Схуднути за будь-яку ціну

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Alles, 24 Грудень 2009.

1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

Плаття розтягнулось))).
    Як варіант- носіть його цих два ( чи там скільки) днів, воно ще подасться))) От як джинси. Попереш- годі вдягнути. День носиш- ввечері можна не розстібаючи зняти.
    Жартую, хоча шота в тому є.

да, 4 кг трохи складнувато за такий час...
    Вино не допоможе, хіба допоможе забути про плаття, про фігуру, про ... Просто воно як частина раціону, приємна частина ( для тих хто любить).
    Схуднете, мине пару днів, запуститься процес, і на останньому етапі ( післязавтра)))) втрату точно побачите.

У мене прогрес, ссерйозний. Хвалитися не буду , бо знову розслаблюсь. Але все йде по плану, головне , що маю допінг ( мотивацію) для схуднення. Так вже легше.

2. Just me

Just me Member

Ні, то виходить за 5 днів (почала позавчора), хоча б 4 кг. Із дієтою і щоденними годинними тренуваннями та басейном маю сміливість на таке розраховувати.
    За сьогодні:
    Сніданок - склянка води із лимонним соком і маленький шматок сиру домашнього (типу моцарелли)
    Обід - печене м"ясо і салат із капусти та перцю
    Підвечірок - яблуко
    Вечеря - притушені баклажани, болгарський перець та кабачки + парова куряча котлетка.
    Випила 2 літри води за день. Все їла або несолене, або солене по мінімуму. Щойно на ніч напрацювалася - вправи, вправи і ще раз вправи. Завтра до обіду планую тільки воду та огірки, після обіду - тільки гречку і грейпфрутові фреші у шаленій кількості. Побачимо, що буде.

3. AilataN

AilataN жива

У мене подібне було меню, але їсти почала десь в другій, потихеньку, до того було багато рідини ( слабусінька кава і водичка з лимоном)
    теж ім сири, мнєско і овочі. Мені того найбільше хочеться.
    Цілком реально схуднути на такому. А ваш план максимум на два наступні дні взагалі супер. Тільки соки з грейпу трохи мені страшнувато виглядають . Може краще просто воду? Або розбавляти сік 20/80 водою? А чого тільки гречку?

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Сміливість то ви маєте, але не виглядає, що ваша краш дієта вам щось дасть. Якщо хочете швидко збутись зайвої води, то треба на все сипати свіжо-покраяну петрушку.

Неправда. Саме по собі вино якраз допомагає скинути вагу, а не набрати. Якщо пити вино, і лишень вино то одна справа, а якщо ви потім ще закусуєте... ну тоді інша справа.

5. AilataN

AilataN жива

Щось вам все неправда, та й неправда)))

Вино, загалом, нормально в кожній дієті, на організм помірні дози чудово впливають.
    Для дієти де треба бігом скинути пару кг вино чим буде помічне? Сечогінним ефектом? Чи тим, що захочеться його закусити? ( не важливо чим, а важливо, що це можливо буде додатковий і непотрібний кусок їжі).

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:46 ----------

Яка справа? Щось тут логіки не бачу. З похудінням ні перший ні другий варіант ніяк не в"яжеться.
    Знову йде прив"язка до певних продуктів.

6. Левицька

Левицька New Member

ну, то я розумію, якщо пити вино і більше нічого) для мене це те саме, що кефір/гречку/яблука/моркву/шоколад і більше нічого)) Тобто майже голодовка

7. AilataN

AilataN жива

Уявляю собі, дієтка.
    мало того, що голодовка,це просто кошмар і для психіки. Моно дієти взагалі не сприймаю.

8. Левицька

Левицька New Member

о, я колись пробувала гречку)) поїла 2 дні, а потім взагалі нічого не їла, бо гречку просто не могла) після того любов до гречки так і не повернулася, не їм її ні в якому вигляді вже декілька років)

9. Just me

Just me Member

Бо від грейпа згорає жир. Кажуть ще з медом розводити, але я не ризикую ))) Все по плану. От лише злякалася слів
    Бо дужжже люблю гречку, не хочу її зненавидіти :)
    Сукня лежить значно краще, розтягнутися не розтягнулася, я втягнулася ))). Була в аквацентрі, відчуття, ніби я скинула 10 кіло. Завтра повторю, але на гречку не налягатиму :girl_nea:

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

Супер, я спробую ))

