Відповідь: Таємниця наших сумочок Косметичка Гаманець Ключі Серветки сухі і вологі Гребінець Щітка для взуття Паспорт Жуйки Прокладки і тампони Ручка Телефон
Відповідь: Таємниця наших сумочок З сумкою з хати тепер вибираюсь вкрай рідко, бо майже завжди з візочком з дитиною, але коли іду з сумочкою, то в ній можна знайти таке: -гаманець -косметичка (дуже велика з купою потрібної і непотрібної косметики) -ключі -мобільний -серветки сухі і вологі Коли вийду на роботу список збільшиться ще на одну річ -робочий мобільний телефон. Ага, і забула додати, у мене в сумці завжди дуже багато чеків, які без потреби там валяються.
Відповідь: Таємниця наших сумочок Постійний мешканець моєї сумочки - це, звичайно, гаманець Кілька зошитів, якщо йду на пари, тяжелезний Upstream з англійської, копії; косметичку я з собою на пари не тягаю, хіба що блиск, дзеркальце, гребінець і серветки; блокнотик, флешка, телефон; також завжди зі мною образочок з Почаєва... Ось так, одне за одним і готова важка сумка
Відповідь: Таємниця наших сумочок Папка з робочими паперами, папка з різними дисконтними картками, візиткати, блокнотом. КУПА! ручок. Косметичка (туш, пудра, рум"яна, помада, олівець, блиск, щипці до нігтів, пилочка, гребінець), ключі у футлярчику (домашні, з роботи). Салфетки сухі й вологі. Флешки, мобільники. Гаманець. Кульок, щоб скадати покупки.
Відповідь: Таємниця наших сумочок А це нащо? Я щось думала, що нею можна зволожувати виключно очищене лице... Може, помилялася... В мене є знайома, її чоловік каже, що їй вже пора такий чемоданчик на колесиках купувати, бо кожна наступна сумка в неї все більша і більша
Відповідь: Таємниця наших сумочок В мене гаманець, косметичка, купа візиток, ключі, 2 телефони, крем для рук, вологі серветки, маленькі парфуми, книжка. Ніби так мало написала, а сумка частенько буває важка....Взагалі я зауважила, що краще купляти меншу сумку: колись в мене все вміщалось у малюсіньку сумочку, а тепер у велику не все лізе
Відповідь: Таємниця наших сумочок У мене: Гаманець на гроші Гаманець на картки Ключі Мобільний помада пудра дзеркальце парасоля Окуляри влітку Рукавиці взимку манікюрний набір гребінець паспорт вологі серветки сухі серветки щітка для взуття волога щітка для одягу манюсінька Це все
Відповідь: Таємниця наших сумочок Сумочки люблю великі і вмісткі))) В них завжди зі мною: ключі від свого і маминого дому; гаманець; засоби жіночої гігієни; косметичка з косметикою; парасолька; блокнот з ручкою; вологі і сухі серветки; гребінець; дзеркаьце; пакет; жуйки; мобільний; часом зарядне до мобільного ...і вроді все
Відповідь: Таємниця наших сумочок Гребінець, блиск для губ, яким не користуюсь, пара ручок, серветки вологі та сухі, жуйки, складений пакет для продуктів, блокнот, усі карточки на знижки, дзеркальце. Сумки люблю середнього розміру з короткою ручкою, гаманець ніколи не носила і ношу (не люблю).
Відповідь: Таємниця наших сумочок Постійні мешканці моєї сумочки: гаманець мобільний телефон ключі серветки дзеркальце щітка для волосся блиск для губ сонцезахисні окуляри сумка для покупок пляшка мінеральної води Іноді: флешка зарядне для мобільного нетбук парасоля рукавиці ручка з блокнотом
Відповідь: Таємниця наших сумочок А я сумочок не дуже люблю.Не те що в мене їх немає - в мене вони є (одну навіть чоловік вибрав, щоб ходила з нею ), але ... Я візьму з собою в кишеню блиск, телефон, гроші. Якщо нема карманів - можу нічого не брати. І мені так добре! Якщо чоловік іде зі мною, то йому віддаю, а він мені дає коли треба. Якщо ж сумочку беру, то список може збільшитись лише на дзеркальце і гребінець. Якось не по жіночому в мене виходить.
