Схуднути за будь-яку ціну

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Alles, 24 Грудень 2009.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

Мій муж сьогодні вислав мої старі речі в Україну, отже мені тепер не можна поправлятись. :girl_haha:
    У мене також таке. Тому я тепер навіть і не пробую. Я можу порозглядати гарний тортик, покохатись з ним але їсти мене його не тягне. Я люблю "займатись любов’ю" з солодким. Правда воно паскудний коханок!!!

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Секрет цих зносин в студію. Бо я сьогодні з еклерчиками довго не церемонилась:girl_crazy:

3. Маруся-мама

Запросто.

Тільки то в тему про психологію харчування.

4. Soledad

Soledad New Member

5. Сана

Сана Active Member

з купленими солодощами я ще можу просто "покохатись", а от з домашньою випічкою не все так просто...

6. Маруся-мама

Тому я її печу без цукру і без пшеничної муки, тільки з перемеленою вівсянкою або змеленими горіхами. Це моя мука. Знаєте, бананові кексики чи хлібчик надзвичайно смачні.

7. Soledad

Soledad New Member

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

моє улюблене тепер печиво
    Правда останній раз я троошки наплутала, бо в одному контейнері мала вівсянку, в другий відсипала потрібну порцію, а перемоловши горішки і ізюм, вкинула то до першого контейнеру, де було багато вівсянки, зрозуміла свою помилку вже коли поставила пекти, хоч довго дивувалася, чого то мені якось не клеїться :D, ну і замість грецького горіха я дала кеш'ю. І чорносливу не мала, дала два види ізюму :). І всерівно вийшло смачно, а так як бааагато, то я ще потім робила собі до сніданку з йогуртом, аля мюслі :) І до речі печиво вийшло досить солодким через перемелений ізюм

9. Маруся-мама

Там багато тих родзинок! :girl_smile:

10. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Дівчата, печиво з огляду на перепис виглядає апетитно, але чи не калорійне воно виходить через ізюм та горіхи. А то вийде, що відмовляємся від муки, але в сумі калорії залишаються ті самі :girl_sad:

11. Rona

Rona Мама-йожик

калорії калоріям рознь, одні будуть тримати к-ка годин, а інші й півгодини не протримаються, захочете їсти ще раз

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ті самі як що? булочка? Печиво магазинне з купою цукру і невідомо яких жирів? Усьо, що ми їмо має калорії, хіба вода немає, але ж водою одною не проживеш ;), а для здоров'я і гарного вигляду не самих калорій треба боятися, а їх виду, бо дійсно
    До того ж, треба ще думати, коли як і в якій кількості їсти. Ясно, що таке печиво на вечір не піде, бо нащо нам ввечір вуглеводи? Але зранку для енергії на цілий день буде супер. І від горіхів не варто відмовлятися, просто теж дозовано їсти, вони дуже корисні

13. lilochok

lilochok Well-Known Member

Додам ще я :girl_smile:
    Крім калорійності, важливе значення також має кількість вітамінів та мікроелементів, які ми отримуємо з їжею. У горіхах та сухофруктах їх багато

14. iriwa

iriwa Особлива мама

А в мене сало набирається від стресу :sad: судячи з недавнього експерименту. У Львові старалася тримати себе в узді, бігала ввечері на протязі 1,5 міс. по 30 хвилин, і ефекту особливого не було. Муж сказав що зад підтягнувся і кіло зійшло. А поїхали ми на море, за 10 днів без всякого напрягу і занять зійшло 2 кіло при тому що жерла все і пили пиво щовечора десь по літрі мінімум... І відпочинок у нас був тюленячий.... Я плавати не вмію, тож точно не від того схудла. Так тішилася, а приїхали до Львова і все, вага повернулася :sad:
    Стрес не заїдаю, хіба запиваю чаєм або кавою. В харчуванні є проблеми, але не вважаю що суттєві. Єдине що часто і довго знаходжуся в стресі, виходжу з нього важко, часом з допомогою антидепресантів...
    Дууже мені треба зкинути кілограм з 5-7 і навіть незнаю що маю робити :sad:

15. marianast

marianast Well-Known Member

Поки ви їх застосовуєте - навряд чи нормалізуєте вагу.

16. iriwa

iriwa Особлива мама

Я приймаю лише засоби рослинного походження. Невже вони можуть так впливати?

17. marianast

marianast Well-Known Member

Залежить від конкретного препарату. Зазвичай антидепресанти стимулюють утворення кортизону, він в свою чергу збільшує відчуття голоду. Та й загалом, стрес і депресія перешкоджають стабілізації ваги, не лише схудненню, деякі люди з тих же причин не можуть набрати ані грама.

18. Маруся-мама

Розслабитись в першу чергу. Якщо ви ті 5кг набрали у Львові, значить організму вони потрібні, саме для боротьби з стресом.
    але не ті, що на травах. Природні препарати, якщо вони такі як я думаю, власне і сприяють тому щоб мозок ввести в баланс але без ніяких побічних дій.

Іріша, не переймайтесь. На дворі стало холодно, і тому ваш організм вибудував систему захисту. Якщо вам щось і треба робити, то знаходити як себе не мучити через повсякденні проблеми. Не стресуйте ітак стресовим виснажений організм щей якимись дієтами. Побільше релаксу. Дозволяю гарне дороге червоне вино.

19. iriwa

iriwa Особлива мама

Та просто бачу що з часом поправляюсь, десь воно відкладається з чогось, а зхуднути ніяк.... щоразу міряю речі з минулого року то бачу що не налазить і ніби не жру такого незнати чого, а десь то сало накопичується... Ще якщо звернути увагу на то що весь час ходжу як примара бо спати хочу і до заняття себе загнати зараз складно то боюсь навіть подумати в яку снігову бабу можу перетворитися...

20. Маруся-мама

Це нормально і закономірно. Ми всі з часом поправляємось. Перегляньте харчування. Обмежте прості вуглеводи і побачите чи є результат. Проте, я настоюю, що спокій в голові і любов до себе повинні бути на першому місці.