Відповідь: Таємниця наших сумочок Багато сумочок, чомусь завжди забуваю щось важливе перекласти з однієї в іншу) А так здається стандартний набір гаманець(грошики, карточки і море чеків) серветки сухі і вологі, дуже забита косметичка, що аж замок розходиться (в ній 2 гігієнічні помади (наві що аж дві не знаю),3 блиски(один у гарній футлярчикуі від Марі Кей), жуйка, туалетна вода incanto, антигрипін, вітамін С (ще з карантину залишився), активоване вугілля, смекта, фестал,солпадеїн, пилочка і 2 лаки (лікувальні) для нігтів і якась ефірна олійка (навщо навіть не знаю), рожевий зошит-блокнот з багатьма візитками і ручка.
Відповідь: Таємниця наших сумочок От сьогодні якраз робила порядок. Чого там тільки немає... Гаманець, ключі, телефон, гаманець з картками різними, косметичка повнюща, багато чим не користуюся, але чомусь ношу, щітка для волосся, аж три резинки на волосяя. І навіщо? Просто так вийшло. Пачка рецептів, списків на продукти. Кульочок для покупок на всяк випадок. Серветки. А ще завжди лежить малої гребінець, можуть завалятися мандаринки для малої, чи кіндер можу два дні носити. А інколи і спідничку з садочку доціну заберу, в сумку покладу, витягнути вдома забуду, от і ношуся. Добре що хоч сумка велика. Торба!
Відповідь: Таємниця наших сумочок Сумка (сумочкою це не назвеш) є непідйомною. Ключі, кілька синіх ручок, парасоля, косметичка (повнющий набір на всі випадки життя: тіні в залежності від мого бойового розфарбування сьогодні кладуться інші щоранку, помади 4-5 штук, пензлі якісь, крем для рук, пудра і рум"яна... Одним словом - повний жах. Як ви розумієте перечислила не все), щоденник на рік А5, ноутбук з мишою часом, серветки сухі та вологі, жуйки, цукерки, мобільний телефон, гаманець, дисконтні картки, візитниця, конверт з буклетами моєї Школи, зайві рукавиці . папірчики, як ніде викинути впродовж дня, інколи ще й папка А4... Багато. Тепер я розумію, чому вона стільки важить ---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ---------- Забула... Ще щітка для волосся
Відповідь: Таємниця наших сумочок -гаманець -ключі -серветки сухі та вологі -телефон -пилочка для нігтів
Відповідь: Таємниця наших сумочок Для мене важливо, щоб сумка була ДУЖЕ ВМІІІСТИМА!!!! Ось що є у моїй: щітка для волосся салфетки запасні ключі гаманець водійські права, паспорт записник різнокольорові ручки 5шт купа малої приколочок, що зняла в садочку, так і ношусь з ними голка з нитками(а якщо у когось, щось порветься?) косметичка з різною,деякою непотрібною мені косметикою, парфуми і антипеспірант. Колись ми з роботи проходили курси(я вчитель). Там були одні жінки. І нам дали завдання витягнути з своїх сумок найважливіші 3 речі. Ото було сміху, як учительки почали шукати між степлерами, скобами, великими канцелярськими ножицями, учнівськими зошитами, пластиліном, фломастирами, скотчем найважливіші речі - телефон,ключі,гаманець. Ото відразу видно які ми, жінки, завбачливі....
