Відповідь: Таємниця наших сумочок Я люблю маленькі сумочки, недавно придбала ще меншу, ніж маленьку, і тепер, перш ніж вийти з дому, приходиться вирішувати, що мені більше пригодиться: гаманець, парасоля чи повний вміст косметички. Інколи тути ще впихається телефон. Зато нічого зайвого!
Відповідь: Таємниця наших сумочок А я сьогодні як випакувала свою сумку - сама злякалась: телефон, плеєр, ключі, навушники, жуйка, купа різних цукерок, шоколадка, вологі серветки і памперс, косметичка, слінг, пляшка компоту, печиво, блокнот, підручник з англійської... Словом, треба терміново меншу сумку, бо в мене вже плече болить.
Відповідь: Таємниця наших сумочок Мій чоловік каже-хочеш щось сховати, сховай у жінчину сумку-там точно ніхто нічого не знайде У мене там є все! і навіть,деколи сама дивуюсь скільки я там всього маю. Косметика, записники,2 телефони, вологі серветки, гаманець, права, жуйки,ключі........ Вчора прийшовши на роботу, знайшла у своїй сумочці лялечку своєї Лілі і памперс, які брала з нею у гості, але не скористалась.....
Відповідь: Таємниця наших сумочок У вас там все, а моя знайома каже, що в неї там є все, тільки діда і баби бракує Цікавий вміст сумочки: все, крім діда і баби
Відповідь: Таємниця наших сумочок Я замітила одну закономірнісь: коли з сумки в сумку перекладаєш то все потрібно (навіть коли 100 років тим не користувалась!!!). Ну все потрібно! Тільки щось викладу, зі словами "і так просто валяється". І ось тобі, саме цієї безглуздої речі бракує! Скрепка, резинка, пилочка, кусачки, міні щітка для одягу, запальничка(я не курю!), ножиці-складачки, флосс, духи,серветки всіх видіп і попару штук, прокладки, лейкопластир, запасні бретельки, лак для нігтів, зубна паста і щітка (це коли брекети носила), кілька см шнурочка невідомого походження, купа папірців і візитівок...і це ще не все що можна знайти. Тепер там іграшки, памперси... І саме щось і обов'язково буде потрібно. То колготки порвались (можуть і не у мене), то ніготь зламався, то ниточка вилізла, то щось підкритити-розкрутити треба, а то взагалі треба адресу, яка записана на серветці, яка вже невідомо де!!! А коли прошу чоловіка дай гаманець або ще щось у сумці, він з таким обличчям дає сумку:8:, сама шукай і невже так важко там щось знайти:confused:, там все на місці
Відповідь: Таємниця наших сумочок до речі так, моя давня звичка мати завжди в рюкзаку пару штук прокладок не раз виручала подруг і співробітниць після останньої великої поїздки (яка була ще на початку березня) не покидає враження, що в рюкзаку є щось зайве. надто вже він важкий. час від часу рішуче заглиблююсь у котресь із відділень і... не знаходжу нічого зайвого, принаймні нічого важчого за пачку паперових хусточок... для економії місця і ваги час від часу ревізую аптечку, обрізаю блістери по максимуму, але щоб читалась назва... пару грамів, а все легше
Відповідь: Таємниця наших сумочок Ой, дівчата, я така сама, мій чоловік також подає мені цілу сумку, якщо я попрошу його подати мені якусь одну річ з неї. Помітила за собою одну закономірність. Раніше я носила сумочки малого розміру (бо сама не високого зросту), потім перейшла на більші, потім ще... зараз мій чоловік називає мою "сумочку" - мішок. Тепер коли вчерговий раз йду купувати маленьку сумоку, приходжу додому з "мішком" з такого ж розміру як попередня. Зате в неї поміщається все, навіть якщо я тим не користуюся постійно. Це так, про всяк випадок.
Відповідь: Таємниця наших сумочок і я так завжди роблю. Не вірю, що це економить місце, але роблю. То, певно, в гілку про пунктики треба
Відповідь: Таємниця наших сумочок а в мене в сумочці (середнього чи трохи більшого за середній розміру) дві косметички: в першій ::2 блиски, бальзам для губ, туш, тіні, пензлики для тіней, маленький кремчик для рук, нитка зубна, пилка для нігтів, тональний, біжутерія якась, пара зуточисток, кілька ватних паличок (як правило заяложених від довгого перебування в косметичці), в другій:: купа ліків типу мезим/фестал, від голови, вугілля якесь (чорне/біле), валеріана, солпадеїн, пластирі всіх форм і розмірів, "щоденні" і "критичні" засоби гігієни по декілька штук всіх різновидів, зрідка - кондом; в сумці ще антиперспірант, гаманець (більшість карток і чеків в ньому), розкладна розЧЬОска, дзеркальце, пудра, парасолька маленька, зарадка, ножиці малі, мобілка, зарядний пр., фотоапарат, 2-3 флешки, ключі, 2 види одноразових серветок - приблизно як у всіх. а ще: колготки чи капр.носочки, ЮСБ-кабель, ЮСБ-модем (хоча ноута не маю), може бути зубна щітка, штопор, тижнями таскаю котячу їжу (віскас смачний обід)......... точно хтось підмітив, для щастя невистачає електрики і води)))) із несподівнок ще можуть бути лампочки, лак для нігтів, запасний п/є пакет (ніколи про нього не памятаю, завжди купую в магазині новий)........
