Схуднути за будь-яку ціну

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Alles, 24 Грудень 2009.

1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

Я учора експерементувала: кефір нежирний, імбир мелений, кориця і трошки перець червоний острий мелений-гадость,пити фее. Другий варіант: імбир з кефіром і зовсім трошки червоного перцю-пити можна. Але не зловживати. Відчуття голоду зявилось в 10 ранку. Після 18 я не їм. То завжди прокидалась ну вже дуже голодною, але не смакувала їжа. Цей рецепт вичитала для схуднення. Побачим чи буде результат. Ну ще чай імбирний пю.

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Скорпіонша, ви п’єте багато кави, тому нема апетиту. Чай, якщо трав’яний то рахується за рідину, тому його можна додати до 2-літрової норми, а он каву ні. А в нас тут радять чисту воду не пити, бо вона вимиває всі корисні і поживні речовини. Радше пити воду з клітковиною якоюсь, наприклад кілька крапель цитринового соку.

Тут он писали про записування того, що з’їдаєш на день. Мені це не потрібне, бо я кожен день планую їжу, і вона завше однакова і порції я вимірюю. Бо можна ого-го як перебрати м’яском ітд. Тому я знаю, що зранку у мене буде 1/4 скл вівсяних пластівців, із 100 грамами несолодкого йогурту, 2 яйця і один фрукт. І кава. Можна розбити на два рази, якщо за один все не з’їдається, але суть така, щоб сніданок був найбільшим споживанням їжі за цілий день.
    Я записую в щоденник дещо інше

3. ckorpionsha

Марусю, вірите..я би пила ще більше, якби можна. Я кавоман ще той. І маю низький тиск, тим себе привожу до руху і гарного настрою))))А взагалі я мрію багато їсти і не поравлятись...ну дуже люблю їсти)))Замість їсти прийдеться багато пити. (Тут є трохи жартів, тож не сприймайте все серйозно). Мрія нейздійсненна. Хоча комусь так везе в житті.

4. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Сира вода???? То прям з ту хлоровану яка з крану тече????

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну ясно , шо ні, це ж зрозуміло. Я п"ю фільтровану, але тут вода непогана, у Львові купувала бутлі

6. Маруся-мама

То правда. Комусь щастить, а мені аж ніяк. Я но щось з’їм, а воно не там де треба відклалось.

7. zetta

zetta Well-Known Member

з цим ще можна посперечатись... бо кава як гасить так і збуджує апетит.. на кожного різний вплив .

так як і цитрина, в мене дикий апетит після такої води.

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

я теж, воду взагалі люблю, мені вона смачна.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

я теж з тих людей, хто зранку не має апетиту... постарайтеся вставати на годинку, навіть дві раніше... я коли встаю 7-8 ранку, то через півгодини живіт тааак вже бурчить... щось зїм, а потім другого сніданку ледь чекаю) а коли встаю 9-10 то до 12-ї нічого не хочу

9. Маруся-мама

Так то зрозуміло, що якщо вставати в 10-тій ранку, то їсти зовсім не хочеться.

Я встаю в шостій рано, а снідаю о восьмій. Навіть якщо я є вдома, то в ті дві години готую сніданок всім домашнім, а сама можу їсти не швидше восьмої. Поки кашка запариться, поки я собі приготую парфе з фруктів і йоґурту, поки заварю каву... а нагодую челядь. То дві години, як батогом трісло. Потім можу собі спокійно сісти і як велика пані з’їсти свою враннішню вівсянку з найкращого тареля який маю в хаті.

Значить у вас кислотний організм, і така вода у вас викликає додаткове вироблення шлункового соку. В людей з лужним організмом, таким як у мене, це навпаки. Будь-яка кислота, і це включає цитрину і каву, вгамовує апетит. Іде процес каталізації, я йому кислоту а воно мені його погасило хімічною реакцією. Ось і все. Я ходяча сода :) Як в мене залити оцту і цурку, зашиплю! :girl_crazy:

10. ckorpionsha

А я солодкоїжка, як та маша з мультика, котра стежить за тим, щоб в хаті цукерки не поплісніли)) От думаю заміна солодкого на сухофрукти задовільнить потребу оргазіма(обдурить його) і посприяє зменшеню ваги? Чи далі їсти те, що люблю.

11. zetta

zetta Well-Known Member

а які? вони ж теж з цукром а оріхи жирні.