Відповідь: Таємниця наших сумочок Gillian,не смію питати, а якого розміру у Вас сумочка? Щось так багацько всього влазить! Хоча в минулому теж вчителька, але не пам*ятаю, щоб носила скрепки, пластилін і роздаткові матеріали... певно, поганою вчителькою я була Поглянула у свою сумочку, а там, на диво, порядок! - гаманець; - телефон; - щітка для волосся; - косметичка; - навушники; - шнур від телефона для з*єднання з комп*ютером Ось і все, що знайшла
Відповідь: Таємниця наших сумочок у мене сумки великі, але вміст не багатий, -гаманець з картками і грошима -гребінець -дзеркальце -блиск для губ -серветки -деякі цидулки -ключі -і ще багато вільного місця (завжди щось купляю по дорозі додому і пхаю в сумку)
Відповідь: Таємниця наших сумочок в моїй сумці чого тільки не знайдеш: -заколки,резинки,гребінець -духи,блиск,пудра -документи,права,гроші,печатка -кулькові ручки,чеки,папірці з номерами телефонів які я потім десь гублю - і ще купу усілякого непотрібу
Відповідь: Таємниця наших сумочок Велика в мене сумочка... Хоч ви собі, напевне, більшу уявили ---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ---------- Я не вчителька, хоча свою Школу маю
Відповідь: Таємниця наших сумочок Сумки люблю великі, тому ношу все постійно з собою ну звичка така, має бути все під руками В сумці : -косметичка(помади 2-3 шт.,блиск, олівець для губ і очей, дзеркало, румяна і манікюрний набір + ще по мєлочі ) -гаманець (+візитки свої і чужі, та пластикові карточки на знижки ) -телефони -ключі -записник -салфетки сухі і вологі а коли падають дощі, то приходиться ще й парасолю носити
Відповідь: Таємниця наших сумочок я купила досить малу сумочку, але у ній набір ручок у футлярі, гаманець, блокнот, заліковка (ношу постійно, колись все ж її загублю), ключі, дзеркало, блиск для губ, щітка для волосся, телефон, навушники, пакет (можливо щось по дорозі придбаю0, інколи ще карточеки з магазину. Зараз вони відсутні, чеки і різні листки. Ще таблетки від болю у горлі (лежать давненько, навіщо вони у сумочці якщо горло не болить?). Ніби все
Відповідь: Таємниця наших сумочок із найнесподіваніших знахідок під час розкопок у сумках виявлено: молоток (звідки і нащо так і не згадала), спиці (рік тому у свекрухи брала) мааленька сумочка (а я думала, що загубила її) і набір тіней розміром з взуттєву коробку
Відповідь: Таємниця наших сумочок І в мене сумка невелика,та щось знайти в ній досить проблематично.Крім телефона,гаманця,ключів,блокнота,ручок,серветок купа вселякого що моя доця дає мені на вулиці це цукорки,шоколядки,ну купа те що згодиться в дорозі щоб перекусити.Потім йдуть так само доці купа біжутеріі,брелків та ще вселякіх дрібниць.Свої сумочки вона відмовляється носити,бо їй так зручніше
Відповідь: Таємниця наших сумочок А вмене сумка не одна і в кожній все щось лежить В основному ношу таке- 1.гаманець 2.оліваць звичайний-часто потрібен 3.блиск для губ і гігієніічна помада 4.серветки 5.дзеркальце 6.щітка до волосся 7.як іду в басейн або на заняття по фітнесу, то косметичка, а в ній..уу..різне А ще в мене є ще одна сумка, яка завжди зі мною-футляр, в якому-скрипка,смичок, шматка, яка накриває скрипку,шматка, якою витираю скрипку і смичок, каніфоль, сурдинка,мостик, а ще запасна колодка, струни запасні і різні програмки з концертів наших гастрольних.О, ще є дві відкриточки- образки-ікона мати Божої, яку мені подарувала колись давно одна моя викладачка, це було від душі зроблено і в особливий момент,який мені чомусь запам'ятався, я його зберігаю. А ще образок св.Антонія,який нам подарувала в церкві Антонія після нашого концерту з камерним оркестром. ---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ---------- забула одну річ, без якої я нікуди-ipod, завжди зі мною, куди я без музики....
Відповідь: Таємниця наших сумочок 1.Косметичка - в ній пудра, туш, блиск для губ, манікюрний набір, рум*яна. Люстерко. 2.Мобільний+навушники. 3.Гребінець. 4.Флешка. 5.Парфуми. 6.Гаманець. 7.Ключі.
