Таємниця наших сумочок

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем egoistka, 8 Червень 2008.

1. loreniya

loreniya Well-Known Member

Відповідь: Таємниця наших сумочок

а я маю таку середнього розміру прозору косметичку в якій ношу - ключі, гроші, паспорт, розкладний ножик, вологі серветки, помаду і часом зеркальце, мобілку і ручку і газовий балончик. Оцей чарівний пакуночок коли виходжу з дому кладу в ту сумку з якою піду... Решта простору сумок зайнята папірцями - чеками, накладними, дрібними копійками і всяким непотрібом... Як з цим боротись не знаю...

• Подобається Подобається x 6
  2. zhetskaya

zhetskaya Active Member

Я себе стала змушувати періодично перебирати всі сумки в боротьби з непотрибом) Виходить так, що хоч пару днів маю в них чистоту, а потім знов тре) Наступним етапом буду вчитись деякий непотріб викидати зразу)

• Подобається Подобається x 3
  3. La esposa

La esposa Moderator

Ех, хто б мене навчив складати весь непотріб одразу в смітник, а не в сумку..? ;)

• Подобається Подобається x 3
  4. Vika

Vika Well-Known Member

а в мене стандартний варіант+
    пакет(пустий)
    зажигалка
    духи
    лейкопластир
    часом ще більше барахла,але сумочка ще нова не встигла засмітити

• Подобається Подобається x 1
  5. Сюзанна

Сюзанна Active Member

У меня стандарт: валидол, влажные салфетки, губная паста, сухие духи, газовый балончик и упаковочка презервативов /на всякий случай/...:girl_curtsey:

6. Ланна

Ланна Active Member

Без сумочки взагалі нікуди не вихожу, навіть якщо вона буде пуста. Це ж своєрідна прикраса ))) Хоча пустою вона в мене ніколи не буває, мій хлопець завжди дивується, як в мою маленьку сумочку може стільки всього влізти.
    Перераховую:
    Нетбук (моє рожеве малятко)
    Мобільний
    Люстерко
    Помада
    Ключі
    Сухі та вологі серветки
    Журнал
    Книга ....

7. Selena

Selena Well-Known Member

Дуже цікаве рішення!Не потрібно кожний день, (інколи й 2 рази на день) витягувати весь вміст ріноманітних кишеньок однієї сумки і знову розкладати по кишеньках іншої!

• Подобається Подобається x 2
  8. Tasia

Tasia Well-Known Member

В мене сьогодні вийшла трохи екстремальна сумочка :). Мене покликали гуляти і фотографувати, тому не було часу потрібні речі перекласти з сумочки у рюкзак (а з сумочкою і здоровенним фотоапаратом і ще його сумочкою гуляти ну зовсім незручно:)). Ну то я недовго думаючи запхала всі речі в кишеньки фотоапаратової сумочки - мобільний, гроші, серветки, ручки, блокноти, навіть дзеркальце ну і т.п. Бідна сумочка трохи роздулася, але було так зручно, і все разом:)))

9. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

Колись і в мене був дамський набір в сумочці,а зараз:
    пакунок-пеленка,памперс
    дитячий светерок
    вологі серветки 72 шт Памперс,сухі
    печенько
    срібна ложечка
    ключі
    гаманець
    кульок
    дощовик від візка
    перасоля
    гігієнічна помада
    водичка

10. Natalia H

Natalia H Well-Known Member

Чим більша сумка, тим більший там беспорядок. Тому люблю маленькі, а якщо вже навіть трохи більшенька - то з багатьма поділками, щоб не ниряти в неї на 10 хв в пошуках ручки в її надрах )))

Дуже люблю багато різних-різних кишеньок, для ключів, блисків, телефонів.
    Страшенно дратує, коли в сумочку затесується щось лишнє - заколки, чеки, зарядні. В мене тільки документи, телефони, гаманець,зеркало-пудрениця, гребінь, салфетки, блокнот, ручка, флешка. Якщо хворію - ліки. Якщо пізно встала - бутерброд до кави на роботі )))

Сподобалась ідея про пакунок найнеобхіднішого від loreniya, дякую, треба подумати. От тільки те, що ви перелічили, в мене переважно по різних відділеннях - все-таки документи і косметика разом... але можна просто кілька різних пакетів.

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Зараз в мене одна "чергова" велика сумка з дитячими речима. Там є все що може знадобитися, і її бере той, хто з малим гуляє. А як йду десь "на вихід", то беру якусь невелику. То там тільки гаманець, телефон, блиск і може серветки. А, і ключі...