12. Vittoriya

залежно які пріоритети ;) Не думаю, що буде відовідь на ваше питання-ні , то ніц не допоможе, їжте дальше солодке :). Ясно що солодке-мучне то найбільші вороги нашого тіла. Але чи варто повністю себе обмежувати в тому? То вже залежить в кого які цілі і яка сила волі. Спробуйте позволяти собі щось солодке на сніданок лишень. До такого звикається за якийсь час і вже потім підсвідомо пізніше 12ої за солодке не буде думатися. Ну може то я така наївна, бо я таким методом користуюсь :)

13. ckorpionsha

напевно на менш солодкі) оріхи не люблю, тільки в шоколаді. З солодкого моя слабість - це цукерки і батончик Рошен червоний. І все, що шоколадне. Торти, пляцки різні і такого плану-можу обійти. А от батончик Рошен тяжкувато обійти)

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

організм до всього звикає... Вітторія файно радить, їсти небагато солодкого до 12-ої.. поки звикнете до того балуйте себе ще годинка 4-5 дня сухофруктами, бо то відомий час низького інсуліну в людини... (я так хочу цукерок в той час)))
    ...а взагалі - якщо хочеться експериментувати то пробуйте - відмовлятися, заміняти.. я найбільша солодкоїжка всіх часів і народів мала час що взагалі солодкого не їла, тільки свіжі фрукти, зрідка мед:)

15. Vittoriya

до речі зранку зелений чай в прикуску з медом-смакота. Я коли роблю паузи в вживанні солодкого, то п'ю зранку чай так. От знову ж таки-сила звички. Я довший час позволяю собі солодке лише зранку-то тепер вже без того важко. Але можна себе обманути :)

16. zetta

zetta Well-Known Member

дівчата, зараз дуже часто натрапляю в мережі на протеїнові коктейлі. Хтось на них худне.. читала відгуки що і солодкого не хочеться.

17. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Поки годувала дитину, годі було скинути зайві кілограми, навіть ходячи на фітнес і голодуючи. Потихеньку-полегеньку від часу народження дитини за 3 роки набрала ще 10 кг, вже думала, не зможу того позбутися, почала комплексувати та депресувати. Ще й сидяча робота з "печеньками-цукерками" давала себе взнаки, почала вже й на здоров"я скаржитися. Але вирішила взятися за себе, чоловік підтримав, бо й сам останні 6 років не міг скинути зайвої ваги. Купили пароварку, вирішили відмовитись від солодкого, жирного, печива та хліба, не переїдали, зайнялися спортом (біг на орбітреці, чоловік качав руки гантелями, качали разом прес та ноги). За 2 місяці позбулися багатьох кілограм: я від 81 кг схудла до 74 кг, чоловік від 118 - до 104 кг. Після цього - вже почали собі дозволяти деколи чорний хліб, трохи жареного (до обіду), цукерку чи печиво, але зрідка. І тепер потрохи так само скидаємо, десь по кілограму за місяць. Я результатом задоволена, тим більше то похудання не є за рахунок голодування, а за рахунок обмеження у їжі і занять спортом.

18. Маруся-мама

А то все залежить. Фрукти мені цілковито замінили потребу в тортиках і цукерках. Наразі задоволена.

19. AilataN

AilataN жива

Коли хворіла так мені солодкого хотілося, страшенно, я до нього байдужа, а тут наплив хотіння, причому чорного пористого, або чорного з горіхами цілими. А, і ще пташине молоко. Несамовите бажання, яке мене з т-урою піднімало до магазину, бо годі було терпіти поки хтось принесе(((.
    От, вийшла я з хвороби , а потяг залишився. То, думаю, тимчасово, поки організм не оклигає повністю?
    Зараз їм мармеладки і часом чорну шоколадку, причому шоколаду хочеться саме гіркого, готова як в час вагітності замішувати на молоці какао, до стану густої сметани і їсти без цукру...

20. avatarwin

А я ніякої дієти не дотримуюся. Просто кожний день займаюся три рази на день вправами,- танцюю (рано в обід і вечір під музику по пів години) . В середньому зганяю у місяць від 2 до 3 кг. Пропоную музику Psy Gangnam Style Live in New York 싸이 미국 아침 방송 라이브.(youtube.com). Пишіть про результати схуднення.