Схуднути за будь-яку ціну

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Alles, 24 Грудень 2009.

1. lilochok

lilochok Well-Known Member

Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

Відмовилась я взагалі від солодощів (лише маленька ложка меду вранці) та від випічки. Уже 2 тижні у нас ранкова зарядка (бігаємо). А ваги показують +1 кг :sad:

2. Rona

Rona Мама-йожик

а зачєм так себе катувати? хочете збій в гормональній системі? жінці треба їсти солодке (просто в 1-й половині дня), її мозок ніколи не відпочиває, а живиться глюкозою, яку Ви забрали. Ваш організм в стресі, рятується як може

3. lilochok

я і до того обмежувала себе в солодкому. Зараз просто перестала цукор їсти. Їм фрукти, сухофрукти, зранку мед. Хіба цього не достатньо?

4. Rona

Rona Мама-йожик

а чому кажете, що солодкого не їсте? :) то теж солодке ;) до речі, я від сухофруктів поправляюсь не гірше, ніж від вафельок, дууже кальорійні

5. Soledad

Soledad New Member

я без солодкого зовсім не можу, то дозволяю собі за ранковою кавою 1-2 цукерки:girl_yes2:

6. lilochok

сухофрукти (ізюм, курага) я на сніданок з вівсянкою їм
    Вдень їм яблука, рідко виноград, банани

7. arushka

arushka завжди досягаю мети

не полінуйтесь, спробуйте 2-3 дні записувати все, що їсте (ложечка меду і сметана, якою салат мастили теж рахується:girl_yes2:) і прикиньте скільки це калорій.
    Я так для себе відкрила багато нового, коли вага зупинилась. До того думала, що клюю як пташка, а як записати і порахувати ..:shutup:

8. lilochok

Яка кількість калорій повинна бути в день, щоб худнути і не бути голодною?

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Голод треба розрізняти. Духтори багато чого кажуть і обраховують кальорії. Важливо саме ЩО ви їсьте, як вже казала арушка.

Перед тим як щось обмежувати, я б склала журнальчик і записала все що їсьте щодня. Плюс, таке часами буває, що вкладаєш все а воно не худнеться а навпаки. Може у вас десь є зневіра в те, що ви можете схуднути?

10. lilochok

Я от думаю може то м"язева маса починає рости від зарядок. Але біг, то аеробне навантаження, значить має спалюватись трохи жиру. Отже, м"язи ростуть,жир спалюється, вага стабільна. То я собі так уявляю :)

11. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Від 2-х тижнів зарядки? :)
    А загалом в неті є багато калькуляторів, які можуть порахувати вам вашу кількість калорій. Все дуже залежить від вашого способу життя ще.
    І таки так - врахуйте ще не лише калорії, а й те, як з якою швидкістю вони засвоюються організмом, глікемічний індекс

12. Masterpiece

Masterpiece Member

я худну на 1500 калорій в день, їм 5 раз і голоду не відчуваю)

13. arushka

arushka завжди досягаю мети

а об"єми що кажуть?

---------- Додано в 06:23 ---------- Попередній допис був написаний в 05:53 ----------

читала в якогось дядька: записуєте, що їсте, від тих калорій віднімаєте 10% і худнете.
    Але я лінива, нарила в неті калькулятор, який то все порахував:girl_yes2:
    Потім попитала в мудрих людей :cool:, що б то з"їсти, щоб похудати ( можна на 1500к наїсти печеньок, а треба збалансовано білки-жири-бла-бла....- ви то знаєте, пра?)
    Ну і не варто чекати, що за місяць скинете 35кг. Це спосіб життя: ви харчуєтесь правильно - організм помалу, але добровільно скидає зайве.
    Успіху!

14. lilochok

Снідаю я практично завжди однаково - вівсянкою. Вчора, для прикладу, практично не хотілось їсти до самого обіду. А от сьогодні я ледве досиділа до обіду. Десь близько 11 захотіла їсти. З чим то пов"язано?

15. Маруся-мама

Ну тоді дивіться по об’ємах. Якщо зменшуються, то ваша теорія правильна. Якщо ні, то значить ви собі десь поставили блок.

16. lilochok

Джинси уже не тріщать на мені. Значить об"єми зменшуються (чи джинси розтягуються :)
    І я нарешті зрозуміла звідки той +1 кг. То яблучка. Я останнім часом присіла на них (думаю, калорій мало, вітамінів багато), перед їжею їла по 2-3. Виявляється у одному яблуку майже 100 ккал. Отже, в день я 600 ккал стабільно мала лишніх

17. lilochok

Як ви визначаєте кількість калорій? Важите їжу? Чи на око? Мене радують деякі калькулятори калорій, де вказана кількість калорій в грамах, а також, для прикладу, у маленькій морквині, середній, великій

18. terezka

terezka котяка-вишивака

19. Маруся-мама

В залежності від того ЩО їм, то або важу або на око. Ну ще є міряльні чашки. У мене є такий маленький пластиковий контейнер, з помітками. То я наприклад накладу собі в него йоґурту пів склянки, засиплю ґранолою, майже до верху і маю свій сніданок.
    На обід важу тільки м’яско, овочі на око.

Вчора під свіже молочко з під корови схрумала чотири несолодкі, безґлютинові печенька. Хотіла ще п’яте з’їсти, але віддала дитині, бо знала, що забагато. Постановила, що більше такого не буде. Є порція - одне тістечко, то так і буде. Не можеш себе стримати - не буде тістечка. Крапка!!!:girl_cray: То певно холодна погода на мене так вплинула.:girl_in_dreams:

20. lilochok

Зрив... близько 2-х місяців трималась. Зустрічі з друзями, відвідування батьків... Їла як дурна все підряд. Сьогодні на вагах + 2 кг :sad: Заїла то все сьогодні декількома шматками торта. Почуваюсь зле. Боюсь навіть завтра стати на ваги