Відповідь: Таємниця наших сумочок Я живу "на дві хати". Цілий тиждень в невістках , а на вихідні в мене вдома . Але ніколине знаєш, коли мені встрелить залишитися дома десь серед тиждня чи побути ще пару днів. Тому в моїй сумці ВСЕ І ЩЕ ТРОШКИ, бо не знаю шо коли пригодиться. Коли час від часу роблю ревізію, то знаходжу багато всього цікавого. Чоловік каже, що треба купити щось маленьке і тоді буде спокій, але я так просто не зможу
Відповідь: Таємниця наших сумочок Я останнім часом почала в сумочці носити презервативи...Не те, щоб я їх використовувала, а так про всяк випадок Життя дивна штука і ніколи не знаєш, що може з тобою трапитись. А рівень СНІДу в нашій країні незупинно зростає!!!
Відповідь: Таємниця наших сумочок Мій колишній співробітник любив пришпилюватись: "Чого немає в жіночій сумочці?" - "Порядку!"то точно про мене...море всього, але якось хаотично розміщено...
Відповідь: Таємниця наших сумочок Для мене, якщо в сумочку не влазить папка а4, парасолька і дещо куплене по дорозі додому, не кажучи вже про ключі, мобільник і всякі дрібниці, то це не сумка, а гаманець!
Відповідь: Таємниця наших сумочок Моя коліжанка каже:"Хочеш знати,що в голові у жінки-подивись у її сумку" Моєю можна деколи мускули накачати.
Відповідь: Таємниця наших сумочок Ми колись вирішили позмагатись з коліжанкою на тему: у кого більше мотлоху в сумці. Виграла я - у мене було на один предмет більше, ніж в подружки Останньою витягнула я з сумки...прищепку Ось така загадкова жіноча душа!
Відповідь: Таємниця наших сумочок теж люблю великі сумочки - щоб ноут поміщався (бо сумки для ноутів не люблю) але то така проблема з сумочками. на зиму маю лише одну , а не літо - 5, з яких 4 постійно використовую. так дістає все перекладати!!!! серветки і засоби гігієни можна по всіх накидати. але через велку кількість сумочок я постійно забуваю ключі від роботи( треба, мабуть, їх до мобільного почепити - його ж то ніколи не забуваю... ---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ---------- теж люблю великі сумочки - щоб ноут поміщався (бо сумки для ноутів не люблю) але то така проблема з сумочками. на зиму маю лише одну , а не літо - 5, з яких 4 постійно використовую. так дістає все перекладати!!!! серветки і засоби гігієни можна по всіх накидати. але через велку кількість сумочок я постійно забуваю ключі від роботи( треба, мабуть, їх до мобільного почепити - його ж то ніколи не забуваю...
Відповідь: Таємниця наших сумочок А в моїй сумці можна крім стандартних речей (гаманець, записники, ключі, косметики чуть, серветки,...) можна надибати аптечку з набором таблеток на всі випадки життя, ножиці, викрутки маленькі, ложку,.. і ще багато чого.
Відповідь: Зрада чоловіка, що робити? Бачите, у Вас в принципі порядок, приаймні, Ви точно знаєте, що там є! Нічого зайвого в сумці - а отже, нічого зайвого в голові. Ви не забиваєте голову непотрібною (не важливою для Вас) інформацією. Ви точно знаєте, що Вам потрібно; доволі прагматична особа, хоча Вам притаманний деякий романтизм (рожева, пухнаста) та часом замріяність (плеєр). Такі як Ви дійсно не зраджують. І у більшості випадків, таким як Ви, теж ні. Ви любите тримати все під контролем, але любите, коли Вас люблять (пробачте за тавтологію). Дійсно, коли Ви кохаєте, і навіть якщо побут їсть рутина, ви не подумаєте про зраду, бо така вже у Вас натура...Зайву інформацію, як і зайве із сумочки, Ви одразу ж викидаєте. Хоча там може завалятися чек чи квиточок, але то рідкість.. Але скажіть, чи завжди там порядок і Вам все вдається знайти з першого разу? Бо якщо так, то ніяких питань до вас - ви , в принципі, близька до ідеалу! То є класно! Хоча бувають моменти, що стає тяжко...але то швидко минає... Шкода, що не всі такі як Ви...