Відповідь: Таємниця наших сумочок Я в своїх сумках можу такі скарби нарити...Сьогодні набір був скромним: -гаманець-ключниця (щоб все разом загубити) -зошити -ручка -пудра, туш, гіг.помада -флешка -щітка до волосся -серветки -набір лейкопластиру -мірна стрічка
Відповідь: Таємниця наших сумочок Охохо, чого там тільки нема -старі чеки -купа візиток радіо таксі -старі квитки з кінотеатру -гаманець (в ньому купа карток дисконтних з магазинів) -паперові носовички (2 пачки) -парасоля (важка така, але забуваю її вчасно витягнути і ношуся з нею))) -щітка з натуральною щетиною, коли розпущене волосся -дзеркальце-щітка (2 ін 1, компактно)) -косметичка (практично уся декоративна косметика там, але переважно беру лиш блиск для губ і підводку для очей) -крем для рук -гелева ручка -записничок -окуляри від сонця в чехлі -мобільник і навушники) -флешка на шнурочку) -губка для взуття -щітка для замші -пилочка для нігтів -духи (то коли йду на тусовку )) -свіжий номер журналу Космополітан (міні формат) (але вже з 2005 року стільки тої мукулатури, що нема де ставити і вже намагаюсь не купувати) -ключі Вроді все а коли беру сумочку- клатч: то лиш телефон, носовички, блиск для губ, підводка, кредитка, дзеркальце-щітка
Відповідь: Таємниця наших сумочок люблю місткі сумки.і ношу з собою купу необхідних речей. -телефон, айпод,гаманець -дещо з косметики і предметів гігієни (того назбирується багацько) -в"язка ключів(від роботи, дому свого і бабиного) -блокнот з ручкою -завжди маю книжку,бо часом доводиться десь гаяти час -пара дежурних цукерок,жуйки деколи беру перезувачку(якщо доводиться набігатись на каблуках), светр чи теплу шаль (коли йду ввечері) все сміттячко щодня викидую.це дуже файна звичка-проглядати сумку по вечорах))
Відповідь: Таємниця наших сумочок мммда... от прочитала, вміст дівочих сумочок і подумала, що треба нову сумочку, бо не все ношу, що може пригодитись. В мене: Мобільний Навушники до мобільного Гребінець Засоби жіночої гігієни трьох типів Серветки сухі та вологі Купа заколок Люстерко Пилочка для нігтів Гігієнічка Блиск для губ Жуйка Ручка Ключі від роботи і дому А ще стільки всього теба покласти, та сумку незручно носити коли багато речей-на плече не закинеш, бо малі ручки. От і знайшовся привід нову сумку купувати
Відповідь: Таємниця наших сумочок оооо, моя сумка, вона у мене завжди важка (люблю тільки місткі, бо все необхідне в маленьку невлазе ). Вже декілька разів бралась шось відсортувати і викинути з сумки...але рука не піднімається, бо рано чи пізно знаю що буде потрібне Так от, постійними "мешканцями" моєї сумки є: - ручки (2-3+ простий олівець, ризинка..., маленький скотч, ножнички) - помада гігієнічна, і два блиски - запальничка (не курю, але вогник іноді потрібний) - жувальна гумка - дві пари ключів - духи (міні версія) - кошильок (досить великий) - косметичка-аптечка у якій різні найнеобхідніші таблетки (но-шпа, цитрамон, валідол, щось від горла, назол, герпевір.....та інше, пластир обов"язково, бо постійно натираю ноги), міні швейний набір, пудра, тональний олівець, пилочка, ножнички манікюрні, шпильки, ризинка для волосся, гренадлі, крем для рук (дитячий), - дзеркальце - серветки сухі і вологі - кульочок - два блокнотики (ще недавно було, але таки достала, щіточка для взуття і ролик для чистки одягу) а решта по випадку здається все, більше не пам"ятаю ---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ---------- а, ну і звичайно мобільний і навушники ---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ---------- і ще забула, флешка, але вона в кошильку ---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ---------- о почитала попередні дописи і ще додам, в кошильку КУПА візиток, незнаю нашо, а викинути шкода, і карточки дисконтні... парасоля дуже важка, тому достаю тільки як перестають падати дощі, часто про це потім шкодую сонячні окуляри не ношу з собою, хіба уже дуже сліпуче сонечко влітку, а так не дуже люблю і що саме цікаве, що рано виходжу, то усе гарно посортоване, розкладене, а ближче до внчора....подивитись страшно: все накупу, нічого неможу знайти,і ледве защібається...але кожного вечора в мене ритуал- все достаю, перебираю, складаю..до наступного вечора