10. Just me

Just me Member

Так, дівчата, поділюся результатами. Позавчора відбулася моя імпреза і..... мені ВДАЛОСЯ! На жаль, не маю тут ваги, але в талії скинула 2 см, в бедрах десь 1,5, похудла скоріш за все на тих бажаних 4 кг, бо сукня лежала на мені як влита :girl_in_love: Не перетягувала мене в бедрах і талії, я могла нормально дихати і рухатися. Рада, що не купила іншу:girl_haha:
    Останні 2 дні на обіцяній гречці не сиділа, але їла селеру, петрушку, грейпфрути (обов"язково із білими гіркими перетинками), за увесь тиждень хліба навіть не нюхала, фізичні навантаження по годині, але, як я вважаю, основне, що мені допомогло - це аквацентр, вірніше такі водоспадики (не знаю, як правильно сказати), з яких під високим тиском ллється вода. Я по 20 хвилин розмасажовувала собі під ними бедра і живіт (до синців), але ефект той, що треба. Я рада-щаслива-задоволена, всім рекомендую. Худіймо на здоров"я:d23:

11. Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

А де таке знаходиться?

12. Just me

Just me Member

Думаю, то в кожному аквапарку мало би бути, чи нє? Отаке маю на увазі. І ще одне подібне, але кругленьке, з якого 5 або 3 струмені по колу виходять. Бо я не у Львові зараз, та й у Львові ходжу лише у звиклий басейн, в аквапарку не була, не знаю, що порадити. Може як замінник бути підводний масаж (теж пробувала, непогана штука)

Забула сказати ще про один нюанс, для мене важливий: я не їла жодних фруктів (крім грейпфрутів + допустимими вважаю ананаси): груш, яблук винограду, бананів, бо то все калорійне і для моєї дієти вважала це зайвим. З овочів хіба перець болгарський (дуже трошки), багато огірків, трохи капусти, салат айсберг, стебла селери і петрушки. Ото все.

13. marife

marife Member

І я хочу дуже схуднути. Вже чуть не вдалась в крайнощі, хотіла пити пігулки, та врятував мене від цього мій синочок, який ще чотири дні назад їв цицю.Вже другий день не їм солодощів, від котрих в мене якась просто залежність стала від тоді як завагітніла. Не їм хліба, макаронів і т.д... На особливу дієту не сідаю бо не втримаюсь. Надіюсь що вага колихнеться.

14. Just me

Just me Member

Та й не треба. На постшоу Зважені і щасливі дієтолог дуже багато про це говорить. Дієта рідко призводить до результату довготривалого, хіба хочете екстренно скинути парочку см (от як я вище описувала, мені вдалося). Спосіб життя змініть. Записуйте кілька днів кожен продукт, скільки і коли ви з"їли, проаналізуйте, які із них сприяють зайвій вазі і чим можна замінити, готуйте на пару і запікайте замість смажити, замість картоплі як гарнір вживайте овочі чи гречку, пийте багато, їжте менше солі, менше приправ які апетит збуджують, перейдіть на каву-чай без цукру (поступово), харчуйтеся невеликими порціями і частіше - здорове харчування має стати способом життя, а не дієтою на 2 тижні. Крім того, 15 хв на день вділяйте спорту (почитайте темки Мії). Результат буде і не треба себе виснажувати голодуванням, дієтами.

15. marife

marife Member

Саме це і стараюсь робити. От тільки не пишу нічого.

16. MsDautfaer

MsDautfaer New Member

Привіт, я так і зробила змінила спосіб життя і харчування !!! Результат втратила у вазі за 8 міс 16 кг , а в талії 27 см .
    Зараз хочу ще схуднути на 4 кг але це вже важче просто повільніше ,
    Дівчата головне вірити і мати бажання !!! У вас все вийде !!!

17. avatarwin

Це все дурниці , різні таблетки, вітаміни, дієтаі тому подібне. Єдиний вихід це фізичні вправи і нагрузки на протязі цілого дня, а також пло можливості завести собі додатково крім чловіка ще пару бойфрендів. І через пів року Ви зможите цілком претендувати на МІСС УКРАЇНИ 2013року

18. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Я щось подібне пробувала із рисом )). Коли була на першому курсі, дівчина, яка жила зі мною на квартирі, вирішила сидіти на рисовій "дієті" - рис взагалі без солі та приправ, і нічого більше. Три дні витримала, зате потім також довго навіть дивитися на той рис не могла ))). Почала знову їсти рис через кілька років на розкопках: там або їж, що дають, або сидиш голодна :girl_crazy:

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

20. бетменша

бетменша Well-Known Member

Цікаво, чи діє те правило на всі продукти, бо це би був файний спосіб спротивити шось шось некорисне. Припустимо, я люблю чіпси, вони шкідливі, кілька днів я їм тільки їх, а потім пару літ на них навіть глянути не можу