Відповідь: Таємниця наших сумочок ох, я обожнюю сумочки, але в мене їх лише (чоловік каже аж) вісім, різних розмірів, кольорів, стилів... але є з тим проблема така, не встигаю перекладати все з сумочки. зараз там серветки вологі і сухі, блиск для губ, кільканадцять ручок на всі випадки життя, 2 блокноти - серйозний і пухнастий, гаманець, телефон, навушники, цукерки чи жуйки, влітку - вода, парасолька, ключі, аптечка (пластирі, щось від головного болю), велика торба на випадок походу до магазину, і ще мабуть НЛО, бо до кінця ніколи не розпаковую... і ось, коли я вдома екстренно переодягаюся, майже ніколи не встигаю перенести весь вміст в іншу торбинку, тому хоч щось, але забуваю, і саме це виявляється потрібний в той день
Відповідь: Таємниця наших сумочок Я кидаю у сумку все, що потрапить під руку - на той момент це видається найнеобхіднішим у світі, а коли шукаю те, що справді треба - не можу знайти. Воно там є, але знаходжу тільки тоді, коли витягаю весь вміст сумки ---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ---------- До всього я постійно ношу із собою паспорт і всі карточки (зі стипендією, знижок, і т. п., колись носила студентський, візитки і всі листочки, де записую, що маю купити/зробити хоч для цього маю блокнот), кулькову ручку, манікюрний набір, гребінь, хусточки. На даний момент не можу згадати, що ще там є постійно...
Відповідь: Таємниця наших сумочок а в моїй сумці тільки діда з бабою не хватає :D - є ключі від квартири де гроші лежать - гаманець, про нього можна окрему тему створити, хі-хі - блокнотик + ручка + маркер (хоча для чого він мене ще не придумала) - косметичка - вологі серветки - сонячні окулярки - жуйки - зарядка до мобільного + сам мобільний (а про те що в мобільному теж може бути окрема тема) - зеркальце, таке маленьке, але таке тяженьке і все одно таскаю за собою, уж больно я в ньом хАрАшА )))))))) - і пляшечка води
Відповідь: Таємниця наших сумочок Стандартна хвороба сумочки: гаманець ( з свої різноманітни наповненням) блиск тоналка дезодорант рисові салфетки вологі салфетки щітка для волосся ключі ручка заколка сонячні окуляри і паспорт
Відповідь: Таємниця наших сумочок Вміст моєї, не скажу сумочки, торби- залежить від того чи робочий це час, одна я чи з дитиною. Обов"язково є: ключі косметичка (найнеобхідніші речі для повного макіяжу) телефон записник (і чимало вставлених папериків) ручка гаманець (де ПОВНО пластикових карт, візиток, чеків (краще було б повно грошей)) серветки вологі й сухі засоби жіночої гігієни жуйки навушники запальничка (не знаю для чого) окуляри (бувають і в дощ) Якщо робочий час + купа зошитів і інших паперів А якщо гуляю з дитиною + сік, іграшки, деякий одяг Часто доводиться перекладати з однієї сумки в іншу. Тому деколи дратує- чому необхідних речей так багато. Та й сумки в основному формату А-4, а стільки напхаю:khomyak::khomyak: І ще згадала- ліки (обезболюючі, заспокійливі)
Відповідь: Таємниця наших сумочок І в мене останнім часом тільки "торби", хоча маленькі клатчі люблю, активно скуповую.... і ношу тільки на якусь сурйозну вилазку. Отже в торбі постійно живуть: *гаманець *телефон (робочий і особистий) *ключі: від офісу і від хати *флешка *візитниця *щітка для волосся *гумка для волосся і шпилька-"невидимка" *лейкопластирі *блокнот *окуляри сонячні *парасолька (нарешті знайшла легеньку) *паспорт (чого не питайте, бо не знаю) *памади-блиски-дзеркальця *тепер ще поселилась обмінна карта *поточний процес вишивки (часом в офісі цим грішу) *ну і як без чеків, папірців і просто маленьких записочок, на яких завжди найважливіша інформація А от ручки ніколи нема, скільки б я її не ставила
Відповідь: Таємниця наших сумочок в мене завжди є в торбі: гаманець мобільні ціла купа ручок олівців щітка для волосся + гумка для волосся запальничка ремінець від сумки й що найгірше в усіх сумках завжди повно сміття: обгортки від цукорок, упаковки від якихось смаколиків, порожні пляшки, серветки - бо смітник часто тяжко знайти, я кидаю в сумку з метою викинути в найблищу урну...і так воно там собі живе якихось листочкв, візиток й інших папірців, які начебто дуже важливі, але насправді сміття