: гаманець, телефон, блокнот, ручки, серветки, плеєр, книжка, додалися рекламки, які доня збирає у всіх, хто роздає, каштани і їх колючі шкарлупки, бульбашки, печиво/соломка, сочок. Ще би тепер хтось замість мене то все тягав.
Відповідь: Таємниця наших сумочок оо, ви мені нагадали моє дитинство. По дорозі зі школи ріс каштан. Ми їх збирали повні рюкзаки і приносили додому! Кожен день, поки каштан не облисів Ото мама була рада...
Відповідь: Таємниця наших сумочок в нас також вже ціла колекція каштанів вдома, робимо з них тепер різних звірят і т. д.
Відповідь: Таємниця наших сумочок Сьогодні у моїй сумці: гаманець, ключі, блокнот, ручка, ноутбук, зарядне, пудра, помада, бальзам для губ, серветки, 2 флешки, паспорт, 2 модеми і ще купа всякого непотребу. Ніяк не зрозумію, як воно все влазить у таку маленьку сумочку?!
Відповідь: Таємниця наших сумочок З того часу, як почала носити маленькі сумочки на довгих ремінцях, ношу з собою мінімум речей, і все так легко знаходиться, не те, що у великих сумках: ключі, гаманець, м'ятні жуйки, гігієнічна помада, блиск для губ, матуючі серветки, телефон. Хоча є і мінуси, коли дійсно треба щось більшого розміру взяти - парасолю, документи, рукавиці...І в руках носити не зручно, і в сумочку ну ніяк не влізуть. Але все одно, такі маленькі сумочки більше не проміняю на великі (вони усі тепер перекочували в кладовку, або віддала мамі і сестрі).
Відповідь: Таємниця наших сумочок У моїй сумці завжди є записник, ручка, навушники, мобільний телефон, серветки, гігієнічна помада, блиск, зеркальце, щітка для волосся, резинка для волосся, гаманець, ключі, флешка, жуйки та декілька цукерок_)) Останнім часом ношу з собою щітку для замші та рукавички.
Відповідь: Таємниця наших сумочок В мене ще зі школи була звичка таскати тягарі - спочатку книжки кілограмові, потім купу всякого барахла. А потім сіла зробила ревізію і побачила, що косметичку носити не треба, якщо намалювалась вдома, хіба гребінець, зеркало і помаду. Блокноти і записники товщини як книжка теж повикладала, записала на стікері все, що хотіла, і пішла. В мене обовязково мають бути навушники до мобілки, бо часом попадаєш в довгі черги і стає нудно, салфетки сухі і мокрі, предмети жіночої гігієни і мінімальна аптечка валідол-но-шпа. А ще почала носити паспорт, коли з дурості доводилось спеціально за ним заїжджати додому. Так що моя сумка тепер легка як пушинка )
Відповідь: Таємниця наших сумочок Я в своїй сумці багато цікавого ношу:помади три вида(блиск,гігієнічну,з кольором), дзеркальце, щітку для взуття для замші і шкіри, записник великий(коли візьму непотрібний, коли забуду потрібний) салфетки, хустинки, візитницю, ручок багато(колекціоную класні), зарядне, навушники, крем маленький, приколки, резинки, щітку, маленьку аптечку+ засоби інтим гігієни. Буває забуду на роботі викласти іду(яблука, канапки)тоді ношу пару днів((( Сумка сама по собі тяжка, а ще + це все то буває тяжко донести до роботи, а потім додому, в маршрутці навіть пропонують потримати сумку))))) Але це все мені потрібно!!!!!
Відповідь: Таємниця наших сумочок В мене з собою завжди є вологі та сухі салфетки, мобільний, гребінець, пудра з дзеркальцем і помада або блиск, гаманець з дисконтними картками, ключі. Коли потрібно беру ручку і малий блокнот, парасолю, кульок для покупок. Стараюсь носити лише необхідне, але коли чогось не візьму то воно завжди потрібне