12. Oriana

Oriana Well-Known Member

Люблю невеличкі сумки, але з кількома відділеннями. Маю дуже маленьку і таку зручну косметичку, в якій легко найти що треба. То я ту косметичку кладу в одне з відділень сумки, а все решта ( телефон, ручка, серветки і гроші ) - і в ішому. Стояти під дверима і по півгодини шукати ключі в всякій всячині, то є кара Божа!!! Тому для ключів люблю мати спеціальну кишеню.:)

13. Волошка

Волошка Well-Known Member

Ой ті сумки! Чим вони менші, тим більше речей на сантиметр квадратний в ній поміщається.

14. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

ой... давно дивлюся на ту тему, але страшно було братися... в мене "дамська сумочка" - це рюкзак, розмір - папка А4 стоїть вільно. от сьогодні розбирала, то можу хоча б приблизно сказати що там є
    основна частина:
    папка, в ній - блокнот, журнальчик яп. кросвордів, кілька аркушів; фотокамера в кофрі, косметичка, торбинка з гігієнічними дрібничками, пару великих пакетів, пляшка води.
    у більшій кишені:
    паспорт, телефонна книжка, ксіва з радіо (де я вже 3 роки як не працюю), ручки, мікро-аптечка (таблетки першої необхідності).
    у меншій кишені:
    2 бальзама для губ і 1 блиск (щоб не лізти в косметичку, а з-за спини одною рукою видобути в разі чо), сухі і вологі серветки не менше 3 пачок, пачка пластирів, кілька пакетиків кави і цукру, відкривачка.

десь так... а ще є телефонна кишеня на лямці, то там зазвичай кілька купюр по гривні і ключі. телефон туди не влазить...

ключі ношу або на ремінці в кишені штанів, або - якщо завеликі, як зараз - у кишені куртки. забути неможливо, бо двері без ключа не замкнеш. гроші - у гаманці в кишені штанів, знов-таки.

15. UnLikE

UnLikE Фотограф

martinkadp, я вам заздрю)) в мене рюкзак приблизно такого розміру, але в ньому нема нічо портібного, були недавно таблетки від кашлю, але тепр лишились тільки пусті пластинки)))
    і кууупа сміття))) і порвані кишені:girl_crazy:

а у вас так всьо поскладано, ех, мені б так.. вічно шось треба, а його там ніколи нема..

martinkadp, а хіба зручно кожен раз знімати рюкзак і то всьо витягувати???
    Бо (по собі) знаю шо не дуже..

16. Лянка

Лянка Well-Known Member

Коли в мене була сумка з одним відділенням, то це дійсно було звалище непотребу. Тепер купила собі торбу на три відділення. І шо ви думаєте, мені сподобалось все акуратненько розкладати на свої місця і маю чистий спокій.
    Маю в сумці, як правило гаманець, олівець для очей, туш, тіні, духи, помаду, жуйки, вологі серветки, ключі і кульок на випадок закупів. Мало не забула, ще є блокнот, пенал м"яка іграшка з купою кольорових ручок і мобільний. Часом валяються по потребі таблетки. То мій стандартний набір:girl_crazy:

17. poputochka

poputochka Well-Known Member

Угу,в мене така історія - якщо сумка на три відділення - втричі довше потрібну річ шукати. Теж все порозкладаю по своїх місцях - але коли щось терміново треба знайти - особливо телефон або ключі - ніколи не згадаю,де було це місце. В результаті риюсь в сумці по півгодини, зла як пес. Особливо в черзі весело або в маршрутці, коли гаманець шукаю, а всі чекають.:girl_cray:
    А взагалі люблю великі зручні сумки,бо тягаю з собою купу потрібних речей і непортебу по принципу "всё своё ношу с собой".
    Ніколи не могла зрозуміти власниць маленьких сумочок-клатчів (здається),в які влазить хіба що пудра і помада. А як же телефони, серветки, щітка до волосся і т.д.:girl_haha:

18. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

не зовсім зрозуміла про що йдеться... я його не розбираю щодня, там всі ці речі лежать постійно, виймаю лише коли перу (до речі, пора б і випрати). він у мене один :)
    в мене трохи інша закономірність: що більша сумка, то більше вмісту для неї знайдеться, і знову буде повна :)

19. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

в мене тепер в сумочці ще регулярно подарунки :girl_in_dreams:

20. Margarin4ik

Margarin4ik Active Member

У мене 3 сумочки: одна - в школу, там у мене все необхідне: гребінець, блиски, пилочка...:girl_spruce_up:. Друга - на дєловщину: там блокноти, ручки, знову ж таки блиски...:girl_smile: Третя - до всяких буденностей: там резинки, диски і...:girl_haha: блиски.